Reclamă

De ce Lisa Marie Presley a ținut trupul fiului Benjamin în casa ei timp de două luni după moartea acestuia. Motivul din spatele acestei decizii este unul bizar

Lisa Marie Presley a fost devastată de pierderea fiului ei. Acum s-a aflat de ce Lisa Marie Presley a ținut trupul fiului Benjamin în casa ei timp de două luni după moartea acestuia. Se pare că ea chiar a chemat un artist tatuator să-l vadă, astfel încât să-i facă un tatuaj cu el cât mai aproape de realitate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 octombrie 2024, 7:16 / Actualizat: 9 octombrie 2024, 12:10

Aceasta este doar una dintre dezvăluirile din noul memoriu al lui Presley, „From Here to the Great Unknown”. Cartea a fost terminată de fiica ei, Riley Keough, după decesul ei, care a avut loc în ianuarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Lisa Marie Presley a ținut trupul fiului Benjamin în casa ei timp de două luni după moartea acestuia

În carte, Lisa Marie dezvăluie că a trebuit să se forțeze să „lupte” pentru a rămâne în viață pentru copiii ei rămași în viață, Riley și fiicele gemene Harper și Finley Lockwood, acum în vârstă de 16 ani. Asta însemna că a decis să nu-și ia rămas bun de la Benjamin imediat.

Unul dintre motive a fost și faptul că nu s-a putut hotărî dacă să-l înmormânteze în Hawaii sau la Graceland, moșia din Memphis unde Elvis a murit și este îngropat.

„Casa mea are un dormitor separat și l-am ținut pe Ben Ben acolo timp de două luni. Nu există nicio lege în statul California care să zică să îngropi pe cineva imediat”, scrie Lisa Marie. „Am găsit un proprietar de pompe funerare foarte empatic și a spus că îl va aduce pe Ben Ben la mine”.

Camera a avut o temperatură optimă pentru a preveni descompunerea corpul, mai scrie în carte, Lisa Marie adăugând că „s-a obișnuit atât de mult cu el, având grijă de el și ținându-l acolo”.

Reclamă

Riley și Lisa Marie au decis să-l onoreze pe Benjamin făcându-și tatuaje permanente

Riley și-a tatuat fratele pe claviculă. Un artist tatuator a fost chemat la domiciliu pentru ca Lisa Marie să-i aibă numele lui pe mână. Când artistul tatuator a întrebat dacă au fotografii cu tatuajele lui Benjamin, astfel încât să poată potrivi fontul și poziționarea, Lisa Marie a răspuns: „Nu, dar îți pot arăta”.

Riley a continuat să povestească în cartea mamei sale: „Lisa Marie Presley tocmai i-a cerut acestui biet bărbat să se uite la cadavrul fiului ei mort, care s-a întâmplat să fie chiar lângă noi. Am avut o viață extrem de absurdă, dar acest moment este în primele cinci.”

Reclamă

La scurt timp după ziua tatuajului, își amintește Riley, toată lumea a spus că Benjamin voia să fie înmormântat.

„Până și mama a spus că îl simțea vorbind cu ea, spunându-i: „Este o nebunie, mamă, ce faci? Ce naiba!”

Familia a organizat o ceremonie pentru Benjamin în Malibu. Riley a spus că a fost forțată să-și țină ochii închiși, deoarece „se lupta să rămână în viață”.

Benjamin a fost înmormântat la Graceland, alături de Elvis.

Riley a mai scris pe larg despre lupta fratelui ei cu sănătatea mintală. Se pare că acesta a continuat adesea să bea în exces. Cu toate acestea, ea nu crede că el a vrut „cu adevărat” să moară.

Ea și mama ei au căutat prin telefonul lui după deces, căutând răspunsuri.

„Am găsit un mesaj trimis mamei mele cu câteva săptămâni înainte de a muri, care spunea: „Cred că ceva nu este în regulă cu mine mental sau ceva de genul. Cred că am o problemă de sănătate mintală”, scrie Riley. „Este sfâșietor pentru mine că și-a dat seama că ar putea avea nevoie de ajutor. S-a întâmplat doar cu două săptămâni înainte să se sinucidă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×