Reclamă

Bianca Censori a fost surprinsă într-un tricou transparent. Mai multe restaurante ar urma să-i interzică accesul

Bianca Censori a fost surprinsă într-un tricou transparent. Vedeta a ieșit la plimbare fără soțul ei. Fotografii au pozat-o în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare. Presa internațională scrie că mai multe restaurante au luat decizia de a-i interzice divei să le mai treacă pragul.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iulie 2024, 6:43

Soția lui Kanye West, Bianca Censori, a lăsat totul la vedere în cadrul celei mai recente plimbări din Los Angeles. Vedeta, în vârstă de 29 de ani, nu mai ține cont de nicio regulă. Aceasta și-a expus bustul generos într-un top transparent din plasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a fost surprinsă într-un tricou transparent

Bianca Censori a mers singură la salonul de înfrumusețare. Diva a vrut să se răsfețe, iar temperaturile ridicate au făcut-o să opteze pentru o ținută mult prea îndrăzneață.

Vedeta a purtat un top transparent din plasă pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni scurți. Bianca este cunoscută deja pentru ținutele sale excentrice.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori într-un top transparent în timp ce intră într-un salon de bronzat
Diva riscă să nu mai fie primită în mai multe restaurante din cauza ținutelor sale / Profimedia Images
Reclamă

În ciuda faptului că a purtat o ținută mult prea îndrăzneață, Bianca a ținut cont de temperaturile ridicate și a ales să se ferească de soare cu ajutorul unei plărie. Șapca cu imprimeu de camuflaj i-a acoperit dive tunsoarea scurtă.

Aspectul revoltător a depășit orice limită a imaginației. Presa internațională scrie că ținutele ei nu sunt în conformitate cu legea din California.

Secțiunea 314(1) a Codului Penal din California susține că este o infracțiune expunerea intenționată a organelor genitale sau a corpului gol într-un loc public sau oriunde altundeva unde cineva ar putea fi jignit.

Reclamă

Un astfel de gest, de expunere indecentă, are ca rezultat, de obicei, o contravenție pentru prima infracțiune.

Pedeapsa maximă este de șase luni, o amendă de până la 1 mie de dolar și înregistrarea obligatorie ca infractor sexual de cel puțin zece ani, scrie DailyMail.

Reclamă

Bianca a mai fost pusă într-o lumină nefavorabilă după ce a fost la un pas de a fi amendată în timpul vacanței sale din Italia.

Mai multe restaurante vor să-i interzică Biancăi Censori accesul în localuri

Presa internațională scrie că mai mulți proprietari de restaurante au decis să interzică cuplului controversat să le mai calce pragul.

Totul a pornit după ce Bianca a apărut aproape goală la o cină cu soțul ei. Bianca i-a uimit pe trecători atunci când a luat masa în Los Angeles într-un top minuscul, scrie PageSix. Diva nu a lăsat loc imaginației, iar bustul generos i-a fost expus în totalitate. Admiratorii artistului au fost revoltați și au făcut mai multe plângeri publice.

„Dacă sunt proprietarul vreunei unități în care acești doi indivizi intenționează să intre, le voi spune din respect pentru clienții mei că nu au voie” a spus un proprietar al unui local din Los Angeles.

„Nu i-a lăsa în restaurantul meu. Este total nepotrivit și nu dau un exemplu bun pentru copiii mei”, a mai spus un altul.

„Arată absolut ridicol. Cum poate un restaurant decent să accepte un client care poartă așa ceva?”, a spus un admirator al artistului.

Kanye West și Bianca Censori continuă să țină primele pagini ori de cîte ori apar în public. Cuplul nu mai ține cont de nicio regulă, iar aparițiile lor sunt din ce în ce mai îndrăznețe. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×