Reclamă

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați. Ce loc ocupă

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați ai anului 2021 datorită stilului său vestimentar elegant și extravagant în același timp. Artistul a reușit să evolueze mult în ceea ce privește vestimentația, iar acest lucru l-a inclus în top.

Publicat: 26 februarie 2021, 8:30 / Actualizat: 28 februarie 2021, 9:20

Harry Styles a intrat pe lista cu celor mai bine îmbrăcați bărbați ai anului 2021. Alături de el sunt și BTS, Justin Theroux, Travis Scott, Offset, Brad Pitt și Timothee Chamalet, scrie Capitalfm.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicația Esquire a făcut publică lista, iar în topul cu cei mai bine îmbrăcați bărbați din 2021 se numără și Harry Styles. Acesta ocupă locul 27 în topul realizat de publicația mai sus menționată, același număr ca și vârsta artistului.

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați

Esquire a descris stilul vestimentar a lui Harry Styles drept „încântător”. Aceștia au analizat chiar și unghiile cântărețului, dar și faptul că îi poate face oricând pe cei din jur să zâmbească cu felul în care își asortează hainele.

Esquire a concluzionat despre Harry Styles: „Obține chiar și jumătate din nivelul lui Harry Styles și ești pe drumul cel bun.”

Aceasta nu este prima dată când Harry Styles a fost lăudat pentru stilul vestimentar pe care îl adoptă. Criticii de modă au apreciat mereu cum a evoluat artistul de-a lungul timpului. De la cum apărea când făcea parte din trupa One Direction, până la apariția în rochie de pe coperta revistei Vogue, evoluția e clară.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Harry Styles, îmbrăcat într-o ținută lejeră, cu un o bluză cu imprimeuri și pantaloni bej
Criticii de modă au apreciat mereu cum a evoluat Harry Styles de-a lungul timpului / Getty Images

Povestea rochiei lui Harry Styles

Reclamă

Rochia în care Harry Styles a apărut pe coperta Revistei Vogue a fost creată de designerul britanic-american, Harris Reed. Acesta e cunoscut pentru faptul că depășește barierele sociale atunci când dă frău liber imaginației pentru realizarea de piese vestimentare.

Cea mai analizată creație a designerului este rochia pe care Harry Styles a îmbrăcat-o recent pentru Vogue. Cântărețul a pus-o în valoare cu plăcerea caracteristică de care dă dovadă în toate proiectele în care e implicat. După ce imaginile au fost făcute publice, Harry a fost criticat intens. Mulți au spus că produce un atac fără precedent la masculinitate.

Datorită alegerilor vestimentare Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați

Ceea ce designerul a vrut de fapt să transmită este faptul că tot ceea ce face el se referă la autenticitate. Hainele lui trebuie să îi facă pe oameni să le discute. Din toate reacțiile și comentariile, Harris Reed își ia puterea să creeze în continuare haine cu însemnătate.

Pentru a crea rochia lui Harry Styles, Harris a avut nevoie de șase zile. La ea au lucrat el și încă trei oameni, o prietenă și doi interni. Piesa vestimentară este unică, lucrată manual. De cum Harry Styles l-a cunoscut pe designer, acesta nu a mai stat pe gânduri. A fost extrem de dornic să transmită mesajul lui Reed mai departe.

Harry Styles a intrat recent în atenția presei și datorită seriozității de care dă dovadă pe platourile de filmare. Olivia Wilde este cea care l-a lăudat pentru rolul din „Don’t Worry Darling”, o producție a actriței. Harry Styles l-a înlocuit pe Shia LaBeouf, după ce în presă au apărut acuzații grave ale lui FKA Twigs la adresa sa.

Este a doua oară când Harry Styles joacă într-un film. Debutul cinematografic al artistului a fost filmul „Dunkirk”, unde a interpretat un soldat britanic.

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați, iar artistul pare că abia acum începe să se bucure de rezultatelor anilor de muncă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×