Reclamă

Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă

Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 iulie 2024, 6:50

Bianca Censori i-a lăsat pe toți fără cuvinte atunci când a ieșit pe stradă într-un sutien minuscul. Ea a luat masa în Los Angeles cu Kanye West. Arhitecta, în vârstă de 29 de ani, a reușit să stârnească nemulțumirea celor din jur atunci când a ajuns la un restaurant local.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul

Kanye West și Bianca Censori au luat masa la un restaurant local din Los Angeles. Publicația DailyMail spune că proprietarii restaurantului au promis că nu-i vor mai permite Biancăi și soțului ei să ia masa în restaurantele lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori în timp ce deschide ușa la mașină
Bianca Censori a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles / Profimedia Images

Totul a pornit din cauza ținutei pe care vedeta a ales să o parte în cadrul cele mai recente ieșire. Mai multe persoane au comentat în mediul online și pe pagina restaurantului.

Reclamă

„Nu i-aș lăsa în restaurantul meu. Total nepotrivit și nu este un model bun pentru copiii mei. Ce este în neregulă cu ei?” a spus un comentator în mediul online.

„Arată absolut ridicol. Cum poate un restaurant decent să accepte un client care poartă așa ceva? Chiar și supermarketurile au mesaje care spun că în timpul verii trebuie să porți un top decent din motive de igienă, deoarece unii bărbați obișnuiau să vină fără tricou. Acest lucru este mult mai rău”, a spus o persoană în mediul online.

„Niciun proprietar sau manager de restaurant care se respectă nu ar trebui să-i lase să intre așa. Ar trebui să rezerve întreg restaurantul dacă vor să apară așa”, a spus un alt fan nemulțumit în online.

Reclamă

Bianca Censori sfidează orice regulă

Bianca Censori a devenit cunoscută pentru ținutele sale riscante. Vedeta a avut probleme în trecut din cauza hainelor pe care le-a ales.

Cea mai recentă apariție a divei a fost considerată revoltătoare. Anterior, bianca a apărut într-un top din bretele transparente.

Soțul ei, Kanye West, nu pare deranjat de alegerile vestimentare ale divei. Mulți spun c bianca se îmbracă așa la insistențele lui West.

Kanye obișnuia să o roage pe Kardashian să-și schimbe ținutele dacă simte că lasă prea multă piele la vedere.

În cazul Biancăi, artistul pare că preferă ca soția sa să iasă aproape goală pe stradă, scrie PageSix. El a influențat puternic alegerile vestimentare ale soției sale.

Apropiații lui Kardashian spun că vedeta „știe prin ce trece Bianca și crede că Bianca ar trebui să știe în ce se bagă”.

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West în 2021, chiar înainte de cea de-a șaptea aniversare a nunții lor. În noiembrie 2022, divorțul dintre Kim și Kanye a fost finalizat.

Kanye a fost de acord să plătească 200 de mii de dolari pe lună pentru întreținerea copiilor și pentru custodia egală.

De atunci, Kanye a avut mai multe relații pasagere. Despre el și Bianca s-a scris că s-ar fi căsătorit în secret în luna octombrie a anului 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×