Reclamă

De ce au rugat-o stiliștii pe Jennifer Lopez să nu poarte rochia verde de la Versace. Ținuta divei a intrat în istoria Premiilor Grammy în anul 2000

S-a aflat de ce au rugat-o stiliștii pe Jennifer Lopez să nu poarte rochia verde de la Versace. Ținuta divei a intrat în istoria Premiilor Grammy în anul 2000. Mulți au considerat apariția divei ca fiind una extrem de îndrăzneață.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 februarie 2024, 6:20

Jennifer Lopez a dezvăluit un secret mai puțin cunoscut despre unul dintre cele mai importante momente din cariera sa. Rochia iconică pe care a purtat-o la Premiile Grammy 2000 a fost la un pas de a nu apărea în lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce au rugat-o stiliștii pe Jennifer Lopez să nu poarte rochia verde de la Versace

Andrea Lieberman este stilista care a încurajat-o pe Jennifer Lopez să nu poarte rochia verde semnată de casa de modă Versace.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez poartă o rochie verde cu decolteu generos pe covorul rosu la premiile Grammy
Jennifer Lopez pe covorul roșu la Premiile Grammy în anul 2000 / Shutterstock

Creatoarea de modă a sfătuit-o pe cântăreața latino să nu aleagă rochia deoarece fusese deja purtată de mai multe vedete cu câteva luni înainte de evenimentul de la Premiile Grammy 2000.

Reclamă

„Era vorba despre această rochie pe care multe alte femei au purtat-o deja. Stilista mea m-a rugat să nu o port tocmai din acest motiv. Însă eu am cumpărat-o și mi s-a părut că arată cel mai bine. Așa că am purtat-o și pot spune că am creat un adevărat moment”, a declarat Jennifer într-un interviu pentru Vogue.

„Cred că este foarte important cu cine colaborezi. Am lucrat cu Andrea Lieberman mulți ani, apoi am lucrat cu Rob Zangardi și cu Mariel Haenn”.

„Mereu m-am consultat cu ei, dar uneori am luat propriile decizii. Cred că fiecare generație are nevoie de o rochie iconic, un fel de efect Marilyn Monroe, cred că asta a făcut rochia verde pentru acea generație. Verdele a fost mereu culoarea mea norocoasă”, a spus Jennifer în cel mai recent interviu.

Reclamă

Cântăreața latino spune că este fericită cu alegerile vestimentare pe care le-a făcut de-a lungul timpului. De altfel, diva este apreciată pretutindeni pentru ținutele pe care le alege.

Ben Affleck ar fi deranjat de atitudinea soției sale

În timp ce Jennifer Lopez se bucură de una dintre cele mai prospere perioade din cariera sa, Ben Affleck nu pare la fel de fericit să se afle mereu în centrul atenției.

Actorul a vorbit recent despre mariajul cu soția sa. Apropiații săi au făcut și ei mai multe dezvăluiri din spatele ușilor închise. Conform spuselor acestora, Ben Affleck ar fi deranjat de „nevoia constantă de atenție” a soției sale.

Actorul susține că ar prefera să trăiască momentele intime ferite de ochii publicului. Apropiații lui Ben susțin că acesta încearcă să-i fie alături partenerei sale, fiind unul dintre motivele pentru care a încercat să nu vorbească până în prezent despre lucrurile care îl deranjează. Jennifer a spus și ea într-un interviu recent că cea mai mare susținere pe care o primește vine de la cel care îi este soț.

Povestea lor de dragoste este expusă complet în cel mai recent material pe care JLo l-a lansat, This Is Me…Now.

Diva a scos un album muzical, dar și un documentar care surprinde unele dintre cele mai importante momente din viața ei personală cu Ben Affleck. Presa internațională a mai scris că JLo le-ar fi oferit producătorilor muzicali câteva dintre scrisorile de dragoste private pentru a folosi ca sursă de inspirație pentru piesele sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×