Reclamă

Bianca Censori a ignorat cerința lui Kim Kardashian. Cum s-a îmbrăcat vedeta în preajma lui North West la cinema

Bianca Censori a ignorat cerința lui Kim Kardashian. Ea și-a îndeplinit recent rolul de mama vitregă și a fost fotografiată în timp ce o ținea în brațe pe micuța rapper-ului. Cu toate acestea, fanii au observat cum s-a îmbrăcat vedeta în preajma lui North West la cinema.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 iulie 2024, 7:22
North a purtat tricoul ei preferat pe care l-a combinat cu pantaloni scurți lungi din denim, șosete negre și pantofi sport / Profimedia Images

Bianca Censori și-a ținut aproape fiica vitregă, North West, când au ieșit să vizioneze „Deadpool & Wolverine” alături de Kanye West.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a ignorat cerința lui Kim Kardashian

Arhitectul Yeezy, în vârstă de 29 de ani, și-a înfășurat brațele în jurul umerilor fetei de 11 ani. Toți trei au fost fotografiați în holul unui cinematograf din Los Angeles.

Modelul australian a fost mai acoperit decât de obicei pentru ieșirea în familie, dar și-a lăsat totuși posteriorul la vedere în pantaloni extrem de scurți. Ținuta a fost completată cu o cămașă cu mânecă lungă. Bianca s-a accesorizat cu o pălărie bej și sandale cu toc, stil gladiator.

În ceea ce o privește North, ea a purtat tricoul ei preferat pe care l-a combinat cu pantaloni scurți lungi din denim, șosete negre și pantofi sport.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Bianca Censori o ține în brațe pe North West
Arhitectul Yeezy, în vârstă de 29 de ani, și-a înfășurat brațele în jurul umerilor fetei de 11 ani / Profimedia Images

Între timp, Kanye a îmbrăcat hanoracul negru obișnuit, pe care l-a asortat cu pantaloni largi și ochelari de soare.

După film, trio-ul a părăsit cinematograful pe ușa din spate și a urcat într-un Cybertruck Tesla.

Reclamă

Censori a fost adesea văzută petrecând timp cu copilul cel mare al rapperului. Kanye îi mai are și pe Saint, 8 ani, Chicago, 6 ani și Psalm West, 5 ani, cu fosta soție Kim Kardashian.

North West pare că se distrează în preajma Biancăi Censori

La începutul acestei luni, cei doi au fost fotografiați petrecând timp de calitate împreună în timp ce făceau cumpărături în Japonia.

Martorii oculari au spus pentru US Sun că cele două au râs mult împreună. Din spusele lor, părea să aibă o relație „strânsă”. În trecut, Censori și North s-au bucurat și de mai multe ieșiri la fast-food-uri și au luat masa chiar și la celebrul restaurant Nobu cu Kanye.

În timp ce Censori este cunoscută pentru faptul că poartă mereu ținute sumare și transparente, ea tinde să se acopere mai mult în jurul copiilor artistului.

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor”, a declarat o sursă pentru Daily Mail în ianuarie 2023. „Este cu adevărat surprinsă că Kanye își lasă soția să plece așa din casă”.

Kanye s-a căsătorit cu Censori în decembrie 2022, la o lună după ce și-a finalizat divorțul de Kim Kardashian.

Recent, mai multe localuri din Los Angeles sunt decise să-i interzică Biancăi Censori accesul. Restaurantele de lux cer o anumită ținută pentru cei care le trec pragul. În timp ce oamenii care le sunt clienți au de obicei ținute business casual, Bianca a sfidat această regulă. Ea a venit să ia masa cu bustul la vedere.

Diva nu respectă regulile și nu pare că a învățat lecția după situația din Veneția.

Bianca a riscat enorm, iar patronii restaurantelor sunt tot mai deranjați de curajul său. Mai mult, proprietarii au promis că îi vor interzice accesul Biancăi și soțului ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×