Reclamă

Tânăra din imagine e acuzată că primește roluri în filme datorită tatălui ei. Cine e actorul celebru a cărui fiică este

Tânăra din imagine e acuzată că primește roluri în filme datorită tatălui ei. Nicole Kidman s-a fotografiat cu fiica lui Ewan McGregor, Esther, la proiecția filmului Babygirl. Adolescenta a jucat în mai multe producții până la 22 de ani și e implicată și în alte proiecte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 octombrie 2024, 6:13

Actrița, în vârstă de 57 de ani, a fost la o proiecție specială la New York pentru noul ei film Babygirl. Esther, în vârstă de 22 de ani, care joacă și ea în film, a fost de asemenea prezentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra din imagine e acuzată că primește roluri în filme datorită tatălui ei

Nicole s-a pozat cu Esther la 23 de ani după ce a jucat în filmul emblematic Moulin Rouge alături de tatăl ei, Ewan, acum în vârstă de 53 de ani.

Filmul regizorului Baz Luhrmann îl urmărește pe Christian, interpretat de McGregor, un scriitor englez, care călătorește la Paris pentru a se alătura revoluției boeme.

El vizitează cel mai mare club de noapte al orașului, Moulin Rouge, și se îndrăgostește de vedeta show-ului, Satine, interpretată de Kidman.

La eveniment de promovare Babygirl, Esther arata elegant într-o cămașă albastră supradimensionată și pantaloni gri. Nicole a purtat o maletă neagră, asortată cu pantaloni largi, casual.

Reclamă

Esther s-a născut în noiembrie 2001 și a jucat alături de tatăl ei, Ewan, în rolul lui Tetha Grig în miniseria Disney+, Obi-Wan Kenobi, din 2022.

În 2022, actorul a oferit un interviu pentru The Late Late Show With James Corden. Acolo a vorbit despre cum a fost să lucreze cu fiica sa.

„Sunt sigur că toată lumea crede că a primit slujba datorită mie, dar nu a fost așa. Ea a mers la audiții pentru rol”, a spus el.

Reclamă
Nicole Kidman, fotografie cu Esther McGregor
Nicole s-a pozat cu Esther la 23 de ani după ce a jucat în filmul emblematic Moulin Rouge alături de tatăl ei, Ewan / Profimedia Images

Cu ce se mai ocupă Esther când nu e pe platourile de filmare

Esther este și model și a apărut în campanii pentru branduri precum Miu Miu, Celine. În 2018, tânăra a apărut într-o reclamă Fendi cu sora ei mai mare, Clara.

Ewan McGregor s-a căsătorit cu Eve Mavrakis în 1995. Cei doi foști soți îi au împreună pe Esther, 22 de ani, Clara, 27 de ani, dar și pe cele două fiice adoptive Jamyan, 23 de ani, și Anouk, 13 ani.

Odată cu pasul în fața camerei atât pentru modeling, cât și pentru actorie, Esther face parte dintr-o trupă numită French Thyme. Tânăra cântă atât în ​​engleză, cât și în franceză.

Tânăra a studiat la Universitatea din New York și și-a continuat pasiunea pentru tatuaje. Esther și-a deschis propria afacere în New York, numită Pink Ether Tattoo Studio.

Cel mai recent rol al lui Esther este în viitorul thriller erotic, intitulat Babygirl. Ea mai joacă alături de Nicole Kidman, Antonio Banderas și Harris Dickinson.

În 2017, Nicole și Ewan și-au amintit despre petrecerile lor în timp ce lucrau la musicalul Moulin Rouge. Nicole i-a recunoscut lui Ewan la Variety Actors on Actors: „Am avut petreceri grozave!

În timp ce producția a fost filmată într-un club parizian din 1900, se pare că intensitatea personajelor lor a influențat și comportamentul dintre actori.

După ce a discutat despre repetițiile de la vila lui Baz, Nicole a mai spus: „Atunci am avut petreceri grozave. Îți amintești acele nopți de vineri, acele nopți de sâmbătă?

Nicole a continuat să povestească cum nopțile lor petrecute împreună implicau băuturi alcoolice și dans pe mese.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 7 octombrie – 13 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de schimbări datorită mișcării retrograde a lui Jupiter. Citește horoscopul săptămânii 7 octombrie – 13 octombrie 2024 și vezi ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte. Vor avea loc...
3
Tort Malakoff pe platou, alături de două cești cu ceai și două farfurii cu o paletă de inox
Rețete
Tort Malakoff. Rețetă tradițională din bucătăria austriacă
Rețeta de tort Malakoff poate fi alegerea potrivită pentru un eveniment deosebit în familie sau pur și simplu pentru a-i impresiona pe cei dragi. Nu este o rețetă complexă, iar ingredientele sunt simple și...
4
Harta astrală pe un fundal colorat
Horoscop
Combinații de zodii șef-angajat. Cu ce nativ s-ar putea să nu te înțelegi la locul de muncă
Dacă nu poți să-ți dai seama de ce tu și superiorii nu ajungeți la un acord, astrologia poate fi de vină. Ai mai jos combinații de zodii șef-angajat care au toate șansele să persiste...
5
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
PARTENERI
×