Reclamă

Jennifer Lopez și-a început dimineața cu un antrenament într-o sală de fitness din Los Angeles. Imaginile apar după ce diva a lansat un nou videoclip al piesei Can’t Get Enough

Jennifer Lopez și-a început dimineața cu un antrenament într-o sală de fitness din Los Angeles. Imaginile cu diva apar la scurt timp după ce aceasta a lansat un nou videoclip al piesei  Can’t Get Enough. Vedeta, în vârsta de 54 de ani, și-a lăsat la vedere silueta perfectă într-o pereche de colanți gri.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 februarie 2024, 4:16

Jennifer și-a lăsat la vedere trupul perfect într-o ținută sport. Aceasta a fost surprinsă în timp ce a coborât dintr-o mașină de lux. Diva și-a acoperit fața cu ajutorul unei perechi de ochelari de soare. Actrița nu a vrut să-și lase chipul la vedere. Trupul tonifiat a ajuns subiect de discuție în online după ce diva a lansat un videoclip în care apare înconjurată de mai mulți bărbați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a început dimineața cu un antrenament într-o sală de fitness din Los Angeles

Jennifer Lopez a ales să-și țină părul prins într-o coadă strânsă. Cântăreața internațională a purtat un videoclip minimalist. Jennifer a dezvăluit în trecut că sportul o ajută să rămână în formă și să se simtă bine.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un costum sport în fața unei săli de sport
Jennifer Lopez s-a întors din Paris în Los Angeles / Profimedia Images

În plus, diva spune că sportul o ajută să aibă mereu o atitudine optimistă asupra vieții și să fie mult mai încrezătoare în forțele proprii.

Reclamă

„Nu este un secret pentru nimeni că fitness-ul este o parte foarte importantă a vieții mele. Cred că există o corelație pozitivă între exercițiile fizice și sănătatea mintală”.

„Când găsești un echilibru bun prin determinare și concentrare, atunci te străduiești în mod natural să te transformi în cea mai bună versiunea a ta. Îmi place să fac mișcare la prima oră a dimineții”.

„Indiferent de programul încărcat, aleg să fac sport pentru a-mi începe ziua bine. Întotdeauna încerc să evoluez și caut lucruri care să mă țină entuziasmată și motivată. Nu îmi este frică să mă provoc sau să fac lucruri care să mă scoată din zona de confort”, a declarat JLo într-un interviu din trecut.

Reclamă

Soția lui Ben Affleck s-a întors recent din Paris și pare că a revenit la rutina ei zilnică. Diva încearcă să nu se abată de la programul ei de sport.

Jennifer știe că sportul o va ajuta să aibă silueta mult dorită, dar și energia de care are nevoie pentru a duce la capăt fiecare activitate din programul său încărcat.

Jennifer Lopez a lansat un nou videoclip al piesei Can’t Get Enough

Jennifer Lopez și-a lăsat fanii fără cuvinte atunci când a lansat nou videoclip al piesei sale. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a apărut în lenjerie sexy în scene pe care puțini și le-au putut imagina. Diva a vrut să le arate tuturor că eforturile depus în sala de fitness nu sunt în zadar.

După ce a avut o pauză de aproape 10 ani în industria muzicală, Jennifer s-a întors și este pregătită să recucerească topurile muzicale.

Cântăreața a purtat ținute sexy, care i-au lăsat la vedere posteriorul lucrat la sală. Momentul culminant a fost în secvențele în care JLo apare aproape goală într-o cameră de hotel. Cântăreața se pregătește intens pentru lansarea celui mai nou album al său „This Is Me… Now”.

Presa de peste hotare scrie că 9 dintre cele 13 piese ale divei îi sunt dedicate actualului său soț, Ben Affleck. Imaginile sexy au reușit să stârnească interesul fanilor pentru cel mai recent album al divei. Aceștia așteaptă cu nerăbdare să vadă ce alte piese a mai pregătit cântăreața latino.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×