Reclamă

Cum l-a ajutat JLo pe Ben Affleck să „devină din nou bărbat de familie”. Artista este cea care merită toate aplauzele

Acum s-a aflat cum l-a ajutat JLo pe Ben Affleck să „devină din nou bărbat de familie”. Actorul are trei copii cu fosta lui soție, Jennifer Garner, Violet, Fin, și Samuel, mezinul, de numai 12 ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 octombrie 2024, 12:42

Deși tensiunile dintre ei au început încă din primele luni ale anului, se pare că Jennifer Lopez și Ben Affleck încă mai au o legătură atunci când vine vorba de probleme de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum l-a ajutat JLo pe Ben Affleck să „devină din nou bărbat de familie”

Fostul cuplu continuă cu procesul de divorț, în ciuda apariției lor publice recente împreună la Los Angeles. Se pare că cei doi ar fi împărtășit un moment romantic în timp ce luau un brunch cu copiii lor.

„Familia este foarte importantă pentru ei și împreună au fost oameni de familie”, a dezvăluit o sursă apropiată a perechii pentru People. Persoana menționată mai sus a explicat că actorul a avut o perspectivă pozitivă în timpul relației lor și chiar s-a bucurat de relația sa cu familia sa.

„Conexiunea nu se termină”, a explicat persoana din interior, adăugând că JLo l-a ajutat pe Ben „să redevină un om de familie” în timp ce erau încă împreună. Ben are trei copii, în timp ce artista îi împarte pe gemenii Emme și Max cu Marc Anthony.

Ben și JLo au reușit cu succes să-și unească familiile în timpul căsătoriei lor. Cu toate acestea, sursa a spus că sunt „oameni foarte diferiți”, explicând că Jennifer este „super publică și vrea să iasă”, iar actorul este „mai mult introvertit și este fericit să petreacă timp acasă”.

Reclamă
Ben Affleck în timp ce se plimbă pe străzile din Los Angeles
Ben Affleck și-a lăsat barbă după despărțirea de Jennifer Lopez / Profimedia Images

Cei doi nu au avut aceleași gusturi nici în ceea ce privea locuința

Fanii perechii au fost însă surprinși să afle că merg mai departe cu divorțul după ultima lor ieșire în public. Părea că au reaprins relația, așa cum au făcut-o și atunci când vedeta a renunțat la Alex Rodriguez. Dar o altă sursă a declarat pentru People că „încă merg înainte cu divorțul” și „elaborează detaliile financiare pe cale amiabilă”.

Reclamă

„A fost ideea lui Ben Affleck să se vadă acolo”, a spus o sursă pentru Page Six. „A vrut să arate că sunt foști parteneri care rămân prieteni. Odată ce erau împreună, nu și-a putut ține mâinile departe unul de celălalt”.

În acest moment, cei doi foști parteneri încă se străduiesc să vândă conacul din Bel Air. Cei doi au achiziționat proprietatea pentru 60,8 milioane de dolari, toți numerar, în 2023.

Lopez și Affleck și-au scos pentru prima dată conacul din Beverly Hills, California, spre vânzare pentru 68 de milioane de dolari în iulie. Cu toate acestea, se pare că cei doi au încercat să-l vândă în liniște în afara pieței.

Proprietatea de 2 hectare include, de asemenea, un penthouse separat pentru oaspeți de 5.000 de metri pătrați. Are și o casă pentru personal, o casă de pază cu două dormitoare, un garaj spațios pentru 12 mașini. De asemenea, există și o parcare pentru 80 de vehicule.

În ceea ce privește recreerea, conacul include o sală de sport complet echipată, un ring de box, un lounge de sport. Mai există și un bar și terenuri de baschet și pickleball.

O sursă a declarat pentru People că JLo nu a fost niciodată un fan al acestei case imense. Se pare că proprietatea a fost inițial ideea lui Ben și a fost un „compromis major” pentru ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal portocaliu
Horoscop
Zodii care primesc binecuvântări din partea Universului pe 7 octombrie 2024. Viitorul sună promițător
Pregătește-te pentru o zi binecuvântată din Univers, plină de revelații majore și câteva momente extraordinare de dragoste și bucurie. Ai mai jos lista cu zodii care primesc binecuvântări din partea Universului pe 7 octombrie...
2
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
3
Tort Malakoff pe platou, alături de două cești cu ceai și două farfurii cu o paletă de inox
Rețete
Tort Malakoff. Rețetă tradițională din bucătăria austriacă
Rețeta de tort Malakoff poate fi alegerea potrivită pentru un eveniment deosebit în familie sau pur și simplu pentru a-i impresiona pe cei dragi. Nu este o rețetă complexă, iar ingredientele sunt simple și...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Pastă de avocado cu ou
Sănătate
Cea mai bună pâine pentru pasta de avocado. Ce să alegi ca să te bucuri de cel mai intens gust
Deliciul pâinei prăjite cu avocado constă în simplitatea sa, necesitând doar pâine și avocado copt pentru a se completa. Dar asta înseamnă, de asemenea, că este important să acorzi prioritate calității și tipului de...
PARTENERI
×