Reclamă

Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu. Subiectul sensibil a afectat-o profund pe actrița din Friends

Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu. Subiectul extrem de sensibil a afectat-o profund pe actrița din Friends. Vedeta a discutat despre cea de-a 30-a aniversare a serialului fenomen.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iunie 2024, 14:13

Vedeta de la Hollywood nu și-a putut stăpâni lacrimile când a fost întrebată despre serialul Friends. Jennifer a participat la un interviu cu Quinta Brunson pentru Variety Actors on Actors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu

Jennifer Aniston s-a emoționat atunci când Quinta a întrebat-o despre ce a simțit urmărind serialul Friends după 30 de ani. Actrița nu și-a stăpânit lacrimile și a dat frâu sentimentelor. Declarațiile sale au fost emoționante și i-au surprins pe fanii din întreaga lume.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc și Matthew Perry într-o fotografie din Friends
S-a oferit prima declarație a actorilor din Friends cu privire la moartea lui Matthew Perry / Profimedia Images

„O, Doamne, nu mă face să plâng. Tocmai am început să mă gândesc la…Da, nu. Sunt bine. Este o lacrimă de fericire. E atât de ciudat să mâ gândesc că au trecut 30 de ani, pentru că îmi amintesc foarte bine ziua în care urma să aibă premiera la televizor”.

Reclamă

„Eu și Matthew Perry luam prânzul undeva și știam că Lisa Kudrow își va vopsi părul. Așa că am fugit în salonul de coafură și m-am furișat acolo”.

„Faptul că serialul a avut o viață atât de lungă și minunată și că înseamnă în continuare foarte mult pentru oameni este unul dintre cele mai grozave daruri, cred că noi toți cinci – toți șase, nu ne-am putea imagina niciodată ceva mai frumos. Am vorbit aseara cu Courtney, Lisa și băieții și pot să spun că vom fi o familie pentru totdeuna”, a spus Jennifer în cel mai recent interviu.

Serialul Friends a avut 10 sezoane și s-a difuzat din 1994 până în anul 2004. Chiar dacă Friends nu a avut un sezon nou, serialul continua să fie la fel de îndrăgit chiar și de tinerele generații.

Reclamă

Jennifer spune că acesta este cel mai frumos dar pentru ea și result colegilor săi. Actrița și-a amintit cu nostalgie și de momentele frumoase petrecute de Matthew Perry, actorul din Friends care s-a stins din viață în 2023.

Ce spune Jennifer Aniston despre pierderea lui Matthew Perry

Jennifer Aniston a vorbit și despre pierderea lui Matthew. Cei doi colegi din Friends au avut o relație strânsă de prietenie. În luna octombrie a anului 2023, actorii din Friends au publicat un mesaj de adio.„Suntem devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi.

Am fost mereu o familie. Sunt foarte multe de spus, dar în momentul asta vrem doar să trecem peste pierderea suferită.

În timp vor spune mai multe. În momentul acesta gândul nostrum și iubirea se îndreaptă către toți cei care i-au fost alături lui Matthew”, au spus actorii din Friends.

Jennifer Aniston a vorbit ulterior despre decesul prietenului ei. Actrița spunea la acel moment că i-a fost alături lui Matthew și a încercat de-a lungul timpului să-l ajute să treacă peste problemele sale.

Actorul s-a confruntat în trecut cu dependența de alcool și substanțe interzise.

Cu toate acestea, Matthew intrase într-un program de reabilitare cu câțiva ani înainte să aibă loc decesul său. Jennifer a spus la acel moment că a fost devastată sp primească vestea morții actorului din Friends.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×