Reclamă

Heidi Klum a pozat în fața soțului său. Tom Kaulitz a surprins-o pe divă din toate unghiurile

Heidi Klum a pozat în fața soțului său. Tom Kaulitz s-a asigurat că o fotografiază pe divă din toate unghiurile. Acesta a fost extrem de atent și a încercat să-i facă pe plac soției sale. Heidi i-a dat indicații exacte cu privire la modul în care ar trebui să arate fotografiile.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iulie 2023, 6:41

Heidi Klum și Tom Kaulitz se distrează în continuare în vacanță. Cei doi au fost surprinși în urmă cu mai bine de o săptămână la Lacul Como. De această dată s-au distrat pe o plajă din Sardinia. La fel ca multe alte vedete de la Hollywood, Heidi a ales să-și petreacă timpul liber în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a pozat în fața soțului său

Heidi Klum a fugit din agitația din Statele Unite ale Americii și-a ales drept destinație de vacanță un loc mult mai liniștit. Paparazzi au surprins-o alături de soțul său în Sardinia. Cei doi îndrăgostiți au fost pozați în ipostaze tandre.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Heidi Hlum în timp ce este fotografiată de soțul său
Tom Kaulitz și-a pozat soția din toate unghiurile / Profimedia Images

Heidi a ales să-și etaleze formele de invidiat într-un costum de baie din două piese. Paparazzi au pozat-o în timp ce aceasta îl ruga pe soțul său să-i facă un videoclip și câteva fotografii. Tom și-a luat în serios rolul de fotograf și a încercat să-i facă pe plac soției sale.

Reclamă

Acesta a fost foarte atent cu unghiurile pe care le-a ales. Heidi și-a dorit să obțină cele mai bune imagini pentru a le posta pe rețelele de socializare. Diva postează deseori imagini din vacanțele în care merge. Cei doi s-au plictisit rapid să stea pe plajă și au decis să plece în larg cu o barcă.

Tom și-a mai impresionat soția cu un prânz romantic pe barcă, în timp ce se aflau la Lacul Como. De data aceasta eu ieșit în larg pentru a face content pentru mediul online. Heidi s-a întors apoi pe plajă, unde paparazzi i-au surprins micile imperfecțiuni.

La 50 de ani, Heidi continuă să arate impecabil, însă trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra corpului său. Celulita a fost imediat surprinsă de paparazzi, scrie PageSix.

Reclamă

Cum reușește Heidi Klum să aibă silueta perfectă

Heidi Klum face o mulțime de sacrificii pentru a avea imaginea perfectă. Sportul nu lipsește din viața sa, iar modelul este întotdeauna atent la ceea ce consumă. Heidi spune că se mândrește cu realizările sale și este foarte bucuroasă că fiica sa, Leni Klum, îi calcă pe umeri.

Adolescenta a învățat tot ce este mai bun de la mama sa și a încercat să aplice în cariera sa. La 50 de ani, Heidi se consideră o femeie fericită și împlinită. Blondina a vorbit într-un interviu recent despre viața sa. Diva spune că meditează și face yoga pentru a se menține sănătoasă.

Sportul este un element la fel de important în viața sa. Diva își dorește să poată face modeling în continuare, motiv pentru care este foarte atentă cu modul în care arată silueta sa. Conturile de social media i-au permis să se promoveze și mai mult.

Heidi este tot timpul activă în mediul online și postează deseori imagini și videoclipuri din viața sa personală, dar și din cea profesională.

Pe plan personal se simte împlinită. Aceasta are o relație superbă cu Tom Kaulitz. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, iar fotografii îi surprind deseori în ipostaze tandre.  Secretul fericirii sale se află în echilibrul pe care încearcă să-l găsească în viața sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×