Reclamă

Prințul William și David Beckham s-au întâlnit pentru o cauză nobilă. Gestul lor emoționant ține primele pagini ale presei internaționale

Prințul William și David Beckham s-au întâlnit pentru o cauză nobilă. Gestul lor emoționant ține primele pagini ale presei internaționale. Împreună au decis să achiziționeze un elicopter de ambulanță aeriană. William, fost pilot, a recunoscut recent că „i-ar plăcea să zbiare din nou”.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 octombrie 2024, 6:36

Prinul william a sărbătorit o nouă etapă a îndatoririlor sale regale. Prințul de Wales și-a încheiat ziua alături de fostul fotbalist, David Beckham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și David Beckham s-au întâlnit pentru o cauză nobilă

Cei doi au sărbătorit achiziționarea unui nou elicopter vital pentru organizația caritabilă Air Ambulance din Londra.

Evenimentul a marcat încheierea cu succes a acțiunii sale de strângere de fonduri. Acțiunea de strângere de fonduri a reușit să strângă peste 21 de milioane de dolari pentru finanțarea a două noi elicoptere H135.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și David Beckham alături de echipajul de pe elicopterul ambulanță
Prințul William și David Beckham au cumpărat un elicopter ambulanță / Profimedia Images
Reclamă

William i-a arătat lui David Beckham cabina ambarcațiunii de la RAF Northolt, nord-vestul Londrei. Viitorul Rege l-a invitat pe David să facă parte din campania de strângere de fonduri.

În calitate de susținători cheie, William și David au semnat unul dintre cele două elicoptere. William a scris: „Înapoi la mijloc”, în timp ce Beckham a scris: „Mulțumesc. Zburați în siguranță! David Beckham”. William a pozat apoi cu membrii echipajului.

William ar fi trebuit ulerior să urmărească cum unu dintre elicoptere dcola. Cu toate acestea, vremea rea a făcut imposibilă călătoria planificată anterior.

Reclamă

Apelul „Up Against time” a fost lansat în 2021, după ce a devenit clar că elicopterele MD902 ale Air Ambulance Charity din Londra se apropiau de sfârșitul duratei de viață operaționale, prezentând un impact potențial asupra a mii de pacienți anual.

Datorită succesului campaniei de strângere de fonduri, echipa medicală poate continua să ofere servicii esențiale, salvatoare de vieți în toată Londra, scrie People.

Cum a decurs vizita Prințului William

În timpul vizitei sale, William s-a întâlnit cu echipajele medicale și de piloți care vor folosi noile elicoptere. William a aflat că modernizarea echipamentului le va îmbunătăți medicilor munca.

De asemenea, viitorul Rege a avut ocazia să se întâlnească cu inginerii Airbus implicați în proiectarea și dezvoltarea elicopterelor. T

otodată, William s-a întâlnit cu mai mulți donatori și susținători ai campaniei de succes. Prințul William a făcut mai multe vizite private în ultimele săptămâni.

Fiul Regelui Charles a fost prezent la deschiderea fabricii Airbus Helicopters. În trecut, William a fost pilot de elicopter de ambulanță aeriană. Fiul Regelui Charles a declarat într-un interviu din trecut că „i-ar plăcea să zbare din nou”.

Prințul George, fiul Prințului William, pare că a moștenit și el această pasiune pentru zbor. Micuțul își dorește să învețe deja să piloteze avioane, iar presa scrie că acesta a fost deja prezent la prima sa lecție de zbor.

William este programat să viziteze finalistul premiului Earthshot 2023 ENSO, un candidat la categoria Celan Our Air. Prințul William are un program aglomerat în perioada următoare, iar Prințesa Kate nu i se va alătura, relatează DailyMail.

Deși a încheiat tratamentul pentru cancer, Kate Middleton a declarat că se va întoarce la îndatoririle regale în limita în care corpul său îi permite. Prințesa de Wales este supravegheată în continuare de către echipa sa de medici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
persoană care stă la birou și scrie în chineză pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Nativii primesc un mesaj important din partea astrelor în perioada ce urmează. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024 și vezi dacă te numeri printre...
5
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
PARTENERI
×