Reclamă

Ben Affleck a cumpărat o casă nouă în Los Angeles. Care este valoarea noii sale proprietăți după plecarea din conacul cumpărat cu Jennifer Lopez

La începutul acestei luni, Affleck și Lopez și-au listat conacul din Beverly Hills pentru 68 de milioane de dolari. După ce au încercat să-l vândă departe de ochii publicului, au decis să-l pună la vânzare pe un site de imobiliare. Cu toate acestea, acum s-a aflat că Ben Affleck a cumpărat o casă nouă în Los Angeles.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 iulie 2024, 12:10

Potrivit presei internaționale, se pare că aceasta e în valoare de 20 de milioane de dolari. Actorul și-a cumpărat singur locuința de această dată, după ce a plecat din conacul în care a locuit cu JLo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a cumpărat o casă nouă în Los Angeles

Casa cu 5 dormitoare a fost cumpărată recent, scrie TMZ, citând surse imobiliare. La începutul lunii iulie, Affleck, în vârstă de 51 de ani, și soția Jennifer Lopez și-au scos la vânzare casa din Beverly Hills pentru 68 de milioane de dolari, pe fondul tensiunilor continue din căsnicia lor.

Cei doi au cumpărat proprietatea pentru 60.850.000 de dolari în mai 2023, după ce s-au căsătorit în iulie 2022.

Agentul imobiliar Josh Flagg, care e adesea contactat de celebrități, a declarat pentru People la începutul acestei luni că Affleck și Lopez, în vârstă de 54 de ani, și-au listat public casa din Beverly Hills pentru o sumă „relativ aproape de ceea ce au plătit pentru ea”. Acesta a fost un semn clar că „își doresc cu adevărat să se mute de pe proprietate”.

Casa cea nouă a lui Ben Affleck din Los Angeles
Actorul și-a cumpărat singur locuința de această dată, după ce a plecat din conacul în care a locuit cu JLo / Profimedia Images
Reclamă

Tot potrivit surselor People din industria imobiliarelor se pare că cei doi nu vor ieși în câștig din această afacere. Ei vor suferi o mică pierdere pentru că au investit mult în conac ca să se potrivească cu nevoile famiiilor lor.

Ben Affleck nu a fost prezent la aniversarea lui JLo

Nici Affleck, nici Lopez nu au vorbit public despre care este statutul căsniciei lor. Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru PEOPLE în iunie că „nu au niciun plan de vară împreună” și sunt „concentrați pe viețile lor separate”.

Reclamă

În mai, mai multe surse au declarat pentru People că Affleck și Lopez au început să locuiască separat în Los Angeles, pe fondul tensiunilor din relația lor.

Pe 12 iunie, Affleck a găzduit o petrecere de absolvire pentru Samuel la o casă pe care a închiriat-o în Brentwood. Atât Garner, cât și Lopez s-au alăturat pentru a sărbători evenimentul.

La sfârșitul lunii iunie, Affleck și-a mutat bunurile din casa din Beverly Hills pe care o împărțea cu Lopez înainte ca aceasta să se întoarcă dintr-o călătorie din Europa, a declarat o sursă pentru People.

„Ben continuă să locuiască la locuința închiriată din Brentwood. El este acolo de aproximativ două luni”, a spus o altă sursă la vremea respectivă. „Pare bine. A fost la biroul lui în fiecare zi și pare concentrat pe muncă. De asemenea, petrece timp cu copiii săi.”

Affleck a fost surprins recent în timp ce aștepta un camion cu mobilier. Bărbatul nu i-a fost alături soției sale nici la ziua ei, nici la aniversarea a doi ani a nunții lor. Lopez și-a petrecut mare parte din timpul verii departe de soțul ei. Presa internațională scrie că așa va face și în continuare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×