Reclamă

Cum arată cu adevărat corpul lui Kim Kardashian. Diva și-a etalat formele într-o rochie albă, fără bretele

Diva și-a etalat formele într-o rochie albă, fără bretele, care i-a pus în evidență cu adevărat formele trupului. Cu această ținută s-a aflat cum arată cu adevărat corpul lui Kim Kardashian.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 iunie 2024, 7:25

Fondatorul SKIMS, în vârstă de 43 de ani, a fost văzută stând lângă un SUV elegant, argintiu, în timp ce se pregătea să se îndrepte spre următoarea ei destinație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată cu adevărat corpul lui Kim Kardashian

Personalitatea TV a sărbătorit ziua de naștere a lui North la New York în weekend. West, în vârstă de 47 de ani, a lipsit în mod semnificativ în timp ce se plimba prin Italia cu soția sa, Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani.

Kim și-a prezentat silueta tonifiată într-o minirochie albă, fără bretele. Ea a completat-o cu o pereche de sandale nude pentru a permite ținutei să fie punctul central principal în timpul ieșirii.

Părul ei vopsit blond platină era lăsat liber pe umeri, coafat cu o cărare pe mijloc. Mama a patru copii și-a accesorizat look-ul cu o brățară groasă pe încheietura mâinii stângi, dar a optat să nu mai adauge alte bijuterii.

Machiajul lui Kim era unul clasic și era compus dintr-un strat de rimel pe gene, precum și puțin fard. Kim și-a pus pomeții în valoare cu fard de obraz și un iluminator. Pentru buze ea a optat pentru un gloss.

Reclamă
Kim Kardashian, într-o rochie albă, scurtă
Fondatorul SKIMS, în vârstă de 43 de ani, a fost văzută stând lângă un SUV elegant, argintiu / Profimedia Images

Despre Kim se știe că are un antrenor personal care o ajută să fie mereu în cea mai bună formă. Diva a slăbit mult în ultimul timp și pare că e foarte mulțumită de felul în care arată. Kim Kardashian a fost întotdeauna apreciată pentru formele ei de invidiat. Trupul ei a ținut mereu primele pagini ale presei, dar a fost și criticată pentru imaginile „nerealiste” pe care le publică în online.

„Iese din nou și creează această imagine falsă. Apare și spune că a ținut doar o dietă, dar nu cred nimic din ce spune. Întotdeauna caută următorul nivel de atenție. Sigur a purtat trei corsete pentru avea acea talie” a spus o jurnalistă.

Reclamă

Kim Kardashian a sărbătorit-o pe North la New York

Cea mai recentă ieșire a ei vine la scurt timp după ce s-a întors din New York unde a sărbătorit aniversarea de 11 ani a fiicei ei North. Kim a fost acolo împreună cu un grup de prieteni apropiați.

Cu toate acestea, tatăl lui North, Kanye nu a fost prezent. El a fost văzut cu câteva zile înainte în Florența, Italia, împreună cu soția Bianca Censori, care purta o rochie foarte transparentă, fără lenjerie intimă dedesubt.

North și prietenii ei au purtat toți pantaloni roz „I love NY”, precum și tricouri negre asortate. Acestea aveau imprimat „Petrecerea de 11 ani a lui North” pe față.

Alături de Kim și North au fost La La Anthony și Kai Cenat. Potrivit PageSix, vedeta The Kardashian a călătorit la New York cu toți invitații cu avionul ei privat.

La sosirea în oraș, toți au făcut o oprire la localul popular Serendipity3, situat în Upper East Side și s-au răsfățat cu delicii precum înghețată și ciocolată caldă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×