Reclamă

Cine este Cheryl Cole, mama fiului lui Liam Payne. Tot ce trebuie să știi despre ea și Bear, băiețelul lor de 7 ani

Liam Payne și Cheryl Cole au fost odată în centrul atenției mass-media în Marea Britanie. Cei doi s-au întâlnit cu ani înainte să devină un cuplu pe platourile de filmare ale show-ului X Factor. Deși relația lor s-a încheiat în 2018, rămâne unul dintre cele mai memorabile capitole din viața artistului. Cine este Cheryl Cole, mama fiului lui Liam Payne.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 octombrie 2024, 15:02

Cântărețul în vârstă de 31 de ani, cunoscut în întreaga lume pentru perioada petrecută în One Direction, a murit tragic după ce a căzut de la balconul camerei sale de la etajul trei al hotelului CasaSur Palmero din Buenos Aires, Argentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Cheryl Cole, mama fiului lui Liam Payne

Payne vizitase orașul în timp ce era în vacanță cu iubita lui, Kate Cassidy, și reluase recent legătura cu fostul său coleg de trupă, Niall Horan, care cânta acolo.

Deși Payne și Cole au mers pe drumuri separate, ei au decis să-și crească împreună fiul de șapte ani, Bear. Relația lor a fost cea mai cunoscută relație a lui Payne.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în 2008, când Payne a făcut o audiție pentru X Factor la vârsta de 14 ani. Cheryl, care atunci era jurat în emisiune, își făcuse deja un nume în industria muzicală și era căsătorită cu fotbalistul Ashley Cole.

Ulterior, în 2010, când Payne s-a întors în show și a devenit parte din One Direction, legătura dintre ei s-a reluat. Cu toate acestea, abia în 2015 Liam și Cheryl și-au început relația de dragoste.

Reclamă

Liam Payne și Cheryl Cole au devenit părinții unui băiețel în martie 2017

În interviuri, Payne a vorbit adesea despre fiul său, despre cum a fost să fie un tată tânăr și cât de atașat este de micuțul său.

În luna martie, Payne a publicat o fotografie rară cu fiul său privind un panou publicitar cu fața lui pe el.

Reclamă

„Vreau să fiu într-o zi pe un panou publicitar, tati 🐻 ❤️”, a scris el.

Bear s-a născut pe 22 martie 2017, iar părinții lui au anunțat venirea sa pe lume pe Instagram. La acea vreme, Payne avea 23 de ani. Deși părea că totul merge bine în viața lor de familie, cei doi au anunțat despărțirea în iulie 2018.

Payne a vorbit despre inspirația pentru numele fiului său la „The Late Late Show with James Corden” în septembrie 2017. Cântărețul a spus că fiul său făcea mult zgomot în somn și a fost evaluat de specialiști. În cele din urmă, un doctor a spus: „Nu este nimic în neregulă cu el. Îi place doar să facă mult zgomot”.

„Așa că am decis să-l numim Bear”, a spus Payne în emisiune.

Apoi, într-un interviu din 2018 cu People, Payne, care a avut o carieră muzicală solo după ce One Direction s-a despărțit în 2015, a reflectat asupra bucuriei unice de a ajunge să facă muzică pentru fiul său.

„Îmi place să fac muzică grozavă pentru fanii mei. Dar când faci ceva ce fiul tău adoră, este cel mai bun lucru din toate timpurile”, a spus el atunci.

Liam Payne a spus că „întotdeauna și-a dorit să fie un tată tânăr”

În interviul din 2018 cu People, Payne a spus că Bear este ceva ce și-a dorit întotdeauna.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu un tată tânăr, dar nu mă așteptam să fiu vreodată în acest loc”, a spus el atunci.

„L-am avut pe fiul meu la o vârstă fragedă și cred că a fost un lucru magic”, a explicat el. „Dar a fost nevoie de mult timp să-mi găsesc locul. M-am gândit că tata are grijă de toată lumea, asta face, așa că treaba mea era să gătesc.”

Pe de altă pare, Cole a cunoscut faima în 2002, în timp ce concura la reality show-ul ITV „Popstars: The Rivals”.

Payne a confirmat în 2018 că el și Cole s-au despărțit, dar s-au concentrat pe creșterea frumoasă a lui Bear împreună.

„A fost o decizie grea de luat pentru noi”, a scris Payne într-un tweet pentru fani. „Încă ne iubim unul pentru celălalt ca familie. Bear este lumea noastră și vă cerem să-i respectați intimitatea în timp ce ne străduim să trecem împreună prin asta.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×