Reclamă

Jennifer Lopez și-a petrecut ziua de naștere în compania prietenilor. Ben Affleck a lipsit și de această dată de lângă soția sa

Jennifer Lopez și-a petrecut ziua de naștere în compania prietenilor. Ben Affleck a lipsit și de această dată de lângă soția sa. Cântăreața își petrece zilele în compania persoanelor dragi și își continuă șederea în Hamptons.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iulie 2024, 7:46

Jennifer Lopez a împlinit vârsta de 55 de ani. Vedeta a celebrat aniversarea sa de naștere cu câteva zile înainte atunci când a organizat o petrecere cu tematica serialului Bridgerton. Jennifer Lopez a ales de această dată să iasă cu un grup de prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a petrecut ziua de naștere în compania prietenilor

Jennifer Lopez a fost surprinsă de fotografi în compania unui grup de prieteni. Cântăreața pare că are un adevărat hobby pentru mersul cu bicicleta.

În ultimele săptămâni a fost pozată plimbându-se prin cartierul în care locuiește în această perioadă în Hamptons.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie cu imprimeu floral în timp ce se plimbă cu bicicleta
Jennifer Lopez a ieșit cu prietenii de ziua ei de naștere / Profimedia Images
Reclamă

Jennifer a ales o ținută lejeră pentru plimbarea cu bicicleta. Vedeta a ales un set din două piese. Jennifer a purtat un top fără umeri și o fustă maxi.

Cântăreața latino și-a accesorizat întreaga ținută cu o pereche de sandale fără toc. De asemenea, JLo a purtat o pereche de ochelari de soare și câteva bijuterii din aur.

Fanii cântăreței au remarcat un detaliu important. În ciuda zvonurilor legate de divorț, Jennifer a purtat tot timpul verigheta pe deget.

Reclamă

Cântăreața a împlinit vârsta de 55 de ani fără compania soțului ei. Ben Affleck se află în această perioadă în Los Angeles, scrie PageSix.

Actorul se preocupă de proiectele sale, dar și de creșterea celor trei copii pe care îi are cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Soțul lui Jennifer Lopez a ales să nu participe nici la petrecerea cu tematică pe care diva a organizat-o în urmă cu câteva zile. Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au vorbit până în acest moment despre posibilitatea de a divorța.

Cu toate acestea, apropiații cuplului susțin că aceștia s-ar fi despărțit încă din luna martie a acestui an. Presa internațională a scris că Jennifer și Ben trăiesc vieți separate de câteva luni.

Jennifer Lopez a luat prânzul cu prietenii înainte de aniversarea sa

Jennifer Lopez a petrecut câteva zile de neuitat cu prietenii și familia. Cântăreața a fost surprinsă în compania gemenilor, Emme și Max, iar ulterior cu un grup de prieteni.

Jennifer a organizat o petrecere, iar următoarea zi a mers să ia masa în oraș cu mai mult epersoane apropiate. Fotografii au surprins-o pe mama divei, dar și pe sora acesteia.

Apropiații cântăreței au declarat că au stat la povești întreaga zi, Ben Affleck ar fi fost un subiect deschis deseori în discuții, însă nu a reprezentat obiectul curiozității tuturor.

Oaspeții vedetei au părut să se distreze, iar imaginile au demonstrat că JLo a reușit să aduce la o singură masă oamenii cu adevărat importanți pentru ea, a menționat People.

Jennifer și Ben n-au mai fost văzuți împreună de mai bine de două luni. Jennifer s-a întâlnit în ultima vreme cu fiica ei vitregă, dar niciodată cu Affleck.

Despre cei doi s-a mai spus că și-ar fi scos la vânzare conacul pe care îl dețin la Beverly Hills. Admiratorii vedetei așteaptă să vadă cum va evolua relația sa cu Ben Affleck și dacă vor reuși să-și repare căsnicia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
2
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 14 octombrie – 19 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele le pregătesc nativilor o săptămână plină de combinații reușite. Horoscopul săptămânii 14 octombrie – 19 octombei 2024 aduce energii pozitive, momente de reflecție și fascinația pentru oamenii apropiați. Indiferent că se concentrează pe...
4
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
5
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
PARTENERI
×