Reclamă

De ce Regele Charles ia o pauză de la tratament în luna octombrie. Suveranul Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer la începutul anului

Monarhul și-a anunțat diagnosticul în februarie. Acum s-a aflat de ce Regele Charles ia o pauză de la tratament în luna octombrie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 octombrie 2024, 12:16

Tratamentele pentru cancer ale regelui Charles au „mers bine” în ultimele zile, potrivit fiului vitreg Tom Parker Bowles. Și deși monarhul în vârstă de 75 de ani și-a îndeplinit sarcinile ca de obicei, un nou raport susține că va trebui să oprească tratamentul pentru cancer dintr-un motiv important în această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Regele Charles ia o pauză de la tratament în luna octombrie

Regele Charles și Regina Camilla se îndreaptă spre primul lor turneu important în străinătate de când au anunțat că Majestatea Sa a fost diagnosticată cu o formă de cancer în februarie. Cuplul pleacă într-o excursie de 11 zile în Australia și Samoa pe 18 octombrie.

Potrivit Daily Mail, „Majestatea Sa va continua tratamentul împotriva cancerului până când va zbura, dar medicii săi sunt fericiți că acesta va fi oprit pentru scurt timp cât el este plecat”.

Odată ce se întoarce acasă la Londra, Regele va relua cu tratamentele ca de obicei, conform publicației.

Cuplul regal are parte de un turneu de aproape două săptămâni, în care se va bucura de doar o zi de odihnă. Cu toate acestea, oamenii din interiorul Palauluiau declarat pentru Daily Mail că programul a fost „conceput” în funcție de starea Regelui Charles. Totodată, itinerariul a fost creat „în strânsă consultare cu medicii săi” și va „prioritiza” bunăstarea lui.

Reclamă

Palatul Buckingham nu a oferit nicio declarație despre acest turneu regal sau starea Regelui.

Regele Charles a participat la o serie de evenimente în ultimul timp

Regele a fost diagnosticat cu cancer după ce a trecut printr-o procedură pentru o prostată mărită la începutul acestui an. Cu toate acestea, Palatul a menționat că nu suferă de cancer de prostată. La acea vreme, Palatul Buckingham a spus că monarhul „rămîne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la serviciul public cât mai curând posibil”.

Reclamă

În aprilie, conturile de socializare ale Familiei Regale au anunțat că Regele își va marca revenirea la muncă vizitând un centru de tratament al cancerului împreună cu Regina Camilla. De atunci, el a dus la îndeplinire o serie de angajamente, spunându-i unui fan în august: „Nu sunt prea rău”, când a fost întrebat despre sănătatea lui.

Cu toate acestea, suveranul Marii Britanii a respectat cu sfințenie recomandările medicilor în ceea ce privește starea sa. Recent s-a aflat că monarhul a făcut o schimbare chiar și în alimentația sa. Deși el nu lua masa de prânz niciodată din cauza programului său aglomerat, se pare că acum și-a retrasat programul. La rugămințile soției sale, Regele își face timp pentru a lua prânzul. El consumă de obicei felii de avocadă, fără surse de carbohidrați alături.

Regele Charles este cunoscut pentru alegerile sale cât mai simple în ceea ce privește alimentația. El este un susținător al mâncării bio, cât mai naturale. Suveranul Mari Britanii se ferește de ani de zile de mâncarea procesată și optează pentru mese echilibrate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 7 octombrie – 13 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de schimbări datorită mișcării retrograde a lui Jupiter. Citește horoscopul săptămânii 7 octombrie – 13 octombrie 2024 și vezi ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte. Vor avea loc...
3
Tort Malakoff pe platou, alături de două cești cu ceai și două farfurii cu o paletă de inox
Rețete
Tort Malakoff. Rețetă tradițională din bucătăria austriacă
Rețeta de tort Malakoff poate fi alegerea potrivită pentru un eveniment deosebit în familie sau pur și simplu pentru a-i impresiona pe cei dragi. Nu este o rețetă complexă, iar ingredientele sunt simple și...
4
Harta astrală pe un fundal colorat
Horoscop
Combinații de zodii șef-angajat. Cu ce nativ s-ar putea să nu te înțelegi la locul de muncă
Dacă nu poți să-ți dai seama de ce tu și superiorii nu ajungeți la un acord, astrologia poate fi de vină. Ai mai jos combinații de zodii șef-angajat care au toate șansele să persiste...
5
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
PARTENERI
×