Reclamă

De ce Brad Pitt nu ține legătura cu copiii săi mai mari. Ce se întâmplă între actor și familia sa

S-a aflat de ce Brad Pitt nu ține legătura cu copiii săi mai mari. Actorul nu are „niciun contact” cu adolescenții, iar vizitele pentru a-i vedea pe cei mai mici sunt „limitate”. Apropiații fostului soț al Angeline jolie au făcut mai multe dezvăluiri.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iulie 2024, 6:35

Brad Pitt nu vorbește cu copiii săi mai mari prin intermediul conturilor de social media. Actorul și adolescenții nu vorbesc nici măcar la telefon. Apropiații lui Pitt spun că acesta nu reușește să-și mai vadă copiii din cauza programului încărcat. Bard filmează în prezent pentru producția F1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Brad Pitt nu ține legătura cu copiii săi mai mari

Brad Pitt a fost înstrăinat de copiii săi din ce în ce mai mult în ultimii ani. Apropiații actorului spun că acesta nu reușește să mai aibă niciun contact cu adolescenții săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Brad Pitt, alături de Angelina și copiii lor
Angelina a susținut că actorul consuma foarte mult alcool și nu mai avea un comportament potrivit față de ea și copii / Profimedia Images

Este unul dintre motivele care au dus la degradarea relației dintre actor și copiii săi mai mari. Shiloh a anunțat recent că își dorește, de asemenea, să renunța la numele de familie al tatălui ei.

Reclamă

„Practic nu are contact cu copiii adulți. Angajamentul lui cu copiii mici este mai limitat în ultimele luni din cauza programului său de filmare. Copiii stau cu Angelina de cele mai multe ori, dar, conform acordului, el are dreptul să-și viziteze copiii”, a spus un apropiat al actorului.

Pitt, în vârstă de 60 de ani, a fost văzut la începutul acestei săptămâni cu iubita sa, Ines de Ramon. Cei doi au fost prezenți la Marele Premiu al Marii Britanii. În paralele, Pitt filmează pentru producția F1, care va fi lansată în decursul anului viitor.

Pitt are șase copii împreună cu Angelina Jolie: Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 18 și gemenii Knox și Vivienne, 15.

Reclamă

Brad Pitt și Angelina Jolie se luptă în continuare pentru custodia copiilor

După cum a scris publicația PageSix, cuplul este încă implicat într-o luptă juridică, în timp ce continuă să-și finalizeze divorțul.

Sursele spun că Pitt a reușit să facă progrese pozitive în sala de judecată, dar Jolie câștigă în ceea ce privește alegerea copiiilor ei.

„Este extrem de supărător. Ea a folosit copiii ca o armă împotriva lui Brad. Ea este cea care i-a separat de el. Există un model întreg: de fiecare dată când el are o victorie în instanță, ea răspunde cu ceva ce are de-a face cu copiii”, a spus un apropiat al actorului.

În anul 2021, Pitt a câștigat un acord de custodie comună care a fost sigilat pentru confidențialitate, dar hotărârea a fost anulată mai târziu în acel an.

Cu câteva săptămâni înainte de raport, fostul agent de securitate al familiei, a susținut în documentele instanței că Jolie și-a încurajat copiii „să-l evite” pe Pitt în timpul vizitelor sale.

Shiloh și-a angajat propriul avocat pentru a putea să renunțe la numele său de familie. Adolescenta a luat această decizie atunci când a împlinit vârsta de 18 ani.

Shiloh a decis să urmeze exemplul surorilor sale, Zahara și Vivienne, care ar fi luat aceeași decizie. Zahara și Vivienne ar fi luat această decizie în încercarea de a se distanța de trecutul tumultos al familiei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×