Reclamă

Leni Klum a mers în vacanță cu Aris Rachevsky. Cum a fost surprinsă fiica modelului Heidi Klum

Leni Klum a mers în vacanță cu Aris Rachevsky. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre în Forte dei Marmi, Italia. Îndrăgostiții nu și-au putut lua mâinile unul de pe celălalt. Aceștia s-au bucurat de timpul liber pe care l-au putut petrece departe de agitația din Statele Unite ale Americii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 august 2023, 6:38

Leni Klum pare că îi calcă deja pe urme mamei sale. Adolescența a atras atenția tuturor cu un costum de baie minuscul. Modelul, în vârstă de 19 ani, s-a bucurat de toată atenția venită din partea iubitului său. Aceasta s-a distrat la plajă sau încercând să se răcorească în apă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum a mers în vacanță cu Aris Rachevsky

Leni Klum și Aris Rachevsky par mai fericiți ca niciodată. Cei doi îndrăgostiți au decis să petreacă o vacanță de vis în Italia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leni Klum într-un costum de baie negru pe plajă
Leni Klum și-a expus silueta într-un costum de baie negru / Profimedia Images

Modelul internațional și partenerul său nu și-au putut lua mâinile unul de pe celălalt. Leni a fost extrem de tandră și iubitoare cu Aris, în timp ce acesta s-a asigurat că își protejează partenera atunci când aceasta a decis să intre în apă.

Reclamă

Leni a făcut senzație pa plajă. Aceasta a moștenit complet frumusețea mamei sale. Diva, în vârstă de 19 ani, a optat pentru un costum de baie din două piese.

Aceasta a ales culoarea neagră și a încercat să obțină bronzul perfect. Leni nu se sfiește să se afișeze alături de partenerul său. Cei doi au o relație serioasă și pare că lucrurile decurg normal între ei. Leni a mai fost surprinsă de-a lungul timpului în preajma lui Aris.

Cei doi îndrăgostiți nu-și ascund iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt. Publicațiile internaționale susțin că Leni a petrecut anterior și pe un iaht de lux.

Reclamă

Aceasta se bucură de o viață de vis și pare că știe cum să facă să obțină ceea ce își dorește.

Povesetea de dragoste dintre Aris Rachevsky și Leni Klum

Leni Klum și Aris Rachevsky au început să se întâlnească la începutul anului 2021. Cei doi au fost surprinși deseori împreună la începutul relației și nu s-au ferit niciodată de ochii curioșilor.

Conform publicațiile internaționale, Leni și Aris s-au cunoscut prin intermediul unor apropiați. Cei doi s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt, iar lucrurile au venit natural între ei. Leni povestea într-un interviu faptul că amma sa se înțelege foarte bine cu iubitul pe care și l-a ales.

Leni nu s-a gândit niciodată să-i ascundă mamei sale fapul că are un nou iubit. Adolecenta spune că are o relație foarte bun cu Heidi și că simte întotdeauna susținerea necesară din partea mamei sale.

Publicațiile internaționale susțin că Heidi, Leni și Aris au ieșit de mai multe ori în oraș împreună. Într-un interviu din trecut, Heidi a povesti despre relația pe care o are cu fiica sa.

„Sunt foarte mândră de ea. Mi-aș fi dorit să am la fel de multă încredere în mine atunci când eram de vârsta ei. Își negociază singură contractele și am încredere deplină în ea”, a declarat Heidi într-un interviu din trecut. Modelul internațional este încântat de faptul că fiica ei a ales să-i calce pe urme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×