Reclamă

Jennifer Lopez a avut o apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Cântăreața a participat la prezentarea noii colecții Elie Saab

Jennifer Lopez a avut o apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Soția lui Ben Affleck a radiat de fericire la prezentarea noii colecții Elie Saab. Vedeta latino s-a bucurat să vadă modelele noi din colecția de primăvară-vară 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 ianuarie 2024, 10:34

În timp ce Ben Affleck este ocupat cu îngrijirea copiilor săi, Jennifer Lopez strălucește pe covorul roșu la Săptămâna Modei de la Paris. Călătoria divei nu s-a încheiat, iar în perioada următoare este așteptată în ținute sexy și îndrăznețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a avut o apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Paris 2024

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a impresionat atunci când a pășit pe covorul roșu. Aceasta a purtat o rochie verde cu un decolteu amplu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Loepz într-o rochie verde cu decolteu amplu la Săptămâna Modei de la Paris 2024
Jennifer Lopez a participat la prezentarea noii colecții Elie Saab / Profimedia Images

Ținuta divei a fost stilizată de Rob Zangardi și Mariel Haenn, scrie publicația People. Jennifer a purtat o capă de vis care a fost împodobită cu flori în nuanțe de verde și violet. Presa scrie că această ținută face parte din colecția designerului Elie Saab.

Reclamă

Capa în culori pastel a fost accesorizată cu bijuterii de aur. Zangardi a postat în mediul online și un videoclip în care prezenta câteva momente din spatele camerelor.

Rochia superbă a avut un decolteu amplu care i-a pus în evidență bustul generos. Fanii s-au bucurat să o vadă pe JLo fericită și împlinită. Chiar dacă aceasta nu a fost însoțită de soțul ei, Jennifer s-a asigurat că are parte de momente de neuitat.

De data aceasta Jennifer a avut o lungime diferită a părului.

Reclamă

Sursele spun că aceasta ar fi putut apela la extensii. În urmă cu doar câteva zile, Jennifer și-a făcut apariția la prezentarea casei de modă Schiaparelli. Atunci a ales să poarte o haină care a fost împodobită cu petale naturale de trandafir.

Jennifer a postat și ea câteva imagini în mediul online. Aceasta încearcă să-și țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa.

Ce a spus Jennifer Lopez despre prezența sa la Săptămâna Modei de la Paris

Jennifer Lopez pare extrem de încântată de reușitele sale.. Aceasta a povestit puțin în mediul online despre aparițiile recente pe care le-a avut, dar și despre ținutele pe care le-a purtat. Capa superbă pe care a purtat-o recent a fost confecționată din peste 7 mii de petale de trandafir.

Jennifer a fost destul de ocupată în ultima perioadă, dar acest lucru nu a oprit-o din a fi prezentă la evenimentele de pe covorul roșu.

Cântăreața a se pregătește să lanseze noul său album. „This Is Me…Now” va fi lansat pe 16 februarie. Jennifer le-a promis fanilor săi o mulțime de surprize plăcute.

„Este o perioadă minunată pentru a se concentra asupra albumului. Adoră să creeze muzică nouă. Este foarte încântat de ceea ce urmează să se întâmple. Ben este și el foarte mândru de ea. El este cel mai mare fan al său. Adoră să vadă cât de muncitoare este”, a declarat un apropiat al artistei pentru presa internațională.

Jennifer a lansat și un videoclip care însoțește una dintre primele sale piese de pe noul album. Diva a ironizat căsniciile eșuate pe care le-a avut. Fanii sunt nerăbdători să vadă ce surprize le mai pregătește artista latino.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×