Reclamă

Ce au moștenit Prințul Archie și Prințesa Lilibet de la părinții lor. Prințul Harry este mândru de genele puternice ale mamei sale

Ducii de Sussex s-au mutat în California în 2020 pentru o viață independentă de Familia Regală Britanică. De multe ori în discuții au fost aduși cei doi copii ai lor, Meghan și Harry spunând adesea că pentru ei fac totul și vor o lume mai bună. Acum s-a aflat ce au moștenit Prințul Archie și Prințesa Lilibet de la părinții lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 octombrie 2024, 7:00

Prințul Harry a dezvăluit cu ce sunt „binecuvântați” copiii săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Fiul Ducelui și Ducesei de Sussex are 5 ani, iar fiica lor are 3 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce au moștenit Prințul Archie și Prințesa Lilibet de la părinții lor

Prințul Archie și Prințesa Lilibet au moștenit „părul gros” al mamei lor, Meghan Markle. Prințul Harry a vorbit despre fiul său de cinci ani și despre fiica lui de trei ani. El se afla la premiile anuale WellChild din Londra.

Sophie Vokes-Dudgeon, director de conținut al HOLA!, l-a cunoscut pe Ducele de Sussex la eveniment. Jurnalista a scris: „Din momentul în care a ajuns în recepție, a avut o energie molipsitoare în jurul lui. Nu a existat niciun fel de aroganță în timp ce vorbea animat despre propriii copii înainte de eveniment.”

Sophie Vokes-Dudgeon a adăugat: „Archie și Lili au fost binecuvântați cu părul des al mamei lor, ne-a spus el, cu liniște, minunându-se că nu va trece mult până când Lili va putea să stea pe al ei”.

În timp ce Archie și Lilibet au moștenit părul des al mamei lor, Harry a spus anterior că „gena lui roșcat ghimbir” este „una puternică”. În timpul unei apariții la The Late Show cu Stephen Colbert în 2023, gazda Stephen Colbert a remarcat că atât Archie, cât și Lilibet au părul roșcat.

Reclamă

„Gena Spencer este foarte, foarte puternică”, a spus Harry, făcând referire la familia mamei sale. „De fapt, la începutul relației mele cu Meghan, m-am gândit cu adevărat că, dacă vom merge mai departe și avem copii, nu există nicio posibilitate ca gena mea să triumfe în fața genelor soției mele, dar m-am înșelat!”

Cum și-a sărbătorit Prințul Harry ziua de naștere

Prințul Harry, care a împlinit 40 de ani pe 15 septembrie, și-a numit copiii „cel mai bun cadou” pe care l-a primit vreodată. Înainte de ziua sa de naștere, Prințul a spus pentru People prin purtătorul său de cuvânt: „Cel mai bun cadou pe care mi l-am făcut vreodată este, fără îndoială, copiii mei. Îmi face plăcere să-i văd crescând în fiecare zi și îmi place să fiu tatăl lor.”

Reclamă

Prințul Harry a mai spus la premiile WellChild din 2024 că „îi face plăcere să aibă 40 de ani”. El a mai declarat că „prietenii i-au spus că este cel mai bun deceniu, așa că are mari speranțe”.

Deși nu se știu prea multe lucruri despre viața lor personală, presa internațională a scris că ziua de naștere a Prințului Harry a fost încunantă cu o petrecere alături de familie. Nu au lipsit nici prietenii din casa lui din Montecito, California. S-a mai scris de asemenea că Prințul Harry a fost plecat într-o escapadă de weekend la munte. El a fost înconjurat de câțiva dintre cei mai apropiați prieteni ai săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
2
O femeie care poartă o rochie albastră și reprezintă una dintre acele zodii care se despart în octombrie 2024
Horoscop
Zodii care se despart în octombrie 2024. Nativii care lasă trecutul în spate
Există trei zodii care se despart în luna octombrie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să lase trecutul în spate și să meargă mai departe cu viața lor. Aceste semne zodiacale sfidează așteptările sociale și...
3
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
4
Harta cu poziția lui Marte în harta astrală
Horoscop
Poziția lui Marte în harta ta natală. Ce spune despre puterea pe care o poți avea
Poziția lui Marte în harta ta natală poate spune multe despre puterea pe care poți să o primești de la astre. Atunci când cunoști mai multe despre energia acestei planete poți să înveți să...
5
Sufleu de broccoli în vas, alături de broccoli proaspăt
Rețete
Sufleu de broccoli. Un aperitiv gustos și aromat
Pentru o gustare delicioasă și consistentă sau chiar pentru una dintre mesele principale ale zilei îți oferim o rețetă de sufleu de broccoli. Este rețeta unui preparat elegant și aerat, perfect pentru a aduce...
PARTENERI
×