Reclamă

Cum arată Jennifer Lopez atunci când merge cu bicicleta. Fanii au remarcat un detaliu neașteptat la soția lui Ben Affleck

Fotografii au dezvăluit cum arată Jennifer Lopez atunci când merge cu bicicleta. Vedeta, în vârstă de 54 de ani, își continuă zilele de vacanță în Hamptons. Prietenii apropiați i-au fost alături în ultima perioadă din ce în ce mai mult timp.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iulie 2024, 12:33

Fanii au remarcat imediat un detaliu important la ținuta divei. În timp ce se plimba cu bicicleta, Jennifer a lăsat la vedere inelul de logodnă de la Ben Affleck, dar și verigheta. În ciuda faptului că nu s-a mai întâlnit cu soțul ei de mai bine de 43 de zile, Jennifer pare că se gândește constant la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată Jennifer Lopez atunci când merge cu bicicleta

Jennifer Lopez a părut mai liberă ca niciodată n timpul unei plimbări pe Coasta de Est. Actrița, în vârstă de 54 de ani, a fost văzută zâmbind în timp ce mergea cu bicicleta pe lângă prin Hamptons, pe Long Island, New York.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un top roz și o o pereche de pantaloni scurți în timp ce se plimbă cu bicicleta
Fanii au remarcat un detaliu neașteptat la soția lui Ben Affleck / Profimedia Images

Cântăreața a purtat un top roz și o pereche de pantaloni scurți. Vedeta latino a renunțat la tocuri și a ales să pedaleze într-o pereche de șlapi.

Reclamă

Ținuta cântăreței a fost accesorizată cu o pereche de cercei din aur și o pereche de ochelari de soare. Look-ul său de vară a părut inspirat din filmele cu Barbie.

Soția lui Ben Affleck nu a renunțat la inelul de logodnă sau la verighetă pe tot parcursul plimbării. Jennifer a mai fost văzută în Hamptons și săptămâna trecută.

Atunci a ieșit la o cafea cu managerul său, Benny Media. Recent, Jennifer a ieșit la cumpărtărui și la o înghețată cu fiica cea mare a lui Ben Affleck, Violet Affleck. Lopez nu a fost fotografiată cu soțul ei de mai bine de 43 de zile, scrie publicația DailyMail.

Reclamă

Ultima dată când au fost văzuți împreună au participat la un meci de baschet al fiului lui Affleck, Samuel. Apropiații cuplului spun că Jennifer și Ben nu au planuri împreună pentru vara aceasta. Tot aceștia sunt cei care au întețit zvonurile legate de divorț.

Ben Affleck nu petrece timp cu soția sa, dar poartă în continuare verigheta

Ben Affleck nu a petrecut timp cu soția sa în ultima perioadă. Acesta a preferat să-și petreacă puținul timp liber cu copiii pe care îi are cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Ben Affleck are trei copii, Violet, 18 ani, Finn, 15 ani și Samuel, 12 ani, împreună cu fosta sa soție. JLo, pe de altă parte, are o pereche de gemeni, Max și Emme.

Ben Affleck a fost văzut la începutul săptămânii la biroul său din Los Angeles. Actorul era îmbrăcat la un costum elegant.

Presa scrie că acesta se pregătea de o ședință cu colegii săi. Apropiații cuplului spun că cei cinci copii au lucrat pentru a-i aduce înapoi împreună pe Jennifer și Ben.

„Copiii cred că Jennifer și Ben sunt într-adevăr, profund îndrăgostiți, ca sufletele pereche și nu vor ca ei să divorțeze. Ei vor rezolva lucrurile și simt că cei doi ar trebui să continue să vorbească despre asta”, spun apropiații cuplului.

Copiii cuplului și-ar dori ca Ben și Jennifer să se împace înainte de aniversarea divei, care va avea loc pe 24 iulie, a spus un apropiat al cuplului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×