Reclamă

Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu. Subiectul sensibil a afectat-o profund pe actrița din Friends

Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu. Subiectul extrem de sensibil a afectat-o profund pe actrița din Friends. Vedeta a discutat despre cea de-a 30-a aniversare a serialului fenomen.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iunie 2024, 14:13

Vedeta de la Hollywood nu și-a putut stăpâni lacrimile când a fost întrebată despre serialul Friends. Jennifer a participat la un interviu cu Quinta Brunson pentru Variety Actors on Actors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu

Jennifer Aniston s-a emoționat atunci când Quinta a întrebat-o despre ce a simțit urmărind serialul Friends după 30 de ani. Actrița nu și-a stăpânit lacrimile și a dat frâu sentimentelor. Declarațiile sale au fost emoționante și i-au surprins pe fanii din întreaga lume.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc și Matthew Perry într-o fotografie din Friends
S-a oferit prima declarație a actorilor din Friends cu privire la moartea lui Matthew Perry / Profimedia Images

„O, Doamne, nu mă face să plâng. Tocmai am început să mă gândesc la…Da, nu. Sunt bine. Este o lacrimă de fericire. E atât de ciudat să mâ gândesc că au trecut 30 de ani, pentru că îmi amintesc foarte bine ziua în care urma să aibă premiera la televizor”.

Reclamă

„Eu și Matthew Perry luam prânzul undeva și știam că Lisa Kudrow își va vopsi părul. Așa că am fugit în salonul de coafură și m-am furișat acolo”.

„Faptul că serialul a avut o viață atât de lungă și minunată și că înseamnă în continuare foarte mult pentru oameni este unul dintre cele mai grozave daruri, cred că noi toți cinci – toți șase, nu ne-am putea imagina niciodată ceva mai frumos. Am vorbit aseara cu Courtney, Lisa și băieții și pot să spun că vom fi o familie pentru totdeuna”, a spus Jennifer în cel mai recent interviu.

Serialul Friends a avut 10 sezoane și s-a difuzat din 1994 până în anul 2004. Chiar dacă Friends nu a avut un sezon nou, serialul continua să fie la fel de îndrăgit chiar și de tinerele generații.

Reclamă

Jennifer spune că acesta este cel mai frumos dar pentru ea și result colegilor săi. Actrița și-a amintit cu nostalgie și de momentele frumoase petrecute de Matthew Perry, actorul din Friends care s-a stins din viață în 2023.

Ce spune Jennifer Aniston despre pierderea lui Matthew Perry

Jennifer Aniston a vorbit și despre pierderea lui Matthew. Cei doi colegi din Friends au avut o relație strânsă de prietenie. În luna octombrie a anului 2023, actorii din Friends au publicat un mesaj de adio.„Suntem devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi.

Am fost mereu o familie. Sunt foarte multe de spus, dar în momentul asta vrem doar să trecem peste pierderea suferită.

În timp vor spune mai multe. În momentul acesta gândul nostrum și iubirea se îndreaptă către toți cei care i-au fost alături lui Matthew”, au spus actorii din Friends.

Jennifer Aniston a vorbit ulterior despre decesul prietenului ei. Actrița spunea la acel moment că i-a fost alături lui Matthew și a încercat de-a lungul timpului să-l ajute să treacă peste problemele sale.

Actorul s-a confruntat în trecut cu dependența de alcool și substanțe interzise.

Cu toate acestea, Matthew intrase într-un program de reabilitare cu câțiva ani înainte să aibă loc decesul său. Jennifer a spus la acel moment că a fost devastată sp primească vestea morții actorului din Friends.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×