Reclamă

Bianca Censori și-a lăsat posteriorul la vedere în timpul unei sesiuni de cumpărături din Tokyo. Soția lui Kanye West nu ține cont de reguli

Bianca Censori și-a lăsat posteriorul la vedere în timpul unei sesiuni de cumpărături din Tokyo. Soția lui Kanye West nu ține cont de reguli atunci când se află în vacanță. Diva ține din nou primele pagini ale presei internaționale cu alegerile sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iunie 2024, 14:03

Soția lui Kanye West, Bianca Censori, a decis că este momentul să-și etaleze formele într-un top cu tanga. Vedea a fost văzută în timp ce își alegea o ținută dintr-un magazin din Tokyo. Censori, în vârstă de 29 de ani, nu ține cont de reguli atunci când vine vorba de ținutele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori și-a lăsat posteriorul la vedere

Bianca Censori a mers plină de încredere la brațele partenerului său. Totul se întâmplă în timp ce West se află într-o perioadă agitată din cariera sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fosta lui asistentă i-a intentat un proces pentru hărțuire, scrie PageSix. Bianca a încercat să-l facă pe West să uite de probleme și a mers alături de el la cmpărături.

Reclamă

Vedeta și-a etalat picioarele tonifiate într-un ansamblu mic pe care l-a combinat cu pantofi albi de cauciuc. Diva a ales să-și prindă părul într-un coc simplu.

Paparazzi au pozat-o în timp ce îl ținea de mână pe West. Bianca, care anterior risca să fie interzisă în Veneția din cauza ținutelor sale, a mers fără sutien în timpul sesiunii de cumpărături. Fanii sunt tot mai surprinși de alegerile pe care soția lui Kanye West le face.

Bianca Censori este cunoscută deja pentru garderoba sa îndrăzneață, dar și pentru ținutele lipsite de inhibiții.

Reclamă

Censori, în vârstă de 29 de ani, și West, în vârstă de 47 de ani, se bucură în această perioadă de o vacanță liniștită. Cei doi au petrecut câteva zile n Italia, iar ulterior au fost văzuți în Tokyo. Bianca nu lasă loc imaginației atunci când apare în public.

Bianca Censori se transformă în preajma lui Kanye West

Apropiații soției lui Kanye West susțin că aceasta se schimbă atunci când se află alături de Kanye West. Prietenii divei spun că aceasta „joacă un rol” și că acesta ar fi motivul pentru care apare deseori în ținute extravagante.

„Este evident că Bianca se comportă de parcă ar fi în afara programului de lucru atunci când nu este cu West. Cânt de uiți la cea ce se scrie despre ei, poți să crezi cu ușurință că și-a pierdut mințile. Am văzut-o recent cu familia ei”.

„A părut să fie o persoană normală, cea pe care noi toți o știm. Hainele sale au revenit la normal. Nimic nu sugerează că timpul împreună cu West a afectat-o cu adevărat”, au spus apropiații divei.

Despre Bianca s-a mai spus că ar avea o relație tensionată cu părinții ei de când s-a căsătorit. Presa a scris că tatăl ei este nemulțumit de modul în care diva se afișează pe stradă.

De altfel, s-a speculat că Leo Censori, ar vrea să poarte o discuție cu Kanye West.

Se pare că în preajma părinților ei, Bianca se întoarce la ținutele sale obișnuite. Vedeta pare că păstrează o relație bună cu cei care au adus-o pe lume. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×