Reclamă

Relația dintre FKA Twigs și Shia LaBeouf: „E un miracol că am scăpat”

„E un miracol că am scăpat cu viață”, spune artista FKA Twigs. Cântăreața de origine britanică pe numele ei real Tahliah Debrett Barnett a decis să vorbească în mod public despre abuzurile pe care spune că le-a îndurat timp de un an în relația cu Shia LaBeouf. Relația dintre FKA Twigs și Shia LaBeouf ține primele pagini ale presei tabloide.

Publicat: 19 februarie 2021, 12:34 / Actualizat: 24 februarie 2021, 12:00

Într-un interviu acordat Elle, FKA Twigs spune că a fost victima abuzurilor partenerului său timp de un an de zile. Ea declară că Shia a avut tactici calculate pe care le-a folosit pentru a o controla. Cuvintele cu care descrie această relație abuzivă sunt cu un puternic impact emoțional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă puneți o broască într-o oală cu apă clocotită, acea broască va sări imediat”, spune ea. Continuarea discursului ei este însă greu imaginat.

În timp ce dacă puneți o broască în apă rece și o încălziți încet, acea broască va fierbe până la moarte. Aceasta a fost experiența mea cu Shia LaBeouf.

Relația dintre FKA Twigs și Shia LaBeouf: cum a început teroarea

Potrivit artistei, totul s-a întâmplat în anul 2019, de Ziua Îndrăgostiților. Cei doi au mers la un hotel cu centru spa pentru relaxare. Ajunși în camera de hotel, Shia LaBeouf s-a urcat peste iubita s-a și a aplicat toată forța lui asupra trupului femeii. În acele momente, actorul i-a pus și mâinile în jurul gâtului și a început să o sugrume cu putere. În tot acest timp îi spunea „dacă nu te oprești, mă vei pierde”.

Reclamă

O dragoste cu forța

În dimineața următoare, abuzul a continuat, iar actorul și-a aruncat iubita cu fața la pământ în fața hotelului. Artista mărturisește că mai apoi au urcat în mașina lui. Shia a început să conducă într-un mod agresiv, cu viteză mare. Acest lucru care a înspăimântat-o și a făcut-o să se gândească la ce e mai rău. În tot acest timp, actorul îi cerea lui FKA să-i mărturisească neîncetat dragostea pe care i-o poartă. Shia LaBeouf a oprit în cele din urmă la o benzinărie. Când artista încerca să-și ia bagajele pentru a scăpa de el, acesta a încercat din nou să o sufoce și a forțat-o să se urce din nou în mașina sa, povestește FKA.

În interviul pentru Elle, cântăreața spune că norocul a ajutat-o să supraviețuiască acestei relații abuzive.

Reclamă

Sincer mi-aș dori să pot spune că am găsit ceva putere și așa am reușit să mă salvez. Mi-aș dori să pot spune că e o dovadă a caracterului meu puternic sau că este modul în care m-a crescut mama. Nu este nimic din toate acestea. Este pur noroc că nu mai sunt în acea situație.

Momentul în care FKA Twigs trecea prin clipe de groază în relația cu actorul coincide cu ascensiunea în cariera muzicală. Atunci ea avea stabilitate financiară și mulți credeau despre ea că duce o viață liniștită, că nimeni și nimic nu îi poate face rău. Abuzurile prin care trecea au avut un impact și mai mare asupra ei atunci când s-a declarat stare de urgență și a rămas captivă în casă. Acela a fost momentul în care a decis să-și spună povestea. Fenomenul femeilor captive în casă cu abuzatorii lor a luat amploare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Relația dintre FKA Twigs și Shia LaBeouf: recuperarea

Deși a avut parte de multe piedici și obstacole în carieră, artista a spus că abuzurile pe care le-a îndurat în relația cu Shia LaBeouf au fost de departe cele mai marcante, iar recuperarea a fost extrem de grea.

FKA Twigs a mai spus apoi că în prima fază a încercat să soluționeze problemele în privat. Echipele lor de avocați nu au reușit să ajungă însă la o înțelegere. Artista a avut o listă de cereri pentru actor ca să nu facă totul public. Ea a vrut ca Shia să caute ajutor profesional, avizat pentru a-și rezolva problemele legate de abuz, să doneze o sumă de bani unui adăpost pentru femei abuzate și să fie transparent cu privire la starea sa de sănătate în fața celorlalți parteneri sexuali. Relația dintre FKA Twigs și Shia LaBeouf este acum în atenția tuturor.

