Reclamă

Cu ce și-a ocupat Ben Affleck ziua de aniversarea lui Jennifer Lopez. Actorul este mai hotărât ca oricând să rupă orice legătură cu actuala sa soție, potrivit presei

Ben Affleck și-a cumpărat casa de ziua lui Jennifer Lopez. Actorul este mai hotărât ca oricând să rupă orice legătură cu actuala sa soție, potrivit presei internaționale. Cântăreața a împlinit 55 de ani pe data de 24 iulie și acum se explică cu ce și-a ocupat Ben Affleck ziua de aniversarea lui Jennifer Lopez.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 iulie 2024, 11:12

Ben Affleck a încheiat tranzacția pentru noua sa casă de 20,5 milioane de dolari din Los Angeles în aceeași zi în care Jennifer Lopez a finalizat vânzarea apartamentului ei din New York. Ambele tranzacții au avut loc pe data de 24 iulie, de ziua lui Lopez, confirmă People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce și-a ocupat Ben Affleck ziua de aniversarea lui Jennifer Lopez

Affleck, în vârstă de 51 de ani, a achiziționat proprietatea cu 5 dormitoare din LA la câteva zile după ce el și Lopez, în vârstă de 55 de ani, și-au scos la vânzare în mod public conacul din Beverly Hills pentru 68.000.000 de dolari. Cuplul, care a cumpărat casa cu 12 dormitoare și 24 de băi pentru 60.850.000 de dolari în mai 2023, a încercat inițial să vândă proprietatea cu discreție.

Noua proprietate a lui Affleck, care are și șase băi, a fost proiectată de arhitectul Cliff May. Penthouse-ul lui Lopez a fost vândut cu 23 de milioane de dolari și este un duplex cu patru dormitoare și 7 băi.

Tranzacțiile imobiliare vin într-o perioadă în care cuplul petrece timp separat. Lopez și-a petrecut ziua de naștere la New York, în timp ce Affleck a rămas în California.

Lopez și-a început aniversarea zilei de naștere cu o petrecere cu tematica Bridgerton în Hamptons, pe 20 iulie.

Reclamă

În timp ce numeroși invitați, inclusiv mama lui Lopez, Guadalupe Rodríguez, au fost văzuți sosind la petrecere, mai multe surse au confirmat pentru People că Affleck nu a fost prezent.

Ce a făcut actorul de când a plecat de lângă JLo

Actorul și-a petrecut cea mai mare parte a verii lucrând la producția The Accountant 2 în Los Angeles. Deși filmările s-au încheiat deja, el și Lopez au continuat să petreacă timp separat. Ei nu au fost împreună nici măcar de aniversarea de doi ani a nunții lor.

Reclamă

În timpul petrecut pe Coasta de Est, Lopez a fost văzută în plimbări cu bicicleta. Ea a mers la sală și a petrecut timp cu fiica lui Affleck, Violet, în vârstă de 18 ani.

O sursă a declarat recent pentru People că „vara ei nu este exact ceea ce plănuise inițial, dar face tot ce e mai bun”.

„Este întotdeauna recunoscătoare pentru timpul petrecut în familie”, a spus sursa. „A avut un weekend grozav cu familia și prietenii. Îi place să se distreze și s-a bucurat de petrecerea ei de naștere. Era într-o dispoziție fericită.”

Într-o scrisoare adresată urmăritorilor ei de pe Instagram, la o zi după ziua ei de naștere, actrița a spus că a fost „complet copleșită” de urările și sprijinul fanilor ei.

„Într-adevăr am cei mai buni, cei mai uimitori fani din lume. Nu aș putea niciodată să exprim cât de emoționată sunt. Sau cât de incredibil de binecuvântată mă simt să fiți parte din viața mea pe toți. Vă mulțumesc foarte mult. 🤍🙏🏼 ”, a scris ea în descrierea unor fotografii cu ea și tortul de ziua ei.

După ce a reflectat asupra carierei sale de zeci de ani, Lopez a adăugat: „Vreau să știi de ziua mea că TU ești cel mai mare cadou al meu. Pe lângă familia și prietenii mei, ai fost mereu alături de mine în momentele bune și în cele grele. Pot conta mereu pe tine și vreau să știi că poți conta mereu pe mine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×