Reclamă

Ce a făcut Ben Affleck înainte de ziua de naștere a soției sale. Actorul a ales să nu participe la petrecerea organizată de Jennifer Lopez

S-a aflat ce a făcut Ben Affleck înainte de ziua de naștere a soției sale. Actorul a ales să nu participe la petrecerea pe care JLo a organizat-o. Diva a ales să se distreze în compania prietenilor apropiați în lipsa soțului ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 iulie 2024, 12:41

Ben Affleck a fost surprins fără verighetă pe deget. Actorul a ieșit la plimbare cu fiica sa, Violet Affleck. Paparazzi au surprins imaginile în timp ce JLo era ocupată să-și primească invitații la petrecerea din Hamptons. JLo se pregătește pentru aniversarea sa de pe 24 iulie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a făcut Ben Affleck înainte de ziua de naștere a soției sale

Jennifer lopez urmează să celebreze cea de-a 55-a aniversare. Cântăreața a început deja petrecerile și se bucură de fiecare moment. Cântăreața a găzduit recent o petrecere cu tematică Bridgerton în Hamptons. La eveniment a fost văzută și mama sa, Guadalupe.

Ben Affleck, soțul divei, a ales să nu participe la petrecere și a preferat să-și petreacă timpul cu copiii săi. Prietenii apropiați ai artistei spun că Ben Affleck a apărut în discuțiile invitaților, dar acesta nu a reprezentat subiectul central.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck într-o ținută casual în timp ce stă de vorbă cu fiica sa, Violet Affleck
Ben Affleck s-a relaxat în compania fiicei sale, în timp ce soția sa a dat o petrecere la care actorul a ales să nu participe / Profimedia Images
Reclamă

În tot acest timp, paparazzi l-au pozat pe Affleck fericit și relaxat. Actorul a purtat o ținută casual și s-a relaxat în compania fiicei sale.

Violet a purtat și ea o rochie cu imprimeu floral și a părut într-o stare de spirit foarte bună. Mama adolescentei, Jennifer Garner, a fost pozată recent de fotografi la casa în care Affleck stă în chirie.

Apropiații lui Affleck spun că divorțul ar putea fi tot mai aproape. Pe diferite platforme de social media au fost distribuite fotografii cu oaspeții de la petrecerea cu tematică Brigenton.

Reclamă

În ultimele zile, în timp ce Affleck a fost în Los Angeles, JLo a preferat să rămână în Hamptons. Cei doi au petrecut, de asemenea, ce-a de-a doua aniversare a nunții lor separat.

Jennifer Lopez se află în Hamptons de mai bine de două săptămâni. Diva a fost surprinsă plimbându-se mai multe zile la rând cu bicicleta sau luând masa cu prietenii săi apropiați.

Jennifer Lopez a luat prânzul cu prietenii înainte de ziua sa de naștere

Jennifer Lopez continuă să sărbătorească înainte de ziua ei de naștere. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, și-a expus silueta perfectă într-o ținută albă cu imprimeu floral.

Artista a fost văzută cu managerul și prietenul ei de multă vreme, Benny Medina, copiii Max și Emme, sora Lynda Lopez și mulți alți. Jennifer a avut zâmbetul pe buze întreaga zi și s-a bucurat de prezența celor dragi.

Potrivit unui raport al publicației PageSix, Jennifer a devenit sentimentală în timp ce povestea fragmente din viața sa împreună cu cei dragi.

Ben nu a fost prezent nici la prânzul pe care diva l-a luat cu doar două zile înainte de ziua sa. Ben Affleck și JLo s-au căsătorit în 2022, dar pare că relația lor nu mai este la fel. Apropiații cuplului spun că JLo și Affleck s-ar fi despărțit încă din luna martie a acestui an.

Jennifer Lopez într-o ținută albă înainte de ziua sa de naștere
Jennifer Lopez și-a petrecut zilele libere în compania prietenilor apropiați / Profimedia Images

Affleck a fost văzut zilele acestea în compania fostei sale soții, Jennifer Garner.

O sursă a declarat pentru DailyMail că adolescenții lui Affleck și copii lui Lopez s-au încercat să-i împace pe cei doi soți. Fanii sunt nerăbdătorit să afle dacă JLo își va petrece ziua de naștere cu soțul ei sau va celebra aniversarea fără Ben Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×