Pentru că negocierile s-au oprit, iar inițial actorul a refuzat orice fel de tratament, FKA Twigs l-a dat în judecată pe fostul iubit la Curtea Superioară din Los Angeles. Ea l-a acuzat pe actor de abuzuri emoționale și fizice în mod repetate, dar și de transmiterea intenționată a unei boli cu transmitere sexuală.

Reacția lui Shia LaBeouf la acuzații

Shia LaBeouf a răspuns pentru New York Times acuzațiilor care i se aduc. El a spus că nu e în poziția de a spune nimănui cum să se simtă. Acesta a mai declarat că nu are scuze pentru alcoolismul sau agresiunile sale.

Am fost abuziv atât pentru mine, dar și pentru cei din jurul meu. Am o istorie a rănirii celor apropiați mie. Mi-e rușine și îmi pare rău pentru cei pe care i-am rănit. Nu mai pot spune nimic altceva.

Twigs speră ca povestea ei să treacă mai departe de barierele sociale. Ea nu vrea să fie catalogat drept un simplu caz care trece neobservat.

Artista a dezvăluit că adevăratele abuzuri au început atunci când s-au mutat în casa actorului. Acestea aplica asupra ei tactici de atașament. O punea să doarmă dezbrăcată, o obliga să urmărească documentare cu femei ucise în mod violent, dormea cu o armă lângă pat sau o forța să-i spună de un anumit număr de ori cuvinte prin care să-și exprime afecțiunea față de el.

Tot artista mai spune că alături de el nu a trăit niciodată bucuria și fericirea. Din cauza lui s-a îndepărtat de prieteni și familia și a ajuns să se izoleze pentru că toate aceste lucruri îl scoteau din minți pe actor.

Relația dintre FKA Twigs și Shia LaBeouf s-a încheiat atunci când artista a avut de susținut un turneu, iar distanța a ajutat-o să se detașeze.

Alte vedete, susținere pentru FKA Twigs

După ce povestea lui FKA Twigs a apărut în public, Sia a decis să vorbească și ea despre relația pe care a avut-o cu actorul. Cântăreața a vorbit pe Twitter despre experiența ei cu actorul. Ea a spus că este un mitoman și că a făcu-o să aibă o relație cu el, deși nu era singur.

Cred că este bolnav și am toată compasiunea pentru el și pentru victimele sale. Dacă vă iubiți, trebuie să vă protejați și să stați departe.

Artista a mai spus că e mândră de curajul lui FKA Twigs și a declarat în mod public că o iubește și că-i oferă tot sprijinul ei.

Te iubesc FKA Twigs. E foarte curajos din partea ta și sunt mândră de tine.

Și Olivia Wilde le-a scris fanilor ei pe contul de Instagram să o susțină pe FKA Twigs. Câteva săptămâni mai târziu, Wilde l-a concediat pe Shia LaBeouf din distribuția filmului Don’t Worry Darling. Acesta a fost înlocuit cu Harry Styles.

Cum a început relația dintre FKA Twigs și Shia LaBeouf

Twigs și LaBeouf s-au întâlnit pentru prima dată în vara anului 2018. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare de la producția Honey Boy, o poveste autobiografică a lui Shia LaBeouf.

Actorul e cunoscut pentru ieșirile sale necontrolate. De-a lungul timpului a fost anchetat pentru mai multe infracțiuni precum conducere sub influența alcoolului sau deranjarea liniștii publice.

După ce a avut curajul să facă publică drama ei, artista a depus la tribunal aproape 20 de plângeri împotriva lui Shia LaBeouf.

Cine e FKA Twigs

Artista în vârstă de 33 de ani e originară din Anglia. În copilărie, FKA Twigs a fost pasionată de dans. De aici și porecla „twigs”, care descrie cel mai bine felul în care articulațiile ei se auzeau în timpul orele de dans, precum niște crenguțe ale unui copac.

La numai 17 ani s-a mutat la Londra pentru a urma o carieră în sfera dansului. Aceasta a lucrat pentru nume mari ca Jessie J., Kylie Minogue, iar cu banii câștigați a reușit să se lanseze și în muzică.

Acesta a avut o relație în trecut cu Robert Pattinson, iar experiența din relația cu actorul a inspirat-o să lanseze un album în care tema principală a fost dată de eforturile pe care trebuie să le facă femeile pentru a se face remarcate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×