Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers împreună la un meci de baschet. Fotografii i-au surprins în ipostaze tandre

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers împreună la un meci de baschet. Fotografii i-au surprins pe cei doi soți în ipostaze tandre. Aceștia nu au fost singuri la evenimentul sportiv. Samuel Garner Affleck, fiul actorului din fosta căsnicie cu Jennifer Garner, s-a aflat și el în tribune.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 martie 2024, 6:22

Jennifer Lopez nu ține cont de părerile celor din jur atunci când vine de sentimentele sale față de Ben Affleck. Deși a fost criticată în trecut pentru afișarea publică a afecțiunii față de Affleck, JLo pare că își urmează inima și este asumată în tot ceea ce face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers împreună la un meci de baschet

JLo a fost pozată la un meci de baschet. Vedeta a petrecut timpul cu soțul ei și cu fiul său vitreg. Fotografii i-au surprins în timp ce au venit cu mașina privată la Crypto.com Arena din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez alături de Ben Affleck și Samuel Garner Affleck în timp ce privesc împreună un meci de baschet
Samule, fiul actorului, a fost și el prezent la meciul de baschet / Profimedia Images

Meciul a fost unul strâns, însă Affleck și Ben s-au bucurat de fiecare moment. Meciul de baschet s-a ținut între L.A lakers și Golden State Warriors.

Reclamă

Affleck și soția sa s-au bucurat de cele mai bune locuri la eveniment, la fel și micuțul Samuel. Paparazzi l-au surprins pe adolescent stând de vorbă cu unul dintre prietenii săi în timpul meciului.

Ben și JLo au fost destul de preocupați unul de celălalt și au uitat de faptul căa r pueta fi filmați sau fotografiați în orice moment.

Cântăreața și-a odihnit mâna pe piciorul partenerului său, mai apoi l-a luat în brațe și l-a sărutat. Vedeta, care a purtat un crop top și o pereche de pantaloni largi, a fost tandră cu soțul ei. Affleck nu a părut deranjat de gesturile soției sale.

Reclamă

Acesta a încercat să se împartă cu succes între rolul de tată față de Samuel și cel de soț față de Jennifer Lopez. Tânărul, în vârstă de 11 ani, nu a părut deranjat de faptul că tatăl său este mai preocupat de soția lui decât de meciul pe care ar fi trebui să-l vadă împreună, scrie publicația Parade.com.

Ce spune Jennifer Lopez despre relația pe care o are cu copiii ei vitregi

Ben Affleck și Jennifer Lopez au în prezent o familie frumoasă. Cei doi locuiesc împreună într-o reședință pe care au găsit-o după multe luni de căutare.

Affleck trăiește cu cei doi copii ai lui JLo. Cântăreața are doi copii, Emme și Max, din fosta sa căsnicie cu Marc Anthony.

Ben Affleck are și el trei copii din fosta căsnicie cu Jennifer Garner. Samuel, Violet și Seraphina trăiesc în prezent cu mama lor și se bucură ocazional de timpul petrecut cu Affleck.

Jennifer Garner și fostul ei soț au decis să se coupe împreună de creșterea celor trei copii, dar aceștia să crească alături de mama lor. Jennifer Lopez i-a invitat deseori pe copiii săi vitregi în activități alături de gemenii ei, Emme și Max.

Vedeta și-a dorit „o familie extinsă” și a  vrut să creeze o legătură cu copiii lui Ben Affleck. Cântăreața știe cât de importanți sunt aceștia pntru soul ei.

Este unul dintre motivele pentru care copiii lui Ben Affleck sunt văzuți deseori în prezența mamei lor vitrege, scrie publicația PageSix. Artista a făcut și câteva dezvăluiri despre modul în care s-a schimbat dinamica familiei sale.

„Sunt cinci adolescenți în casa noastră. Cel mai mic dintre ei are 11 ani, nu e chiar un adolescent, dar se apropie de acea perioadă. Samuel este un înger. Anii din adolescență sunt unii dificili. Acești ani te provoacă zi de zi. Ai în fața ta un copil, un cel mai bun prieten, iar la un moment dat te întâlnești cu un adolescent care te roagă să ieși din camera sa”, a spus vedeta despre această perioadă din viața sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×