Reclamă

Liam Payne a fost găsit mort în Buenos Aires. Fostul membru al trupei One Direction ar fi căzut de la balconul unui hotel

Liam Payne a fost găsit mort în Buenos Aires. Fostul membru al trupei One Direction ar fi căzut de la balconul unui hotel. Artistul, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost cazat la hotel CasaSur Palermo. Informațiile s-au răspândit rapid în presă și au fost confirmate de către autorități. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 octombrie 2024, 7:49 / Actualizat: 17 octombrie 2024, 9:22

Fostul membru al trupei One Direction a fost declarat mort după ce ar fi căzut în gol mai multe etaje. Un canal de știri argentinian a fost primul care a raportat vestea nefericită. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru regretatul artist. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liam Payne a fost găsit mort în Buenos Aires

Conform publicației People, o anchetă este în curs de desfășoare pentru a putea stabili ce s-a întâmplat în cazul artistului. Până în prezent nu se cunosc foarte multe date despre incidentul nefericit. Poliția locală spune că va încerca să stabilească circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Conform presei internaționale, corpul neînsuflețit al artistului urmează să fie supus autopsiei pentru a putea stabili a dacă acesta se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Covor de lumânări la locul decesului lui Liam Payne
Fostul membru al trupei One Direction a fost declarat mort după ce ar fi căzut în gol mai multe etaje / Profimedia Images

Într-o declarație oficială a presei argentiniene s-a constata faptul că artistul ar fi căzut în curtea interioară a hotelului. În echipaj de medici a sosit la fața locului și a confirmat faptul că bărbatul mort era chiar Liam Payne.

Reclamă

Echipajul a declarat, de asemenea, că rănile suferite de artist erau atât de grave încât acesta nu a putut fi resuscitat. Liam avea un fiu, in vârstă de șapte ani, cu artista Cheryl. Fanii artistului au reacționat rapid în mediul online la aflarea veștii.

Mai multe postări au apărut pe conturile de social media. Admiratorii artistului așteaptă să se stabilească circumstanțele în urma cărora Liam și-a pierdut viața.

Apropiații cântărețului exclud ipoteza suicidului. Reprezentanții fostului membru al trupei One Direction au fost contactați de presă internațională pentru a oferi mai multe informații, însă aceștia nu au răspuns solicitării. 

Reclamă

Cum și-a început Liam Payne cariera 

Liam Payne era cunoscute pentru cariera sa solo din ultimii ani. Cu toate acestea, Lima și-a început cariera în 2010, atunci când s-a alăturat trupei One Direction formată din Harry Styles, Zayn Malik, Nail Haron și Louis Tomlinson.

Liam Payne, într-o cămașă în carouri, pe scenă
Apropiații cântărețului exclud ipoteza suicidului / Profimedia Images

În ciuda faptului că grupul s-a separat, Liam și-a continuat cariera ca artist solo. Fosta trupă din care a făcut parte a lansat patru albume cu un succes global.

Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei: Midnight Memorie, No control , Steal My Girl and Night Changes au cucerit inimile fanilor.

Primul membru al trupei care a părăsit grupul a fost Zayn Malik în anul 2015. Ultimul album al trupei a fost lansat în anul 2016, când trupa a anunțat ă trupa urmează să se destrame.

Payne a atins apogeul carierei sale solo în anul 2017, atunci când a lansat piesa hit Strip That Down. Ulterior, în anul 2018, Liam a lansat și primul său album solo. În plan personal, Liam s-a întâlnit cu Cyrel alături de care are un băiețel. Cei doi au avut o relație din 2015 până în anul 2018.

Cântărețul a declarat într-un interviu din 2020 că „și-a dorit întotdeauna să fie un tată tânăr”. La momentul la care artistul s-a stins din viață, acesta avea o relație cu Kate Cassidy. Cei doi au început să se întâlnească în luna octombrie a anului 2022 și au trăit împreună o frumoasă poveste de iubire.

Charlie Puth, Zedd și alte vedete reacționează la decesul lui Liam Payne: „Nu pot să cred că este real”

Payne avea 31 de ani când a murit în Buenos Aires, Argentina. Omagiile aduse lui Liam Payne au curs fără încetare după vestea morții artistului.

Charlie Puth și-a exprimat condoleanțe pe Instagram. „Sunt în stare de șoc în acest moment. Liam a fost întotdeauna atât de amabil cu mine. A fost unul dintre primii artiști importanți cu care am lucrat. Nu pot să cred că a plecat…”, a scris el în prima sa poveste pe Instagram.

Zedd, colaboratorul lui Payne la „Get Low”, i-a adus un omagiu cântărețului pe X. „RIP Liam. Nu pot să cred că acest lucru este real, absolut sfâșietor”, a scris el.

„Atât de supărat să aud vestea despre dispariția lui @LiamPayne😢 . Trimit dragoste și condoleanțe familiei și celor dragi. 🙏. RIP prietenul meu🥺”, a scris Paris Hilton pe X.

Ty Dolla $ign a adăugat o fotografie cu Payne în poveștile sale de pe Instagram și a scris: „Tocmai am vorbit cu tine acum 2 zile. Îmi e dor de tine💔💔.”

Juicy J a scris pe X: „R.I.P. Liam Payne. Wow, nu pot să cred. 🙏🏿.”

E.L. James, autorul seriei de cărți Fifty Shades of Grey, a postat și el pe X. Payne a colaborat cu Rita Ora la cea de-a treia parte a francizei pentru coloana sonoră Fifty Shades of Freed în 2018. „Sunt zdrobit să aud despre tragicul deces al lui Liam Payne. Abia îmi vine să cred, sincere condoleanțe familiei sale 💔.

„RIP pentru Liam Payne, mult prea tânăr 🙏🏾”, a spus Flavour Flav pe X.

Piers Morgan a scris: „Doamne, ce tragedie șocantă”.

Cântăreața Mabel i-a adus și ea un omagiu pe Instagram. „Liam, atâția ani am știut că te pot suna pentru sprijin și sfaturi, dar acum ai plecat.”, a scris ea.

„Condoleanțe tuturor celor care, la fel ca mine, au crescut ascultând 1D și care au trăit atât de multe momente bune cu muzica lor. Este atât de trist că toate acestea sunt reale”, a scris actrița și cântăreața braziliană Maisa Silva pe X.

Niciunul dintre colegii din trupa One Direction nu au reacționat public încă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×