Reclamă

Bianca Censori a purtat o ținută riscantă în timpul unei întâlniri cu Kanye West. Vedeta nu renunță la alegerile sale îndrăznețe

Bianca Censori a purtat o ținută riscantă în timpul unei întâlniri cu Kanye West. Vedeta nu renunță la alegerile sale îndrăznețe și continuă să se afișeze în ținute excentrice. Cei doi soți au fost surprinși la o întâlnire romantică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 iulie 2024, 6:10

Soția lui Kanye West a uimit din nou atunci când a apărut într-un top transparent. Vedeta a purtat o ținută care a consacrat-o. Bianca ar putea fi interzisă din mai multe localuri din Los Angeles după ce și-a expus bustul în ținute mult prea îndrăznețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a purtat o ținută riscantă în timpul unei întâlniri cu Kanye West

Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, și-a făcut o adevărată reputație pentru ținutele sale îndrăznețe. Vedeta a purtat de această dată un top transparent și și-a expus bustul generos.

Ea și Kanye West au mers împreună pentru a vedea noul film, Fly Me To The Moon. Vedeta a combinat o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă cu o pereche de tocuri stiletto și un top transparent.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori într-o ținută transparentă în timp ce intră în mașina lui Kanye West
Vedeta nu renunță la alegerile sale îndrăznețe / Profimedia Images
Reclamă

Soția lui West și-a acoperit capul cu o șapcă crem și a optat pentru un machiaj natural. West a ales un trening negru pentru întâlnirea cu soția sa.

Publicația DailyMail scrie că West a ieșit de la film după doar 45 de minute. Acesta a ales să iasă pe o ușă din spate și să se facă nevăzut.

Kanye și-a așteptat soția la mașină și au plecat împreună acasă fără a termina filmul. Fly Me To The Moon spune povestea expertului în marketing Kelly Jones, care face ravagii în sarcina sa dificilă de lansare a Cole Davis pentru a ajunge în spațiu.

Reclamă

La începutul acestei luni, Bianca și-a expus bustul într-un top din plasă, transparent. Ea a mers atunci să ia cina în oraș.

Bianca este cunoscută deja pentru ținutele pe care le poartă. Ea a încălcat, de asemenea, codul vestimentar la Chateau Marmont atunci când și-a făcut apariția într-un sutien minuscul.

Restaurantele din Los Angeles ar vrea să-i interzică accesul soției lui Kanye West

Mai multe localuri din Los Angeles sunt decise să-i interzică divei accesul. Restaurantele de lux din Los Angeles, care le cer oaspeților să se îmbrace în ținute business casual, au văzut-o recent pe Bianca cu bustul la vedere.

Diva nu respectă regulile și nu pare interesată să le urmeze prea curând.

Bianca a riscat enorm, iar patronii restaurantelor sunt tot mai deranjați de curajul său. Mai mult proprietari au promis că îi vor interzice accesul Biancăi și soțului ei.

Vedeta i-a lăsat pe toți fără cuvinte atunci când a luat masa într-un sutien minuscul. Bianca nu a lăsat loc imaginației atunci când și-a expus trupul la un restaurant.

Proprietarii din Los Angeles s-au arătat destul de nemulțumiți.

„Nu l-aș primi în restaurantul meu. Total nepotrivit și nu este un model pentru copii mici. Nici el și nici soția sa nu dau un exemplu pentru ceilalți. Ce e în neregulă cu ei?”, a spus un proprietar de restaurant pentru PageSix.

„Arată absolut ridicol. Cum poate un restaurant decent să accepte un client care poartă așa ceva. Acest lucru este foarte rău”, a mai spus un alt proprietar.

În ciuda revoltelor care au apărut în mediul online, Bianca Censori și soțul ei nu par să țină cont de nemulțumirile celorlalți. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×