Reclamă

Jennifer Lopez a avut parte de un moment jenant pe scenă. Diva și-a pierdut extensiile în timp ce dansa

Jennifer Lopez a avut parte de un moment jenant pe scenă. Cântăreața internațională și-a pierdut extensiile în timp ce dansa. Soția lui Ben Affleck a avut parte de o apariție spectaculoasă la Saturday Night Live.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 februarie 2024, 6:58

Jennifer Lopez a ținut un concert live pentru publicul prezent la emisiune, dar și pentru telespectatorii de acasă. Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a interpretat două melodii de pe viitorul ei album de studio, This Is Me...Now.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a avut parte de un moment jenant pe scenă

Vedeta latino s-a pregătit temeinic pentru show-ul realizat. În ciuda nenumăratelor repetiții, Jennifer nu a putut să prevină un moment jenant care a devenit viral în meciul online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

JLo a urcat pe scenă pentru prima ei interpretare și a cântat alături de Latto și Redman. Jennifer a purtat un costum din două piese. Artista a purtat un crop top alb la care a asortat o pereche de pantaloni cu decupaj în zona șoldurilor, scrie presa de peste hotare.

Reclamă

Lopez a avut parte de un mic accident în timpul interpretării sale. Aceasta a fost văzută cum și-a smuls o bună parte a extensiilor de păr. Acestea nu au fost prinse cum trebuie, iar artista s-a simțit incomodată de părul ei.

Momentul a fost surprins de un telespectator și a fost postat pe o rețea de socializare. Imaginile au devenit rapid virale în mediul online.

Pentru cea de-a doua melodie, JLo a ieșit pe scenă într-o rochie roz cu flori impresionante. Cântărețea a interpretat piesa This Is Me… Now, piesa de titlu a noului ei album. Jennifer nu a pozat anul acesta pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2024.

Reclamă

Aceasta a marcat și prima apariție muzicală a lui JLo ca invitat muzical la SNL. Ea a apărut ultima dată n emisiunea de noapte ca gazdă în anul 2019. Cântăreața își promovează viitorul album care este programat pentru lansare pe data de 16 februarie 2024. 

Jennifer Lopez a lansat un videoclip al piesei Can’t Get Enough

Jennifer Lopez este pregătită să se întoarcă în idusitea muzicală. Cântăreața latino a lansat un nou videoclip. Vedeta a dansat în lenjerie sexy și a pozat alături de mai mulți bărbați.

Diva a vrut să le arate celor din jur pentru ce a muncit în ultimul an. Jennifer este pregătită să recucerească topurile muzicale și inimile fanilor ei.

Soția lui Ben Affleck a apărut într-un costum sexy care i-a lăsat la vedere posteriorul lucrat la sală. Ulterior, diva a apărut aproape goală într-o cameră de hotel. Jennifer a declarat într-un interviu recent că noul ei album va include 13 piese.

Nouă dintre melodiile divei îi sunt dedicate soțului ei, Ben Affleck. Cântăreața latino a vrut să-i arate acestuia cât de important este pentru ea. Mai mult, Jennifer a povestit într-un interviu recent cum a ajutat-o Ben Affleck să se pregătească pentru lansarea noului album.

Apropiații vedetei au dezvăluit că între ea și Ben Affleck lucrurile merg din ce în ce mai bine. Deși au existat speculații cu privire la certurile dintre cei doi, Jennifer spune că ea și Ben Affleck se înțeleg bine.

Actorul a fost văzut recent în compania soției sale, iar mai apoi a mers să-și ia fiul de la școală. Ben Affleck are trei copii alături de fosta lui soție, Jennifer Garner.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×