Reclamă

Zendaya a avut parte de o transformare impresionantă la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Modelul a pozat într-o ținută all black

Zendaya a avut parte de o transformare impresionantă la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Modelul internațional a pozat într-o ținută neagră, îndrăzneață. Diva a participat alături de alte nume sonore la prezentările de modă. Vedeta a privit cu entuziasm prezentarea colecției de primăvară-vară a casei de moda Schiaparelli.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 ianuarie 2024, 11:32

Zendaya a furat privirile tuturor atunci când și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul, în vârstă de 27 de ani, a ales o ținută neașteptată. Actrița din euphoria a decis să aibă parte de o schimbare completă de look pentru marele eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zendaya a avut parte de o transformare impresionantă la Săptămâna Modei de la Paris 2024

Zendaya a fost adepta unui look complet dramatic în cadrul săptămânii modei de la Paris 2024. Vedeta a ales o coafură nouă, dar și o ținută pe măsură look-ului sau. Într-o ținută all black, Zendaya a defilat printre celelalte vedete invitate la eveniment.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Zendaya într-o ținută neagră la Săptămâna Modei de la Paris 2024
Zendaya a furat privirile tuturor atunci când și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la Paris / Profimedia Images

Actrița celebră a ales să poarte o maletă neagră la care a asortat o fustă amplă din satin. Fusta impresionată s-a continuat cu o trenă lungă. Designerii au decis să prindă trenă rochiei astfel încât să creeze iluzia unei cozi lungi, scrie People.

Reclamă

Deși rochia a pus-o pe Zendaya în dificultate, aceasta a avut ajutor din partea celor prezenți pentru a putea poza la eveniment. Ținuta divei a fost completată de o pereche superbă de pantofi cu toc.

Zendaya nu este singura apariție surprinzătoare de la săptămâna modei de la Paris 2024. Jennifer Lopez a impresionat și ea atunci când a apărut într-o jacheta confecționată din petale albe de trandafir.

Anul acesta vedetele au avut ținute desprinse din basme, iar Zendaya nu s-a lăsat mai prejos cu look-ul său dramatic.

Reclamă

Zendaya va juca în Dune 2

Designerul celebrei casă de modă a declarat pentru presa de peste hotare de unde i-a venit inspirația pentru ținuta purtată de Zendaya. Acesta a dezvăluit că la baza creației sale a stat chiar un personaj din prima parte a filmului Dune.

Zendaya se numără printre protagoniștii seriei celebre de filme. Alături de Timothee Chalamet, Zendaya se va întoarce curând pe marile ecrane.

Premiera internațională a Dune 2 va avea loc la începutul lunii martie a acestui an. Zendaya nu a participat la săptămâna modei doar pentru a impresiona cu look-ul său, ci și pentru a promova noul film în care joacă.

Iubita lui Tom Holland a luat o decizie neașteptată pentru a se putea dedica în totalitate filmărilor pentru Dune. Aceasta a șters toate conturile pe care le urmarea pe platforma de Instagram. Diva a renunțat să-l mai urmărească inclusiv pe partenerul său.

Fanii au presupus inițial că între cei doi ar fi existat o ruptură. Tom a vorbit public despre acest eveniment și a declarat că relația sa cu Zendaya este la fel de puternica. Actrița a considerat că mai puțină activitate în mediul online o va ajuta să se concentreze mult mai ușor asupra proiectelor sale viitoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×