Reclamă

Transcrierea apelului la 911 în cazul morții lui Liam Payne: „Când este conștient, distruge totul în cameră”

S-a publicat transcrierea apelului la 911 în cazul morții lui Liam Payne. Polițiștii au declarat că au fost chemați la locul incidentului după ce un angajat al hotelului a declarat că „un bărbat agresiv s-ar putea afla sub influența substanțelor interzise“.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 octombrie 2024, 15:16

Apelul de la managerul hotelului a scos la iveală detalii noi despre incidentul nefericit. Fosta vedetă a trupei One Direction s-a stins din viață după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din capitala Argentinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transcrierea apelului la 911 în cazul morții lui Liam Payne

Poliția a declarat că ofițerii au răspuns inițial la apelurile primite de la managerii care se temeau că în hotel s-ar afla un bărbat sub influența substanțelor interzise. Managerul Hotelului Casa Sur a fost cel care ar fi inițiat convorbirea telefonică îniante de incidentul nefericit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Criminaliștii la locul decesului lui Liam Payne
Conform presei internaționale, corpul neînsuflețit al artistului urmează să fie supus autopsiei / Profimedia Images

„Avem un oaspete care se află sub inșuneța alcoolului și, probabil, a substanețlor interzie. Când este conștient, sparge tot ce se află în cameră. Trebuie să trimiteți pe cineva de urgență pentru că nu știu dacă viața oaspetelui este în pericol. Se află într-o cameră cu un balcon și ne temem că ar putea face ceva care îi pune viața în pericol”, a spus managerul de hotel.

Reclamă

Întrebat cât timp a stat oaspetele în hotel, managerul a spus „trei zile”. Acesta a declarat că nu deține alte informații deoarece nu a putut intra în camera artistului.

Operatorul a spus că anunță Serviciul de Atenție Medicală de Urgență, iar managerul hotelului le-ar fi reiterat cererea.

Liam era cazat în hotelul din Buenos Aires pentru a asista la concertul fostului său coleg de trupă, Niall Horan, la începutul acestei luni, a informat presa de peste hotare. Fanii s-au strâns în fața hotelului după ce au aflat de moartea artistului.

Reclamă

Ce declarații a făcut familia artistului după incidentul nefericit

Familia lui Liam Payne a declarat că este „complet devastată” după moartea subită a artistului. Cântărețul, în vârstă de 31 de ani, s-ar fi stins din viață din cauza unei fracturi de craniu după ce a căzut de la balconul hotelului în care era cazat.

Deși echipajele de medici au ajuns de urgență la fața locului, aceștia au declarat că artistul nu putea fi resuscitat deoarece prezenta fracturi incompatibile cu viața. Șeful serviciilor de urgență din Buenos Aires a oferit mai multe informații.

„Rolul nostru este să ne îndreptăm cât mai repede acolo unde este nevoie, să acordăm asistență medicală și să încercăm să-l resuscităm, dar rănile sale erau incompatibile cu viața”.

„Pe baza a ceea ce a văzut echipa, se pare că exista o fractură craniană și răni extrem de grave care au dus la moartea lui imediată. Urmează să se facă autopsia pentru a stabili mai multe detalii”, a spus Alberto Crescenti.

Apropiații cântărețului au fost luați prin surprindere de vestea cumplită. Cântărețul avea un fiu, Bear, în vârstă de 7 ani, cu fosta sa parteneră, Cheryl.

Mai multe personalități publice i-au adus un omagiu starului în mediul online. În fața hotelului au fost depuse flori, coroane și lumânări în memoria sa.

Mama lui Styles, fostul coleg de trupă al lui Payne, a postat un mesaj emoționant pe conturile de social media. Omagiile au continuat să apară după moartea artistului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×