Reclamă

Bianca Censori a luat cina într-o rochie transparentă. Fanii sunt uimiți de aparițiile ei tot mai îndrăznețe

Bianca Censori a luat cina într-o rochie transparentă. Fanii sunt uimiți de aparițiile ei tot mai îndrăznețe. Soția lui Kanye West nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-o pelerină din nailon.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iunie 2024, 6:10

Bianca Censori și Kanye West au luat cina în Florența. Cei doi au ales un restaurant cu stele Michelin pentru întâlnirea romantică. Nimic nu a împiedicat-o pe soția lui West să-și expună tot trupul pentru această ocazie specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a luat cina într-o rochie transparentă.

Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, a purtat o pandie de plastic asemănătoare unui poncho. Vedeta a decis să ducă look-ul la următorul nivel și a renunțat complet la lenjeria intimă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori într-o ținută transparentă în timp ce ia masa cu Kanye West
Bianca a ales o ținută îndrăzneață pentru cina romantică din Florența / Profimedia Images

Vedeta și soțul ei au ales un restaurant de lux din apropierea hotelului în care au fost cazați. După ce au petrecut câteva zile în Japonia, Censori și soțul ei s-au întors în Italia.

Reclamă

Apropiații celor doi spun că aceștia se află în Italia pentru a rezolva mai multe probleme profesionale. Censori a fost pozată în rochia ei transparentă pe care a asortat-o cu o pereche de tocuri groase. Ea a ales să-și poarte părul într-un coc strâns.

Vedeta a preferat să renunțe la machiaj pentru seara sa romantică. Cât despre soțul ei, Kanye și-a schimbat ținutele obișnuite complet negre cu un ansamblu alb din cap până-n picioare.

Acesta a purtat un tricoul alb cu o pereche de pantaloni largi. Jurnaliștii de la PageSix spune că West și Censorii au purtat aceleași ținute în timp ce se eliminau pe aeroportul din Narita, Japonia. West și Censori călătoresc din ce în ce mai des în ultima perioadă.

Reclamă

Un fan a surprins, de asemenea, o fotografie cu cei doi într-un zbor comercial în timp ce purtau aceeași ținută. Publicația Daily Mail scrie că Censori și soțul ei au zburat la clasa economică.

Aceasta nu este prima dată când bianca apare aproape goală la o cină. Vedeta este recunoscută pentru ideile sale îndrăznețe.

Bianca Censori este adepta ținutelor îndrăznețe

Bianca Censori face furori ori de câte ori apare în public. Aceasta este adepta ținutelor îndrăznețe. Apropiații divei spun că aceasta poartă ținute excentrice doar atunci când se află în preajama soțului ei. Prietenii Biancăi spun că vedeta joacă un rol.

De altfel, Bianca a fost surprinsă recent în compania părinților ei, iar la eveniment a purtat o ținută obișnuită. Prietenii divei au subliniat aptul că Bianca exagerează cu ținutele sale doar atunci când se află la brațul lui Kanye West.

„Este evident pentru noi toți că Bianca joacă un rol. Ea se poartă de parcă e la programul de lucru atunci când este cu Kanye. Am văzut-o cu familia ei și s-a purtat normal. Hainele sale au revenit la normal. Nimic nu sugerează că timpul cu West a schimbat-o cu adevărat”, a spus un prieten al divei.

Despre Bianca s-a speculat anterior că ar avea o relație tensionată cu părinții ei din cauza comportamentului pe care îl are în public.

Totuși, imaginile recente aua rătat aptul că Bianca se înțelege destul de bine cu mama și tatăl ei. Soția lui Kanye West încearcă să găsească un echilibru între familie și viața profesională. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×