Reclamă

Bianca Censori a purtat un top în partea de sus, dar a renunțat la pantaloni. Soția lui Kanye West alege ținute din ce în ce mai îndrăznețe

Bianca Censori a purtat un top în partea de sus, dar a renunțat la pantaloni. Soția lui Kanye West alege ținute din ce în ce mai îndrăznețe. Schimbarea apare după ce mai multe restaurante din Los Angeles au declarat că iau în calcul interzicerea divei la mesele lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 iulie 2024, 6:37 / Actualizat: 19 iulie 2024, 9:46

Bianca Censori a îmbrăcat o altă ținută îndrăzneață în timp ce a luat prânzul cu soțul ei, Kanye West. Cei doi s-au întâlnit la istoricul Chateau Marmont. Vedeta, în vârstă de 29 de ani, a optat pentru un top mulat și bikini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a purtat un top în partea de sus, dar a renunțat la pantaloni

Biana Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-o ținută fără pantaloni Diva și-a lăsat la vedere posteriorul și a purtat un bikini alb împreună cu un top mulat.

Diva și-a completat întreaga ținută cu o șapcă. Pe lângă șapcă, diva a ales să poarte și o pereche de pantofi cu toc. Kanye West a optat pentru un look all black.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori cu un top alb, dar fără pantaloni, la un restaurant din Los Angeles
Soția lui Kanye West alege ținute din ce în ce mai îndrăznețe / Profimedia Images
Reclamă

Artistul a purtat un hanorac negru la care asortat o pereche de pantaloni din același set. Deși apariția Biancăi este la fel de îndrăzneață, diva a încercat să se acopere mult mai mult spre deosebire de zilele trecute în care și-a lăsat întregul bust la vedere.

Ținuta pe care a purtat-o la Chateau a fost mult mai cuminte față de ținutele purtate în ultima perioadă. Vedeta a fost surprinsă recent ieșind de la un salon de înfrumusețare și purtând un top complet transparent.

Aspectul său a depășit anumite limite și paote fi considerat o expunere indecentă în conformitate cu legea din California, scrie publicația DailyMail.

Reclamă

Secțiunea 314(1) a Codului Penal din California face infracțiune expunerea intenționată a organelor genitale sau a corpului gol într-un loc public sau oriunde altundeva unde cineva ar putea fi deranjat. Amenda ajunge la suma de o mie de dolari, mai scrie presa internațională.

Schimbarea de atitudine a divei a venit după ce mai multe restaurante au anunțat că au luat în calcul posibilitatea de a-i interzice divei accesul în locațiile lor.

Bianca Censori i-a lăsat pe admiratori fără cuvinte în cadrul celei mai recente apariții

Bianca a revoltat admiratorii din mediul online cu ultimele sale apariții. Mulți proprietari de restaurante din Los Angeles au luat în calcul de a-i interzice accesul divei.

Mai multe postări au început să circule în online după ce diva și-a lăsat bustul la vedere atunci când a mers în oraș cu soțul ei să ia masa.

„Dacă sunt proprietarul unei unități în care acești oameni intenționează să intre, le voi spune din respect pentru clienții mei că nu ai voie să intre”, a spus un proprietar în mediul online.

„Nici eu nu i-aș lăsa în restaurantul meu. Este total nepotrivit și nu dau un exemplu bun pentru copiii mici. Ce e în neregulă cu ei”, a fost un altul de acord.

„Arată absolut ridicol. Cum poate un restaurant decent să accepte un client care poartă așa ceva”, a spus un altul. Bianca Censori și Kanye West nu au făcut niciun comentariu legat de declarațiile din online. Cei doi soți au continuat să-și trăiască viața după propriile reguli, scrie publicația PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×