Reclamă

Jennifer Aniston a fost împroșcată cu ulei în timp ce filma. Reacția actriței este virală

Jennifer Aniston a fost împroșcată cu ulei în timp ce filma. Reacția actriței este virală și ține primele pagini ale tabloidelor. Vedeta a fost văzută filmând sezonul 4 „The Morning Show” în Flatiron District pe 28 iulie 2024 în New York City.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 iulie 2024, 7:10

Jennifer Aniston s-a trezit într-o situație tensionată. Ea a fost filmată într-o scenă pentru cel de-al patrulea sezon al serialului The Morning Show, unde a fost împroșcată cu ulei în timpul unui protest simulat împotriva schimbărilor climatice. Incidentul a avut loc pe platourile de filmare din New York City. Actrița în vârstă de 55 de ani interpreta rolul prezentatoarei TV fictive Alex Levy, raportând în direct de la protest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston a fost împroșcată cu ulei în timp ce filma

Aniston era îmbrăcată într-o bluză albă fără mâneci și pantaloni kaki. Substanța care a fost aruncată pe ea, de culoare neagră i-a acoperit repede ținuta elegantă, poșeta și pantofii. Chiar dacă scena a fost una tensionată, Aniston a continuat să joace cu profesionalism. Rolul ei de reporter TV a făcut față cu brio chiar și atunci când poliția încerca să controleze mulțimea, tot o scenă simulată.

Jennifer Aniston reacție pe platoul de filmare
Jennifer Aniston s-a trezit într-o situație tensionată / Profimedia Images

După ce regizorul a anunțat finalul scenei, lucrurile s-au detensionat. Jennifer Aniston a fost văzută glumind cu colegii.

La începutul acestei luni, Aniston a confirmat că serialul a început producția pentru sezonul 4. Ea a publicat la vremea respectivă o fotografie alături de coleii Reese Witherspoon și Tig Notaro în ținute asortate din denim.

Reclamă

În prima fotografie toți trei păreau fericiți să revină la rolurile lor. În a doua se vedea scenariul lui Aniston pentru sezonul următor.

„Să înceapă jocurile din sezonul 4 din @themorningshow 🥳 Iată-ne! ❤️👏🏼👏🏼❤️🥂”, a descris Aniston postarea de pe Instagram. Aceasta conținea și o fotografie a scenariului ei pentru primul episod al sezonului 4.

Care este povestea din The Morning Show

Reclamă

The Morning Show, care urmărește poveștile prezentatorii de știri de la postul fictiv UBA în viața personală și profesională, a fost un succes de când a avut premiera în 2019.

Noutatea sezonul 3 a fost Jon Hamm în rolul lui Paul Marks, care a fost angajat să salveze UBA, deoarece se confrunta cu dificultăți financiare. Când personajul lui Aniston, Alex, a început o relație secretă cu Paul, fanii serialului s-au întrebat cum decurge povestea lor de dragoste în potențiala prăbușire a UBA.

Serialul se inspiră din incidente din viața reală. Showrunnerul Charlotte Stoudt a declarat recent pentru The Hollywood Reporter că consecințele acțiunilor lor din sezonul 3 vor fi prezente, de asemenea, „în toate sensurile și pentru fiecare personaj” în sezonul 4.

„Dacă am cerut publicului să meargă în acea călătorie, atunci trebuie să onorăm acea călătorie”, a spus ea.

De la început, The Morning Show a strâns peste 50 de nominalizări la ceremoniile de premiere. Aniston a câștigat și premiul SAG pentru rolul ei Alex în 2020.

Deși nu a fost încă anunțată o dată de premieră, sezonul 4 din The Morning Show va fi difuzat exclusiv pe o singură platformă de streaming. Între timp, sezoanele 1-3 sunt disponibile pentru difuzare acum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×