Reclamă

Heidi Klum s-a transformat în păun la petrecerea sa de Halloween. Cum a arătat costumul divei de anul acesta

Heidi Klum s-a transformat în păun la petrecerea sa de Halloween. Costumul divei a reușit să atragă din nou atenția tuturor. Fotomodelul internațional reușește să uimească în fiecare an cu alegerile pe care le face. La petrecerea pe care a organizat-o au fost prezente mai multe nume celebre de la Hollywood.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 noiembrie 2023, 12:19

Petrecerea organizată de Heidi klum de Halloween este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Diva îi provoacă în fiecare an pe prietenii apropiați să se costumeze în cele mai ciudate și amuzante personaje. Anul acesta i-a luat prin surprindere pe invitați cu costumul pe care chiar ea l-a purtat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum s-a transformat în păun la petrecerea sa de Halloween

Heidi Klum, în vârstă de 50 de ani, a făcut senzație la petrecerea sa anuală de Halloween. Aceasta a purtat un costum albastru pentru a se putea transforma într-un păun. Diva a fost însoțită de un ansamblu de acrobați.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Heidi klum s-a transformat într-un păun la petrecerea sa de Halloween
Heidi Klum a uimit și anul acesta cu costumul pe care l-a ales / Profimedia Images

Aceștia au avut rolul de a juca penele cozii impresionante de păun. La petrecerea impresionantă au luat parte unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood.

Reclamă

Alături de Heidi a fost prezent și soțul acestuia. Tom a ales să se costumeze într-un ou de dimensiuni impresionante.

Heidi a pozat plină de încredere pe covorul roșu alături de ansamblul său de acrobați. Heidi a oferit și un interviu pentru publicația People. Aceasta a vrut să povestească puțin despre costumul pe care l-a ales și conceptul pe care a vrut să-l aducă în fața publicului larg.

„Mi-am dorit să am un costum în care să fie implicați cât mai mulți oameni. Mi-am dorit ca o mulțime de oameni să se transforme într-un singur complet. Cât mă privește, eu mi-am dorit foarte mult să mă transform într-un păun. Picioarele mele sunt diferite, iar costumul meu se îmbină perfect cu cel al oamenilor care m-au ajutat”.

Reclamă

Heidi a postat și câteva imagini în mediul online, a scris PageSix. Aceasta a vrut să le ofere fanilor câteva imagini pe contul său de Instagram. Fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă transformarea prin care trece artista.

Cât timp a durat confecționarea costumului lui Heidi Klum

Heidi Klum a avut nevoie de mult timp pentru a-și pune la punct costumul de anul acesta. De altfel, diva a declarat că a avut nevoie de o adevărată echipă de designeri și specialiști în make-up pentru a se putea transforma într-un păun la petrecerea de Halloween din anul 2023.

Pentru confecționarea costumului impresionant a fost nevoie de un an întreg. Vedeta spune că deja se gândește la conceptul pentru anul viitor, iar lucrările vor începe cât de curând pentru costumul pe care îl va purta, scrie People.

Klum a declarat că a petrecut ore întregi pentru a exersa mersul și postura pe care a avut-o atunci când a defilat pe covorul roșu.

Deși obișnuiește să-și facă părul și machiajul singură, atunci când vine vorba de aceste costume, Heidi apelează la o echipă de profesioniști.

De-a lungul timpului i-a lăsat pe oameni fără cuvinte atunci când a defilat pe covorul roșu. Anul trecut a oferit un adevărat spectacol cu costumul pe care l-a pus în scenă alături de soțul său.

Heidi spune că a refăcut machiajul costumului de mai multe ori înainte de a ieși pe covorul roșu. Diva și-a mobilizat echipele de oameni pentru a repeta modul în care va arăta marele moment.

Ce costum a ales fiica lui Heidi Klum

De la petrecerea de Halloween nu a putut să lipsească fiica vedetei. Leni Klum este cunoscută deja pentru implicarea pe care o are când vine vorba de petrecerea mamei sale. Leni, în vârstă de 19 ani, a ales să facă senzație pe covorul roșu.

Tânăra nu a lăsat loc imaginației atunci când și-a expus formele într-un costum sexy. Leni a ales să se transforme într-un personaj de desene animate. Aceasta a vrut să o aducă la viață pe „Căpșunica”.

Leni Klum în sutien și o pereche de pantaloni scurți costumată drept Căpșunica la petrecerea de Halloween
Leni Klum a optat pentru un costum sexy / Profimedia Images

În timp ce unii fani au felicitat-o pentru costumul ales, mulți au judecat-o în secțiunea de comentarii a postarii pe care a făcut-o pe contul său de Instagram. Leni și-a făcut apariția într-un sutien cu push-up și o pereche de pantaloni bufanți.

Diva a purtat șosete lungi la care a asortat o pereche de sandale cu toc. În mănă a ținut o caserolă plină cu pășuni.

Nu în ultimul rând, diva a ales o perucă cu părul roz pentru a completa ținuta. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile și au încercat să obțină cele mai bune imagini cu tânăra de 19 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×