Reclamă

Cum arată Halle Berry într-o zi obișnuită din viața ei, departe de rochiile mulate. Actrița a fost surprinsă la cumpărături într-un trening

Ea este una dintre puținele celebrități cu picioarele pe pământ, iar cele mai recente imagini cu ea sunt dovada clară. Sunt multe vedete care au oameni ce se ocupă de atribuțiile lor casnice, dar ea pare că preferă să se ocupe singură. Cum arată Halle Berry într-o zi obișnuită din viața ei, departe de rochiile mulate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 octombrie 2024, 7:30
Apariție ei vine după ce Halle a vorbit despre viața ei personală și cariera în film în timpul unei apariții recente în podcastul Armchair Podcast / Profimedia Images

Vedeta în vârstă de 58 de ani a fost văzut în Beverly Hills cu un coș de cumpărături plin cu alimente. Actrița arăta uimitor într-un trening lejer și cu ochelari de soare la ochi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată Halle Berry într-o zi obișnuită din viața ei, departe de rochiile mulate

Actrița părea complet relaxată, implicată în treburile ei casnice. Halle nu avea deloc machiaj pe chip, iar părul ei era doar pieptănat cu o cărare pe mijloc.

Apariție ei vine după ce Halle a vorbit despre viața ei personală și cariera în film în timpul unei apariții recente în podcastul Armchair Podcast.

În timpul interviului, Berry a aprofundat și subiectul legat de fostul ei partener, Eric Benét, și dependența de sex. Deși actrița în vârstă de 58 de ani nu l-a numit pe muzician, în 2002 s-a aflat că Benét a mers la dezintoxicare pentru a trata această dependență pe care o avea.

În episodul din 6 octombrie din podcastul lui Dax Shepard, Armchair Expert, ea s-a referit la cel de-al doilea soț când a spus că nu „crede” autoproclamata lui dependență de sex.

Reclamă

„Am avut un soț care a spus că este dependent de sex”, a spus ea fără să-i dea numele. „Dar eu nu cred asta”.

Berry și Benét s-au căsătorit în 2001, după ce s-au întâlnit timp de doi ani. Cu toate acestea, ei au renunțat la relația lor în 2003, iar divorțul lor a fost finalizat în 2005.

Halle Berry, fotografiată în timp ce împinge un căruț de cumpărături
Actrița părea complet relaxată, implicată în treburile ei casnice / Profimedia Images
Reclamă

Ce a spus recent Halle Berry despre căsnicia ei cu Eric Benét

Pe atunci, ea a dezvăluit că au avut probleme în căsnicia lor și a făcut o declarație pentru Entertainment Weekly.

„Eric și cu mine avem probleme maritale de ceva vreme și am încercat să rezolvăm lucrurile împreună”, a spus ea pentru presă.

„Cu toate acestea, în acest moment, simt că avem nevoie de timp separat pentru a ne reevalua uniunea. Vă rugăm să ne respectați confidențialitatea în timp ce trecem prin această perioadă emoțională.”

La acea vreme, s-a speculat că Benét i-a fost infidel lui Berry de mai multe ori din cauza presupusei sale dependențe de sex, dar el a negat că a avut o problemă.

„Nu sunt dependent de sex”, a spus el pentru ABC News în iulie 2004. „Sunt o persoană care într-o serie de evenimente emoționale, necazuri, provocări, a făcut niște greșeli cu adevărat stupide și dureroase”.

În același episod de podcast, Halle a lămurit, de asemenea, zvonurile de lungă durată că ea și colegul ei din Monster’s Ball, Billy Bob Thornton, aveau de fapt relații sexuale în scena de sex foarte explicită a filmului.

„Am avut această scenă de dragoste foarte explicită. Există o legendă urbană că eram cu adevărat implicați. Am auzit-o și pur și simplu nu este adevărată”, a mai spus ea.

Halle a adăugat că oamenii nu pot accepta că are abilități de actorie. Ei doar presupun că acele scene „trebuiau să fie reale”, altfel nu aveau cum să iasă atât de bine.

„M-a înnebunit în toți acești ani. Nu poți fi pur și simplu un actor bun și nu poți pur și simplu să faci asta să pară real.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×