Reclamă

Leni Klum s-a pozat într-un costum de baie roșu. Fiica vedetei Heidi Klum a atras privirile tuturor la plajă

Leni Klum s-a pozat într-un costum de baie roșu. Fiica modelului Heidi Klum a atras privirile tuturor atunci când a încercat să obțină bronzul perfect. Blondina nu a mers singură în vacanță. Aceasta a fost însoțită de un grup de prieteni, dar și de iubitul său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 august 2023, 6:03

Leni Klum și partenerul său, Aris Rachevsky, au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. Cuplu de îndrăgostiți se află într-o vacanță de vis în Forte dei Marmi, Italia. Publicațiile internaționale scriu că vedeta va sta în Europa în perioada următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum s-a pozat într-un costum de baie roșu

Leni Klum se relaxează alături de prietenii ei. Blondina a ales să fugă de agitația din Statele Unite ale Americii. Aceasta a încercat să se ferească de paparazzi, însă aceștia nu au ratat nicio ocazie pentru a o poza în costume de baie.

Vezi mai mule imagini în Galeria Foto!

Leni Klum într-un costum de baie roșu din două piese
Leni Klum a atras privirile tuturor / Profimedia Images

Leni Klum pare că a moștenit întreaga frumusețe a mamei sale. Dacă Heidi Klum arată incredibil la 50 de ani, Leni pare pregătită să-i calce pe urme mamei sale. În vacanța din Italia, Leni a optat pentru un costum de baie minuscul.

Reclamă

Diva a ales un bikini roșu la care a asortat și un sutien din același set. Bustul generos al divei a fost cu greu acoperit de costumul de baie pe care l-a ales.

Blondina și-a prins părul într-un coc dezordonat și a ales o pereche de ochelari de soare. Pe mână a avut și câteva brățări de aur. Vedeta, în vârstă de 19 ani, a fost surprinsă în timp ce încerca să-și facă singură poze.

Aceasta este activă în mediul online și și ține fanii la curent prin intermediul conturilor de social media. Leni postează deseori fotografii din viața sa de zi cu zi. Publicațiile internaționale scriu că aceasta s-ar afla în vacanță pentru mai multe zile alături de partenerul ei.

Reclamă

Heidi Klum a vorbit despre dieta strică pe care o ține

Leni Klum arată incredibil la 19 ani. Mama sa are 50 de ani, dar nu se sfiește să pozeze în costume de baie. Recent, Heidi a povestit despre dieta strictă la care apelează pentru a avea silueta perfectă. Heidi a activat toată viața ei în industria de modeling.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, Heidi a povestit câte calorii consumă zilnic pentru a avea formele perfecte. Modelul internațional a declarat că are trei mese principale pe zi. Diva și-a continuat răspunsul spunând că nu consumă mai mult de 900 de calorii pe zi.

Fanii au reacționat imediat atunci când au citit declarațiile blondei. Conform recomandărilor făcute de nutriționiști, o persoană ar trebui să consume în jur de 2.000 de calorii pe zi. Numărul de calorii diferă în funcție de vârstă, sex și de intensitatea efortului fizic.

Presa internațională a preluat imediat declarația divei, iar cuvintele ei au devenit virale în mediul online. Heidi a simțit nevoia să lămurească lucrurile, iar ulterior a postat un mesaj pentru fani.

Aceasta a declarat că nu-și numără caloriile și că nu obișnuiește să se cântărească. Modelul internațional și-a șters ulterior răspunsurile la întrebările legate de greutate și de silueta ei de invidiat, după cum relatează jurnaliștii de la PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×