Reclamă

Colegul de la dezintoxicare al lui Matthew Perry a dat detalii despre actor. Acesta a spus că vedeta din Friends trăia „într-o cușcă de aur”

Colegul de la dezintoxicare al lui Matthew Perry a dat detalii despre actor. Acesta a spus că vedeta din Friends a avut „mulți factori favorizanți” în mijlocul luptei sale cu dependența. Recent s-a aflat că actorul a murit la 54 de ani ca urmare a unei supradoze de ketamina.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 decembrie 2023, 7:03

O sursă care a participat la întâlnirile grupului Alcoolici Anonimi din New York a declarat pentru New York Post că Perry deseori avea probleme când trebuia să-și asume responsabilitatea pentru anumite greșeli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colegul de la dezintoxicare al lui Matthew Perry a dat detalii despre actor

Perry „nu a suportat să fie provocat de alții din program care l-au chemat”, a declarat sursa ziarului. S-a mai spus că el „nu a fost capabil să facă față dragostei dure care este caracteristică grupului”.

Sursa a declarat pentru Post: „În experiența mea de 25 de ani, uneori „a ajuta” pe cineva este într-adevăr favorabil. Dar ek era într-o cușcă de aur”.

Sursa l-a descris pe Perry drept un „dependent obișnuit”. El „a spus că nu vrea să detalieze mult mai mult din respect pentru intimitatea grupului de dezintoxicare”, a scris publicația menționată mai sus.

Departamentul de examinare medicală din Los Angeles a declarat în raportul de autopsie publicat pe 16 decembrie că Perry s-a înecat în „capătul încălzit al piscinei sale”. Acesta a fost doar un factor secundar al morții sale, considerat un accident.

Reclamă

Oamenii apropiați de Perry le-au spus anchetatorilor că acesta a fost supus unei terapii cu perfuzie cu ketamină. Acesta e un tratament experimental folosit pentru a trata depresia și anxietatea, potrivit AP.

Dar examinatorul medical a spus că nivelurile de ketamina din corpul lui Perry erau în intervalul utilizat pentru anestezia generală. Medicul a mai spus că ultimul său tratament care a avut loc cu o săptămână mai devreme nu ar explica aceste niveluri. Medicamentul este de obicei metabolizat în câteva ore.

Ce alte substanțe au mai fost descoperite la autopsie

Reclamă

Raportul mai spune că boala coronariană și buprenorfina, care este utilizată pentru a trata tulburarea consumului de opioide, au contribuit și ele la deces.

Cantitatea de ketamina detectată „ar fi suficientă pentru a-l face să-și piardă cunoștința și capacitatea de a se menține deasupra apei”, a spus dr. Andrew Stolbach, toxicolog medical la Johns Hopkins Medicine. El a revizuit raportul de autopsie la cererea The Associated Press.

„Folosirea de medicamente sedative într-o piscină sau o cadă cu hidromasaj, mai ales când ești singur, este extrem de riscantă. Din păcate, aici este fatală”, a spus Stolbach. Acesta a subliniat că atât ketamina, cât și buprenorfina pot fi utilizate în siguranță.

Perry a fost declarat mort după ce a fost găsit fără semne vitale la domiciliul său. Anchetatorii au efectuat autopsia a doua zi.

Actorul a fost dependent de substanțe interzise în trecut, dar a fost „curat timp de 19 luni”, potrivit raportului autopsiei.

Perry jucase pickleball în cursul zilei, mai scrie în raport, iar asistentul său, care locuiește cu el, l-a găsit cu fața în jos în piscină, după ce s-a întors de la cumpărături. Asistentul le-a spus anchetatorilor că Perry nu a fost bolnav și nu consumase recent alcool sau droguri.

Testele de sânge efectuate după deces au arătat „niveluri ridicate” de ketamina în organismul său, ceea ce i-ar fi putut crește tensiunea arterială și ritmul cardiac. De asemenea, i-ar fi diminuat impulsul de a respira.

Buprenorfina, folosită în mod obișnuit în dependența de opioide și găsită în sângele lui Perry, ar fi putut contribui la problema de respirație, mai scrie în autopsie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×