Reclamă

Autopsia lui Liam Payne a fost făcută publică. Care este cauza decesului artistului și ce au descoperit medicii legiști

Autopsia lui Liam Payne a fost făcută publică. Cauza decesului artistului a fost stabilită de medicii legiști după ce trupul artistului a fost analizat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 octombrie 2024, 12:44

Urme de consum de droguri și alcool au fost găsite în camera de hotel a muzicianului din Buenos Aires, spun oficialii argentinieni. Cu toate acestea, se pare că impactul căderii l-a lăsat pe artist fără viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autopsia lui Liam Payne a fost făcută publică

Liam Payne a murit în urma unor traumatisme multiple și a sângerărilor interne și externe cauzate de căderea de la balconul unui hotel din Buenos Aires, situat la etajul trei, a anunțat procuratura argentiniană. O autopsie a arătat că rănile la cap ale vedetei pop au fost suficiente pentru a provoca moartea.

O investigație, inclusiv declarațiile a cinci martori, a indicat că acesta era singur în momentul căderii. Din camera de hotel a lui Payne au fost confiscate substanțe care indică consumul de alcool și droguri.

Fostul membru al One Direction a murit pe data de 16 octombrie 2024 la ora locală 17.00. Oaspeții de la hotelul Casa Sur au spus pentru Guardian că au auzit zgomote și strigăte ore întregi înainte ca Payne să cadă.

„Credeam că fac construcții, au fost atât de multe zgomote, uși trântite, în cea mai mare parte a zilei. A fost tare, bizar”, a spus Doug Jones. „Mai târziu am auzit sirenele, gândindu-mă că poate era un incendiu pe undeva. Și apoi am auzit un țipăt foarte puternic.”

Reclamă

Recepționerul unui hotel a sunat la serviciile de urgență pentru a anunța poliția despre „un bărbat agresiv care ar putea fi sub efectele drogurilor și alcoolului”, potrivit Reuters.

Managerul hotelului a spus că a auzit un zgomot puternic în spatele hotelului, iar când a sosit poliția a constatat că un bărbat a căzut peste balconul camerei sale.

De asemenea, se mai spune că fotografiile care pretindeau să arate camera lui Payne în dezordine, publicate în presă, au fost făcute de angajații hotelului, stârnind o reacție împotriva eticii jurnalistice.

Reclamă

Familia și colegii din One Direction au făcut declarații emoționante

Familia lui Payne a declarat că are „inima zdrobită” de moartea lui. „Liam va trăi pentru totdeauna în inimile noastre. Ne vom aminti de el pentru sufletul lui bun, amuzant și curajos. Ne sprijinim unul pe celălalt ca familie. Cerem intimitate și spațiu în acest moment îngrozitor.”

One Direction s-a format în timpul The X Factor în 2010. Gazda show-ului de talente, Dermot O’Leary, i-a adus un omagiu lui Payne. El l-a descris drept „o bucurie” care „a avut timp pentru toată lumea, a fost politicos, recunoscător și a fost întotdeauna umil”.

Ronnie Wood, care a cântat cu trupa când s-au întors ca invitați în spectacol în 2014, a spus că a fost „o plăcere să lucrez cu el”. Charlie Puth, care a ajutat la scrierea versurilor pentru piesa solo a lui Payne din 2017, Bedroom Floor, l-a numit un „artist major”.

Foștii colegi din One Direction ai lui Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik și Niall Horan, au declarat că sunt „complet devastați” și că Liam le va lipsi „îngrozitor” de mult.

Cei patru au spus într-o declarație comună: „În timp, și când toată lumea va putea, vor fi mai multe de spus. Dar, deocamdată, ne vom lua ceva timp să ne întristăm. Să procesăm pierderea fratelui nostru, pe care l-am iubit cu drag.

„Amintirile pe care le-am împărtășit cu el vor fi prețuite pentru totdeauna. Deocamdată, gândurile noastre sunt la familia lui, la prietenii lui și la fanii care l-au iubit alături de noi. Ne va lipsi teribil. Te iubim Liam.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
3
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
4
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
5
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
PARTENERI
×