Reclamă

Heidi Klum a început deja pregătirile pentru Halloween. Vedeta își dorește să-și surprindă fanii și anul acesta

Heidi Klum a început deja pregătirile pentru Halloween. Vedeta nu vrea să-și dezamăgească fanii. Diva este cunoscută pentru petrecerile anuale pe care le organizează cu ocazia acestei sărbători, dar mai ales pentru costumele sale ieșite din tipare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 octombrie 2024, 7:59

Supermodelul cunoscut pentru costumele sale extravagante spune că a început deja să se gândească la ce va purta anul acesta. Vedeta, în vârstă de 51 de ani, a povestit mai multe pentru People. Heidi spune că este o mare admiratoare a acestei perioade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a început deja pregătirile pentru Halloween

Heidi Klum adoră să-și țină fanii în suspans. În fiecare an găzduiește o petrecere de Halloween și reușește de fiecare dată să impresioneze cu costumele pe care le alege. Diva este complet imprevizibilă atunci când vine vorba de alegerile sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Heidi klum s-a transformat într-un păun la petrecerea sa de Halloween
Heidi Klum a uimit și anul acesta cu costumul pe care l-a ales / Profimedia Images

„Am o mulțime de oameni creativi în întreaga lume care sunt fani, sunt artiști. Cunosc oameni care sunt artiști de machiaj, coafor, designeri sau oameni care nici măcar nu lucrează în domeniu, dar sunt creativi. Nu vreau să-mi dezamăgesc fanii. Întotdeauna încerc să vin cu ceva unic și diferit”, a spus Heidi.

Reclamă

Klum este cunoscută pentru petrecerea anuală de Haloween care are loc în New York. În anii trecuți, vedeta s-a transformat în păun, un vierme, zombie, vârcolac, extraterestru, Prințesa Fiona din Shrek și chiar clone ale sale. Klum a declarat recent că lucrează la costumul său din acest an „deja de câteva luni de zile”.

„Este nevoie de foarte mult timp. Trebuie făcute matrițe, proteze, trebuie făcute fitinguri. Sunt multe lucruri în asta pentru că vreau să fie totul spectaculos. Nu pot aduna totul peste noapte. Este nevoie de mult timp, de multă planificare. Atunci când fac dezvăluirea vreau să fie ceva special pentru fanii mei. Sunt oameni cărora le place să se costumeze de Halloween și așteptări pentru lucruri uimitoare”, a spus vedeta în online.

Ce pregătește Heidi Klum pentru petrecerea de Halloween de anul acesta

Reclamă

Vedeta, în vârstă de 51 de ani, le-a promis deja fanilor săi o adevărată surpriză în seara de Halloween. Publicația People a încercat să obțină mai mult informații despe Cum ar pueta să arate costumul său.

„Va trebui să așteptați și să vedeți. Știi că îmi plac surprizele bune. Îmi doresc să mă depășesc pe mine însămi în fiecare an. Fac tot posibilul cu costumele mele, așa că fiecare își are locul său special în inima mea. Distracția constă n a încerca să mă autodepășesc, dar ceea ce îl face cu adevărat memorabil este entuziasm și bucuria întregii experiențe de Halloween. Nu există nimic asemănător cu asta”, a spus vedeta pentru presa internațională.

Fanii divei așteaptă ca aceasta să posteze câteva indicii cu privire la costumul pe care l-ar putea purta anul acesta.

Diva obișnuiește să ofere indicii pe conturile sale de social media cu câteva ore înainte de marea petrecere pe care o organizează.

În ciuda eforturilor depuse de fani, în prezent nu se cunosc detalii despre costumul divei. Heidi s-a asigurat că totul rămâne secret până la marele eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal portocaliu
Horoscop
Zodii care primesc binecuvântări din partea Universului pe 7 octombrie 2024. Viitorul sună promițător
Pregătește-te pentru o zi binecuvântată din Univers, plină de revelații majore și câteva momente extraordinare de dragoste și bucurie. Ai mai jos lista cu zodii care primesc binecuvântări din partea Universului pe 7 octombrie...
2
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
3
Tort Malakoff pe platou, alături de două cești cu ceai și două farfurii cu o paletă de inox
Rețete
Tort Malakoff. Rețetă tradițională din bucătăria austriacă
Rețeta de tort Malakoff poate fi alegerea potrivită pentru un eveniment deosebit în familie sau pur și simplu pentru a-i impresiona pe cei dragi. Nu este o rețetă complexă, iar ingredientele sunt simple și...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Pastă de avocado cu ou
Sănătate
Cea mai bună pâine pentru pasta de avocado. Ce să alegi ca să te bucuri de cel mai intens gust
Deliciul pâinei prăjite cu avocado constă în simplitatea sa, necesitând doar pâine și avocado copt pentru a se completa. Dar asta înseamnă, de asemenea, că este important să acorzi prioritate calității și tipului de...
PARTENERI
×