Reclamă

Colegul de la dezintoxicare al lui Matthew Perry a dat detalii despre actor. Acesta a spus că vedeta din Friends trăia „într-o cușcă de aur”

Colegul de la dezintoxicare al lui Matthew Perry a dat detalii despre actor. Acesta a spus că vedeta din Friends a avut „mulți factori favorizanți” în mijlocul luptei sale cu dependența. Recent s-a aflat că actorul a murit la 54 de ani ca urmare a unei supradoze de ketamina.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 decembrie 2023, 7:03

O sursă care a participat la întâlnirile grupului Alcoolici Anonimi din New York a declarat pentru New York Post că Perry deseori avea probleme când trebuia să-și asume responsabilitatea pentru anumite greșeli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colegul de la dezintoxicare al lui Matthew Perry a dat detalii despre actor

Perry „nu a suportat să fie provocat de alții din program care l-au chemat”, a declarat sursa ziarului. S-a mai spus că el „nu a fost capabil să facă față dragostei dure care este caracteristică grupului”.

Sursa a declarat pentru Post: „În experiența mea de 25 de ani, uneori „a ajuta” pe cineva este într-adevăr favorabil. Dar ek era într-o cușcă de aur”.

Sursa l-a descris pe Perry drept un „dependent obișnuit”. El „a spus că nu vrea să detalieze mult mai mult din respect pentru intimitatea grupului de dezintoxicare”, a scris publicația menționată mai sus.

Departamentul de examinare medicală din Los Angeles a declarat în raportul de autopsie publicat pe 16 decembrie că Perry s-a înecat în „capătul încălzit al piscinei sale”. Acesta a fost doar un factor secundar al morții sale, considerat un accident.

Reclamă

Oamenii apropiați de Perry le-au spus anchetatorilor că acesta a fost supus unei terapii cu perfuzie cu ketamină. Acesta e un tratament experimental folosit pentru a trata depresia și anxietatea, potrivit AP.

Dar examinatorul medical a spus că nivelurile de ketamina din corpul lui Perry erau în intervalul utilizat pentru anestezia generală. Medicul a mai spus că ultimul său tratament care a avut loc cu o săptămână mai devreme nu ar explica aceste niveluri. Medicamentul este de obicei metabolizat în câteva ore.

Ce alte substanțe au mai fost descoperite la autopsie

Reclamă

Raportul mai spune că boala coronariană și buprenorfina, care este utilizată pentru a trata tulburarea consumului de opioide, au contribuit și ele la deces.

Cantitatea de ketamina detectată „ar fi suficientă pentru a-l face să-și piardă cunoștința și capacitatea de a se menține deasupra apei”, a spus dr. Andrew Stolbach, toxicolog medical la Johns Hopkins Medicine. El a revizuit raportul de autopsie la cererea The Associated Press.

„Folosirea de medicamente sedative într-o piscină sau o cadă cu hidromasaj, mai ales când ești singur, este extrem de riscantă. Din păcate, aici este fatală”, a spus Stolbach. Acesta a subliniat că atât ketamina, cât și buprenorfina pot fi utilizate în siguranță.

Perry a fost declarat mort după ce a fost găsit fără semne vitale la domiciliul său. Anchetatorii au efectuat autopsia a doua zi.

Actorul a fost dependent de substanțe interzise în trecut, dar a fost „curat timp de 19 luni”, potrivit raportului autopsiei.

Perry jucase pickleball în cursul zilei, mai scrie în raport, iar asistentul său, care locuiește cu el, l-a găsit cu fața în jos în piscină, după ce s-a întors de la cumpărături. Asistentul le-a spus anchetatorilor că Perry nu a fost bolnav și nu consumase recent alcool sau droguri.

Testele de sânge efectuate după deces au arătat „niveluri ridicate” de ketamina în organismul său, ceea ce i-ar fi putut crește tensiunea arterială și ritmul cardiac. De asemenea, i-ar fi diminuat impulsul de a respira.

Buprenorfina, folosită în mod obișnuit în dependența de opioide și găsită în sângele lui Perry, ar fi putut contribui la problema de respirație, mai scrie în autopsie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×