Reclamă

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați. Ce loc ocupă

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați ai anului 2021 datorită stilului său vestimentar elegant și extravagant în același timp. Artistul a reușit să evolueze mult în ceea ce privește vestimentația, iar acest lucru l-a inclus în top.

Publicat: 26 februarie 2021, 8:30 / Actualizat: 28 februarie 2021, 9:20

Harry Styles a intrat pe lista cu celor mai bine îmbrăcați bărbați ai anului 2021. Alături de el sunt și BTS, Justin Theroux, Travis Scott, Offset, Brad Pitt și Timothee Chamalet, scrie Capitalfm.com.

Publicația Esquire a făcut publică lista, iar în topul cu cei mai bine îmbrăcați bărbați din 2021 se numără și Harry Styles. Acesta ocupă locul 27 în topul realizat de publicația mai sus menționată, același număr ca și vârsta artistului.

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați

Esquire a descris stilul vestimentar a lui Harry Styles drept „încântător”. Aceștia au analizat chiar și unghiile cântărețului, dar și faptul că îi poate face oricând pe cei din jur să zâmbească cu felul în care își asortează hainele.

Esquire a concluzionat despre Harry Styles: „Obține chiar și jumătate din nivelul lui Harry Styles și ești pe drumul cel bun.”

Aceasta nu este prima dată când Harry Styles a fost lăudat pentru stilul vestimentar pe care îl adoptă. Criticii de modă au apreciat mereu cum a evoluat artistul de-a lungul timpului. De la cum apărea când făcea parte din trupa One Direction, până la apariția în rochie de pe coperta revistei Vogue, evoluția e clară.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Harry Styles, îmbrăcat într-o ținută lejeră, cu un o bluză cu imprimeuri și pantaloni bej
Criticii de modă au apreciat mereu cum a evoluat Harry Styles de-a lungul timpului / Getty Images

Povestea rochiei lui Harry Styles

Reclamă

Rochia în care Harry Styles a apărut pe coperta Revistei Vogue a fost creată de designerul britanic-american, Harris Reed. Acesta e cunoscut pentru faptul că depășește barierele sociale atunci când dă frău liber imaginației pentru realizarea de piese vestimentare.

Cea mai analizată creație a designerului este rochia pe care Harry Styles a îmbrăcat-o recent pentru Vogue. Cântărețul a pus-o în valoare cu plăcerea caracteristică de care dă dovadă în toate proiectele în care e implicat. După ce imaginile au fost făcute publice, Harry a fost criticat intens. Mulți au spus că produce un atac fără precedent la masculinitate.

Datorită alegerilor vestimentare Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați

Ceea ce designerul a vrut de fapt să transmită este faptul că tot ceea ce face el se referă la autenticitate. Hainele lui trebuie să îi facă pe oameni să le discute. Din toate reacțiile și comentariile, Harris Reed își ia puterea să creeze în continuare haine cu însemnătate.

Pentru a crea rochia lui Harry Styles, Harris a avut nevoie de șase zile. La ea au lucrat el și încă trei oameni, o prietenă și doi interni. Piesa vestimentară este unică, lucrată manual. De cum Harry Styles l-a cunoscut pe designer, acesta nu a mai stat pe gânduri. A fost extrem de dornic să transmită mesajul lui Reed mai departe.

Harry Styles a intrat recent în atenția presei și datorită seriozității de care dă dovadă pe platourile de filmare. Olivia Wilde este cea care l-a lăudat pentru rolul din „Don’t Worry Darling”, o producție a actriței. Harry Styles l-a înlocuit pe Shia LaBeouf, după ce în presă au apărut acuzații grave ale lui FKA Twigs la adresa sa.

Este a doua oară când Harry Styles joacă într-un film. Debutul cinematografic al artistului a fost filmul „Dunkirk”, unde a interpretat un soldat britanic.

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați, iar artistul pare că abia acum începe să se bucure de rezultatelor anilor de muncă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×