Reclamă

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați. Ce loc ocupă

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați ai anului 2021 datorită stilului său vestimentar elegant și extravagant în același timp. Artistul a reușit să evolueze mult în ceea ce privește vestimentația, iar acest lucru l-a inclus în top.

Publicat: 26 februarie 2021, 8:30 / Actualizat: 28 februarie 2021, 9:20

Harry Styles a intrat pe lista cu celor mai bine îmbrăcați bărbați ai anului 2021. Alături de el sunt și BTS, Justin Theroux, Travis Scott, Offset, Brad Pitt și Timothee Chamalet, scrie Capitalfm.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicația Esquire a făcut publică lista, iar în topul cu cei mai bine îmbrăcați bărbați din 2021 se numără și Harry Styles. Acesta ocupă locul 27 în topul realizat de publicația mai sus menționată, același număr ca și vârsta artistului.

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați

Esquire a descris stilul vestimentar a lui Harry Styles drept „încântător”. Aceștia au analizat chiar și unghiile cântărețului, dar și faptul că îi poate face oricând pe cei din jur să zâmbească cu felul în care își asortează hainele.

Esquire a concluzionat despre Harry Styles: „Obține chiar și jumătate din nivelul lui Harry Styles și ești pe drumul cel bun.”

Aceasta nu este prima dată când Harry Styles a fost lăudat pentru stilul vestimentar pe care îl adoptă. Criticii de modă au apreciat mereu cum a evoluat artistul de-a lungul timpului. De la cum apărea când făcea parte din trupa One Direction, până la apariția în rochie de pe coperta revistei Vogue, evoluția e clară.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Harry Styles, îmbrăcat într-o ținută lejeră, cu un o bluză cu imprimeuri și pantaloni bej
Criticii de modă au apreciat mereu cum a evoluat Harry Styles de-a lungul timpului / Getty Images

Povestea rochiei lui Harry Styles

Reclamă

Rochia în care Harry Styles a apărut pe coperta Revistei Vogue a fost creată de designerul britanic-american, Harris Reed. Acesta e cunoscut pentru faptul că depășește barierele sociale atunci când dă frău liber imaginației pentru realizarea de piese vestimentare.

Cea mai analizată creație a designerului este rochia pe care Harry Styles a îmbrăcat-o recent pentru Vogue. Cântărețul a pus-o în valoare cu plăcerea caracteristică de care dă dovadă în toate proiectele în care e implicat. După ce imaginile au fost făcute publice, Harry a fost criticat intens. Mulți au spus că produce un atac fără precedent la masculinitate.

Datorită alegerilor vestimentare Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați

Ceea ce designerul a vrut de fapt să transmită este faptul că tot ceea ce face el se referă la autenticitate. Hainele lui trebuie să îi facă pe oameni să le discute. Din toate reacțiile și comentariile, Harris Reed își ia puterea să creeze în continuare haine cu însemnătate.

Pentru a crea rochia lui Harry Styles, Harris a avut nevoie de șase zile. La ea au lucrat el și încă trei oameni, o prietenă și doi interni. Piesa vestimentară este unică, lucrată manual. De cum Harry Styles l-a cunoscut pe designer, acesta nu a mai stat pe gânduri. A fost extrem de dornic să transmită mesajul lui Reed mai departe.

Harry Styles a intrat recent în atenția presei și datorită seriozității de care dă dovadă pe platourile de filmare. Olivia Wilde este cea care l-a lăudat pentru rolul din „Don’t Worry Darling”, o producție a actriței. Harry Styles l-a înlocuit pe Shia LaBeouf, după ce în presă au apărut acuzații grave ale lui FKA Twigs la adresa sa.

Este a doua oară când Harry Styles joacă într-un film. Debutul cinematografic al artistului a fost filmul „Dunkirk”, unde a interpretat un soldat britanic.

Harry Styles e în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați, iar artistul pare că abia acum începe să se bucure de rezultatelor anilor de muncă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×