Reclamă

Jennifer Lopez s-a întors în New York după ce și-a petrecut ziua de naștere fără Ben Affleck. Cântăreața a lăsat la vedere un detaliu important

Jennifer Lopez s-a întors în New York după ce și-a petrecut ziua de naștere fără Ben Affleck. Cântăreața a lăsat la vedere în detaliu important în timpul plimbării sale. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile și au remarcat faptul că diva a purtat inelul de logodnă și verigheta pe degetul inelar.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 iulie 2024, 14:54

Jennifer Lopez s-a întors în New York și pare mai fericită ca niciodată. Cântăreața, care a împlinit recent 55 de ani, a petrecut mai multe zile de neuitat în Hamptons. Lopez l-a vizitat pe Balthazar, prietenul său apropiat, înainte de a se întâlni cu managerul său, Benny Medina. Jennifer și managerul său au fost surprinși în timp ce stăteau la povești, dar un alt detaliu a fost important pentru fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a întors în New York după ce și-a petrecut ziua de naștere fără Ben Affleck

Jennifer Lopez a îmbrăcat un blazer supradimensionat, care prezenta detalii decupate pe mâneci. Vedeta l-a combinat cu un crop top alb și o pereche de blugi lungi largi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un sacou alb și o pereche de blugi pe străzile din New York
Cântăreața a lăsat la vedere un detaliu important / Profimedia Images

Artista a accesorizat totul cu o pereche de cercei subțiri și o pereche de ochelari de soare. Lopez și-a ținut verigheta, dar și inelul de logodnă la vedere.

Reclamă

Cântăreața și-a petrecut timpul într-un hotel de lux unde s-a întâlnit cu mama ei, Guadalupe Rodriguez, precum și cu alți prieteni. Între timp, soțul cântăreței, Ben Affleck, rămâne în Los Angeles și sporește zvonurile legate de divorț.

Affleck a fost surprins recent în timp ce aștepta un camion cu mobilier. Affleck nu i-a fost alături soției sale nici la aniversarea a doi ani a nunții lor. Lopez și-a petrecut mare parte din timpul verii departe de soțul ei.

Presa a scris anterior că vedeta nu are planuri pentru vara aceasta cu Affleck, iar în prezent au trecut mai bine de două luni de când cei doi s-au văzut ultima dată. În tot acest timp, Affleck a fost surprins la birou sau petrecând timp cu fosta soție și cei trei copii.

Reclamă

Deși niciunul dintre ei nu a abordat în mod public zvonurile legate de divorț, o persoană din cercul lor de apropiați a declarat pentru PageSix că mariajul lor s-ar fi încheiat deja de luni de zile.

Jennifer Lopez a păstrat fotografiile cu Ben Affleck

Jennifer Lopez nu renunță la amintirile sale cu Ben Affleck. Cântăreața a împărtășit în mediul online câteva imagini de la petrecerea sa aniversară.

În secțiunea de Story a postat mai multe videoclipuri. Fanii au remarcat că pe o masă din casa artistei se afla o fotografie înrămată cu Affleck de la nunta lor din august 2022.

Au existat și alte fotografii mai mici înrămate care păreau să fie cu vedeta și soțul ei. Imaginile au fost surprinse când prietenii divei, Elaine Goldsmith Thomas și Stevie Mackey, stăteau pe o canapea și îi urau cântăreței la mulți ani.

Fotografiile au putut fi văzute în în postarea pe care Jennifer a făcut-o imediat după ziua sa de naștere. Cântăreața a petrecut mai multe săptămâni la distanță de soțul ei, dar nu a renunțat la inelul de logodnă sua la verighetă.

Lopez nu s-a mai văzut cu Affleck, dar s-a întâlnit de mai multe ori cu fiica acestuia, Violet Affleck.

O sursă apropiată cuplului a declarat faptul că adolescenții cântăreței și ai soțului ei țin legătura și încearcă să-i împace pe cei doi. Alte surse au afirmat că JLo și Ben Affleck nu au cerut divorțul deoarece încearcă să-și rezolve problemele conjugale în liniște.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×