Reclamă

De ce a renunțat Shiloh la numele de familie al lui Brad Pitt. Avocatul adolescentei a dezvăluit motivul din spatele acestei decizii

S-a aflat de ce a renunțat Shiloh la numele de familie al lui Brad Pitt. Avocatul adolescentei a fost cel care a dezvăluit motivul real din spatele acestei decizii. Tânăra a solicitat schimbare oficială a numelui ei atunci când a împlinit 18 ani, pe 27 mai.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 iulie 2024, 5:42

Avocatul fiicei Angeline Jolie a vorbit despre decizia acesteia de a se îndepărta de Brad Pitt. Shiloh nu-și dorește să mai fie asociată cu tatăl ei celebru. Este unul dintre copiii de la Hollywood care și-au renegat părinții în ultimul an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a renunțat Shiloh la numele de familie al lui Brad Pitt

Shiloh a scolicitats schimbare a numelui pe 27 mai, la cea de-a 18 aniversare a sa. Adolescenta a anunțat public printr-un anunț legal în Los Angeles Times.

Într-o nouă declarație, avocatul adolescentei, Peter Levine, a vorbit despre „decizia ei semnificativă” și de ce a ales să abordeze această schimbare așa cum a făcut-o. Adolescenta nu a solicitat ajutorul mamei sale, iar presa scrie că Angelina nu ar fi știut despre decizia fiicei sale.

„Mass-media ar trebui să fie mai atentă în rapoartele pe care le face, mai ales atunci când știrile privesc un tânăr adult care a luat o decizie independentă și semnificativă în urma unor evenimente dureroase. Shiloh urmează doar un proces legal”.

Shiloh Jolie-Pitt, într-o pereche de pantaloni scurți și un hanorac larg
Shiloh Jolie-Pitt, în vârstă de 16 ani, a mers cu mașina la un magazin local și a fost văzută venind în parcarea / Profimedia Images
Reclamă

„Shiloh Jolie nu a scos un simplu anunță și a spus că vreo schimbare. În calitate de avocat al său, sunt obligat să public o notificare legală, deoarece legea din California o cere oricui dorește să-și schimbe numele”.

„Anunțul legal a fost publicat în Los Angeles Times, așa cum este necesar. Ea nu amers pur și simplă să declare într-un ziar”, a spus avocatul.

Declarațiile lui Levine vin după ce mai mulți reporteri au spus că schimbare ar fi putut să aibe loc fără ca Shiloh să facă anunțul public.

Reclamă

„Trebuie să depună o petiție oficială la instanță pentru a-și schimba numele. Ea trebuie să difuzeze un anunț timp de 4 săptămâni înainte de programarea audierii”.

„Aceste petiții de schimbare a numelui se desfășoară, de obicei, foarte bine și sunt acceptate. Excepție fac persoanele care au antecedente penale și încearcă să scape de pedeapsă sau răspundere”, a mai spus avocatul.

Ce spuna propiații lui Pitt despre decizia fiicei sale

Apropiații lui Pitt susțin că adolescenta a fost puternic influențată de mama sa. Avocatul adolescentei spune că Brad ar putea ataca oricând în instanță decizia fiicei sale.

„Brad ar putea să vină în instanță și să spună, de exemplu, că Shiloh a fost influențată să se înstrăineze de el. Dar pentru că nu mai este minoră, ea se poate numi, în esență, cum dorește”.

Petiția de schimbare a numelui a venit după ce o sursă a declarat că Pitt nu are „niciun contact cu copiii săi adulți”. Actorul a declarat că vizitele sale au fost limitate în ultima perioadă, iar acest lucru s-ar fi întâmplat din cauza Angelinei.

„Practic nu are nicio legătură cu copiii lui adulți. Angajamentul lui cu cei mici este mai limitat în ultimele luni din cauza programului de filmare. Jolie are copiii de cele mai multe ori”, a spus o sursă apropiată actorului.

Prietenii acestuia au mai spus că actorul a fost dezamăgit de decizia pe care a luat-o fiica sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×