Reclamă

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost pasionali în public. Cei doi s-au sărutat minute în șir lipiți de un perete

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost pasionali în public. Cei doi s-au sărutat minute în șir lipiți de un perete. Aceste imagini cu ei par să pună capăt zvonurilor că relația lor nu decurge așa cum ar trebui. De multe ori s-a spus că tensiunile sunt nelipsite din viața lor de familie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 februarie 2024, 12:58

Recent, cei doi au fost văzuți în timp ce se sărutau și se îmbrățișau lângă un perete după o întâlnire la masa de prânz în Venice, California. Ben și JLo purtau amâdoi blugi albaști și geci groase pe deasupra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost pasionali în public

În timp ce așteptau sosirea mașinii lor pentru a-i duce acasă după prânz, se pare că cei doi soți au profitat de ocazie. Deși erau în stradă, ei au continuat să se sărute și să se îmbrățișeze.

„Bennifer”, așa cum sunt cunoscuți de când și-au reluat povestea de dragoste, s-a căsătorit în iulie 2022. Evenimentul a avut loc la aproape 20 de ani după ce și-au anulat prima logodnă.

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, și actorul de la Hollywood, în vârstă de 51 de ani, au cumpărat și s-au mutat într-un conac de 60 de milioane de dolari. Proprietatea e dotată cu o piscină infinită și multe alte facilități de lux.

JLo îl ține strâns în brațe pe Ben Affleck
Cei doi s-au sărutat minute în șir lipiți de un perete / Profimedia Images
Reclamă

Casa de 46.000 de metri pătrați o împart cu gemenii lui Jennifer, Max și Emme, în vârstă de 15 ani și cu copiii lui Ben, Violet, Seraphina și Samuel, pe care îi are din relația cu fosta soție Jennifer Garner. JLo îi are pe cei doi gemeni din relația cu unul dintre foștii ei parteneri, Marc Anthony.

Ieșirea lor în public și clipele de tandrețe vin după ce Jennifer a vorbit despre secretele din spatele nunții cu soțul ei Ben în 2022. Ea a dat mai multe detalii despre look-urile ei din ultimele două decenii într-un video cu Vogue.

JLo, detalii despre rochiile ei de mireasă de la nunta cu Ben Affleck

Reclamă

Clipul o arăta pe JLo în timp ce privește o fotografie cu ea în rochia ei de mireasă.

Ea a spus: „Acesta este Ralph Lauren. Aceasta este ziua nunții mele. Ne-am căsătorit în Savannah și am vrut să fie în mod tradițional latin”.

J Lo a adăugat că a crezut că a realizat un „mix” al stilurilor pe care și le-a dorit în ziua cea mare, dar a adăugat și că în realitate totul a fost foarte complicat: „Avea o trenă lungă în care era atât de greu de mers. Era atât de grea”.

Cântăreața a povestit, de asemenea, cum designerul i-a făcut trei rochii pentru nuntă. O rochie de ceremonie, o rochie de recepție și o rochie în care să cânte la recepție.

Ea a spus: „Au fost toate foarte clasice, dar foarte diferite și frumoase”.

Nunta cu oamenii apropiați, familia și prietenii a avut loc la o lună după ce cuplul a făcut jurăminte într-o ceremonie intimă din Las Vegas, J Lo spunând că a purtat o „rochie dintr-un film vechi” pentru acel eveniment. În timpul nunții de la casa lui Ben din Georgia, cei doi parteneri au petrecut mai bine de o săptămână în compania invitaților lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×