Reclamă

Prințul William a dezvăluit care este noul hobby al Prințului George. Cum își petrece timpul liber la vârsta de 11 ani

Prințul William a dezvăluit care este noul hobby al Prințului George. Micuțul, în vârstă de 11 ani, își petrece timpul liber într-un mod creativ și sănătos.  Fiul lui Kate Middleton pare că a ales să-i calce pe urme tatălui său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 octombrie 2024, 6:48

Prințul George face furori cu noul său hobby, potrivit tatălui său. În timpul unei vizite la piscina comunitară Birtley din Tyne and Wear, Anglia, Prințul de Wales a dezvăluit că fiul său este entuziasmat de scufundări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a dezvăluit care este noul hobby al Prințului George

Prințul William este un tată mândru. Fiul său cel mare pare că îi calcă pe urme în multe privințe. Recent, fanii Familiei Regale au aflat cu ce își ocupă timpul liber fiul cel mare al lui Kate Middleton.

„George iubește scufundările. Are 11 ani. Ne-am gândit de multe ori că se va speria, dar îi place absolut. Este minunat și se bucură de lumea apei”, a spus Prințul William într-un interviu recent.

Se pare că William a avut această discuție în timpul unei întâlniri cu înotătorii Adam Peaty și Tom Dean, care au reprezentat recent Marea Britanie la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Prințul George în timp ce stă într-un elicopter
Prințul George are un hobby de care mulți adulți se tem / Getty Images

Prințul George este cel mai mare dintre cei trei copii ai Prințului William și al lui Kate Middleton. În 2022, Prințul și Prințesa de Wales au mers într-o excursie unde au făcut scufundări în timpul turneului lor regal în Caraibe. Cei doi au văzut atunci Bariera de Corali Belize.

„Este fantastic să vezi mediul subacvatic aici în Belize și ce muncă minunată au făcut pentru a proteja coralii și viața peștilor” a spus Prințul de Wales.

Reclamă

Kate Middleton și Prințul William se bucură de înot în general, iar cei trei copii ai lor pare că le-au urmat exemplul.

Prințul William a jucat polo pe apă pentru colegiul Eton și Universitatea St. Andrews, în timp ce Prințesa Kate a dezvăluit anul trecut că întorul la rece este unul dintre hobby-urile ei preferate când vine vorba de puțină mișcare.

Motivul pentru care Prințul William nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Paris

În timp ce vizita piscina comunitară, Prințul William a făcut aluzie la un alt hobby al familiei sale, urmărirea jocurilor olimpice. William a declarat că a ales să nu participe la Jocurile olimpice de la Paris din cauza chimioterapiei în curs de desfășurarea a soției sale la acea vreme. Prințesa Kate a anunțat în martie că urmează un tratament pentru cancer.

„Am fost atât de dornic să vin, dar trebuie să spun că, după ce am citit interviul cuiva despre COVId, m-am decis, pentru că soția mea făcea chimioterapie, că nu vreau să risc să aduc virusul acasă. Totuși, am urmărit torul de acasă. Eram lipiți de televizor în fiecare zi”, a spus William într-un interviu recent.

Prințul și Prințesa de Wales și-au dus deseori copiii la evenimente sportive. Prințul George a participat împreună cu tatăl său la Campionatele Europene UEFA din Germania.

Totodată, Prințesa Charlotte a mers cu Kate Middleton la Wimbledon anul acesta. Copiii regali și-au exprimat mereu dorința de a face sport și a avea o viață activă și sănătoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O fetiță cu o coroniță roz pe cap
Horoscop
3 zodii sunt binecuvântate cu noroc pe 6 octombrie 2024. Universul are grijă de ele
Sunt multe lucruri de făcut în perioada care urmează. Cu toate acestea, lucrurile sunt trasate cu exactitate pentru anumiți nativi. 3 zodii sunt binecuvântate cu noroc pe 6 octombrie 2024. Astrologia ne-a arătat de-a...
2
Harta zodiilor pe un fundal mov
Horoscop
2 zodii pot experimenta o abundență de bun augur pe 6 octombrie 2024. Norocul are un obicei de a-i favoriza pe cei care nu depind de el
Urmează o perioadă plină de activitate astrologică de bun augur, aducând un amestec interesant de concentrare, profunzime emoțională și gândire. Ai mai jos lista cu 2 zodii pot experimenta o abundență de bun augur...
3
Pastă de avocado cu ou
Sănătate
Cea mai bună pâine pentru pasta de avocado. Ce să alegi ca să te bucuri de cel mai intens gust
Deliciul pâinei prăjite cu avocado constă în simplitatea sa, necesitând doar pâine și avocado copt pentru a se completa. Dar asta înseamnă, de asemenea, că este important să acorzi prioritate calității și tipului de...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×