Reclamă

Pax Jolie-Pitt a ajuns de urgență la spital cu răni la cap. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a avut un accident

Pax Jolie-Pitt a ajuns de urgență la spital cu răni la cap. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a avut un accident. Tânărul a fost internat în spital după ce ar fi suferit o rănire care avea nevoie de supraveghere medicală.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 iulie 2024, 10:40

Pax, în vârstă de 20 de ani, conducea bicicleta sa electrică în Los Angeles când a intrat în spatele unei mașini, au declarat surse ale forțelor de ordine pentru TMZ. Poliția și paramedicii care au răspuns la solicitare au ales să-l ducă de urgență la spital după ce s-a plâns de dureri de cap. Pax nu purta cască în momentul accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pax Jolie-Pitt a ajuns de urgență la spital cu răni la cap

Pax ar fi condus pe bulevardul Los Feliz în jurul orei 17, interval orar în care traficul atinge cote maxime. Potrivit unor surse ale oamenilor legii, acesta se apropia de o intersecție când a intrat cu bicicleta în spatele unei mașini, care se oprise deja la semafor.

Se pare că șoferul mașinii și-a făcut datoria coborând și verificând dacă Pax este rănit înainte de sosirea poliției și a paramedicilor.

Martorii de la fața locului au spus că s-a plâns de dureri la șold. De asemenea, s-a spus că părea să fie rănit la cap în urma impactului. Medicii care au intervenit ar fi fost îngrijorați de faptul că Pax ar putea avea sângerare craniană. Așa că, l-au dus de urgență la un spital din apropiere.

Cu toate acestea, surse au declarat ulterior pentru TMZ că Pax era în stare stabilă după ce a fost spitalizat, deși nu este clar cât de grave au fost rănile sale.

Reclamă

În ultimele luni, Pax a fost văzut în Los Angeles pe o bicicletă electrică Talaria Sting R MX4. Aceasta costă în jur de 3.000 de dolari. Cu toate acestea, nu se știe dacă a fost aceeași bicicletă cu care a făcut și accident.

Cel mai recent a fost fotografiat pe bicicleta pe 11 iulie. De cele mai multe ori, el nu purta cască atunci când a fost fotografiat mergând pe bicicletă în public.

Legile statului California impun ca toți bicicleții și motocicliștii sub 18 ani să poarte căști. Nu este însă clar dacă tipul de bicicletă pe care îl conducea Pax la momentul respectiv i-ar fi impus să poarte o cască.

Reclamă

Pax îl reneagă și el pe tatăl său, Brad Pitt

Pe lângă Pax, care a fost adoptat de Jolie din Vietnam în 2007, la vârsta de trei ani, ea și fostul ei soț, Brad, mai au împreună cinci copii: Maddox, 22 de ani; Zahara, 19; Silo, 18 ani; și gemenii Knox și Vivienne, 16 ani.

Jolie l-a adoptat pe Maddox din Cambodgia în 2002. Mai târziu a adoptat-o ​​pe Zahara în 2005 din Etiopia. Shiloh, Knox și Vivienne sunt copiii ei biologici din relația cu Pitt.

Ulterior, Pitt o-a adoptat și el pe Maddox și Zahara în 2006 și pe Pax în 2008.

Pitt și Jolie au început să se întâlnească la scurt timp după ce el și soția sa de atunci Jennifer Aniston și-au anunțat divorțul în 2005.

Cei doi au ales să nu se căsătorească ani de zile, în ciuda faptului că au avut mai mulți copii adoptați și biologici împreună. Ei s-au logodit abia în 2012 și în cele din urmă s-au căsătorit în 2014.

Cu toate acestea, actrița a cerut divorțul de Pitt în 2016. Ea și Pitt au fost declarați legal singuri în 2019. De atunci, cei doi au fost implicați într-o luptă continuă pentru divorț, bunuri și custodia copiilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×