Reclamă

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați. Ce loc ocupă

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați ai anului 2021 datorită stilului său vestimentar elegant și extravagant în același timp. Artistul a reușit să evolueze mult în ceea ce privește vestimentația, iar acest lucru l-a inclus în top.

Publicat: 26 februarie 2021, 8:30 / Actualizat: 28 februarie 2021, 9:20

Harry Styles a intrat pe lista cu celor mai bine îmbrăcați bărbați ai anului 2021. Alături de el sunt și BTS, Justin Theroux, Travis Scott, Offset, Brad Pitt și Timothee Chamalet, scrie Capitalfm.com.

Publicația Esquire a făcut publică lista, iar în topul cu cei mai bine îmbrăcați bărbați din 2021 se numără și Harry Styles. Acesta ocupă locul 27 în topul realizat de publicația mai sus menționată, același număr ca și vârsta artistului.

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați

Esquire a descris stilul vestimentar a lui Harry Styles drept „încântător”. Aceștia au analizat chiar și unghiile cântărețului, dar și faptul că îi poate face oricând pe cei din jur să zâmbească cu felul în care își asortează hainele.

Esquire a concluzionat despre Harry Styles: „Obține chiar și jumătate din nivelul lui Harry Styles și ești pe drumul cel bun.”

Aceasta nu este prima dată când Harry Styles a fost lăudat pentru stilul vestimentar pe care îl adoptă. Criticii de modă au apreciat mereu cum a evoluat artistul de-a lungul timpului. De la cum apărea când făcea parte din trupa One Direction, până la apariția în rochie de pe coperta revistei Vogue, evoluția e clară.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Harry Styles, îmbrăcat într-o ținută lejeră, cu un o bluză cu imprimeuri și pantaloni bej
Criticii de modă au apreciat mereu cum a evoluat Harry Styles de-a lungul timpului / Getty Images

Povestea rochiei lui Harry Styles

Reclamă

Rochia în care Harry Styles a apărut pe coperta Revistei Vogue a fost creată de designerul britanic-american, Harris Reed. Acesta e cunoscut pentru faptul că depășește barierele sociale atunci când dă frău liber imaginației pentru realizarea de piese vestimentare.

Cea mai analizată creație a designerului este rochia pe care Harry Styles a îmbrăcat-o recent pentru Vogue. Cântărețul a pus-o în valoare cu plăcerea caracteristică de care dă dovadă în toate proiectele în care e implicat. După ce imaginile au fost făcute publice, Harry a fost criticat intens. Mulți au spus că produce un atac fără precedent la masculinitate.

Datorită alegerilor vestimentare Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați

Ceea ce designerul a vrut de fapt să transmită este faptul că tot ceea ce face el se referă la autenticitate. Hainele lui trebuie să îi facă pe oameni să le discute. Din toate reacțiile și comentariile, Harris Reed își ia puterea să creeze în continuare haine cu însemnătate.

Pentru a crea rochia lui Harry Styles, Harris a avut nevoie de șase zile. La ea au lucrat el și încă trei oameni, o prietenă și doi interni. Piesa vestimentară este unică, lucrată manual. De cum Harry Styles l-a cunoscut pe designer, acesta nu a mai stat pe gânduri. A fost extrem de dornic să transmită mesajul lui Reed mai departe.

Harry Styles a intrat recent în atenția presei și datorită seriozității de care dă dovadă pe platourile de filmare. Olivia Wilde este cea care l-a lăudat pentru rolul din „Don’t Worry Darling”, o producție a actriței. Harry Styles l-a înlocuit pe Shia LaBeouf, după ce în presă au apărut acuzații grave ale lui FKA Twigs la adresa sa.

Este a doua oară când Harry Styles joacă într-un film. Debutul cinematografic al artistului a fost filmul „Dunkirk”, unde a interpretat un soldat britanic.

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați, iar artistul pare că abia acum începe să se bucure de rezultatelor anilor de muncă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×