Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o casă de vacanță în Europa. Ce țară au ales după ce Regele Charles le-a luat casa din Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o casă de vacanță în Europa. Acum s-a aflat ce țară au ales după ce Regele Charles le-a luat casa din Marea Britanie, Frogmore Cottage.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 octombrie 2024, 7:18

Presa internațională a confirmat că Ducii de Sussex au luat o proprietate undeva în Portugalia. În timp ce mulți se vor întreba de ce au ales această țară, se știu detalii și despre acest lucru. Verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie, și soțul ei, Jack Brooksbank dețin și ei o proprietate de vacanță la nord de Lisabona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat o casă de vacanță în Europa

Această decizie ar putea duce la acțiunea lui Meghan Markle de a solicita o viză care să-i permită actriței născute în SUA să viziteze fără restricții cele 26 de țări Schengen din Europa, inclusiv Italia, Spania și Grecia.

Harry, 40 de ani, și Markle, 43 de ani, au achiziționat la mai bine de un an după ce Regele Charles i-a evacuat din Frogmore Cottage din Windsor, Marea Britanie. Dorința Majestății Sale ca cei doi să renunțe la proprietate a venit după ce fiul său cel mic a părăsit Familia.

La acea vreme, o persoană din interior a declarat pentru US Sun că Regele a început procesul de evacuare în ianuarie 2023. S-a întâmplat cu o zi înainte ca Harry să-și lanseze volumul de memorii, „Spare”. Cartea conține mai multe acuzații despre familia sa.

„Această evacuare înseamnă cu siguranță sfârșitul perioadei lui Harry și Meghan în Marea Britanie”, a spus o sursă.

Reclamă

Prințul Harry a rupt legăturile cu familia sa după ce s-a mutat în SUA

Prințul Andrew ar fi acum proprietarul casei Frogmore Cottage. Printre obiectele pe care Ducii de Sussex le-au dus în SUA după evacuare au fost cadouri de la Regina Elisabeta a II-a.

Harry și Meghan, care s-au mutat în California în 2020, au stat rar la proprietatea Windsor. Casa era reședința lor oficială în Marea Britanie.

Reclamă

Cei doi locuiesc în prezent la moșia lor din Montecito. Alături de ei sunt și cei doi copii ai lor, fiul lor de 5 ani, Prințul Archie, și fiica de 3 ani, Prințesa Lilibet.

Harry și Meghan, totuși, se pare că s-au îndrăgostit de Portugalia după ce au vizitat țara vara trecută. Se pare că au stat în Peninsula Iberică pentru un city break de trei nopți.

Meghan Markle și Prințul Harry au călătorit și în sudul țării. Ei au fost până în stațiunea Costa Terra Golf and Ocean Club din Melides.

Pe de altă parte, Prințul Harry încă nu vrea să se întoarcă în Marea Britanie. El spune că acolo nu este deloc în siguranță, dar și că tatăl și fratele său îl ignoră. Tensiunile dintre el și familia sa au pornit după ce a început relația cu Meghan Markle. A renunțat la ei pentru mama copiilor săi.

Se pare că Harry și fratele său, Prințul William, au păstrat distanța unul față de celălalt și când au participat la serviciile funerare ale unchiului lor, Lord Robert Fellowes, în Norfolk, în august. Cei doi frați au avut și o altercație fizică în trecut, povestită tot de Ducele de Sussex în cartea sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×