Reclamă

Zendaya a postat o fotografie din copilărie. Artista a lăsat și un mesaj emoționant alături de imaginea rară

Zendaya a postat o fotografie din copilărie. Artista a lăsat și un mesaj emoționant alături de imaginea rară. Aceasta a vrut să le mulțumească fanilor pentru susținerea pe care a primit-o de-a lungul timpului de la aceștia.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 septembrie 2023, 6:56

Zendaya și-a aniversat ziua de naștere prin intermediul unei postări inedite. Deși și-a început cariera la o vârstă fragedă, imaginile din copilăria ei sunt destul de rare. Zendaya a vrut să-și surprindă admiratorii din mediul online cu o postare inedită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zendaya a postat o fotografie din copilărie

Actrița din Dune a postat o fotografie din copilărie. În imagine apare zâmbind la camera de fotografiat. Cu părul lung și creț, fetița adorabilă nu s-a schimbat foarte mult. Zendaya este la fel de zâmbitoare și plină de energie, dornică să aibă parte de cât mai multe experiențe de neuitat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alături de imaginea din arhiva personală, Zendaya a postat și un mesaj emoționant pentru admiratorii ei din mediul online.

Reclamă

„În fiecare an îmi amintesc cât de prețioasă este această viață. Le mulțumesc tuturor celor care îmi aduc bucurie și dragoste. Cuvintele voastre au fost un suport constant pentru mine. Vă mulțumesc pentru tot”, a scris artista pentru a le mulțumi celor care i-au scris urări cu ocazia aniversării a 27 de ani.

Deși are un program încărcat, Zendaya nu a ratat ocazia pentru a interacționa cu fanii ei din mediul online. Publicațiile internaționale scriu că artista a celebrat ziua specială în compania iubitului său și a familiei.

Actrița nu a mai fost la fel de activă în mediul online în ultimele săptămâni. Aceasta are un program încărcat și se află în cea mai mare parte a timpului la filmări sau la sesiuni foto, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă

După postarea imaginii din copilărie, Zendaya a publicat și câteva fotografii sexy. Tom Holland, iubitul actriței, a reacționat imediat în secțiunea de comentarii la vederea imaginilor cu partenera sa.

Zendaya a participat la un shooting foto inedit

Zendaya este cunoscută pentru pictorialele sale spectaculoase. Actrița se dedică în totalitate campaniilor publicitare pentru care alege să pozeze. De data aceasta și-a luat fanii prin surprindere cu două imagini inedite. Publicația PageSix a scris despre ținuta extravagantă aleasă de divă.

Zendaya a apărut într-o fustă amplă și o bluză cu mâneci bufante. Artista internațională și-a lăsat la vedere abdomenul și bustul. Diva a purtat un sutien minuscul cu paiete în cadrul pictorialului pe care l-a realizat.

Fotografiile au fost în contrast cu imaginea inocentă pe care a postat-o cu doar câteva ore înainte. Zendaya a vrut să le arate fanilor săi cât de mult a evoluat în ultimii ani. Alături de fotografie a postat și un emoji care reprezintă semnul său zodiacal.

Zendaya a vrut să le arate fanilor faptul că celebrează împlinirea celor 27 de ani prin îmbrățișarea feminității sale, dar și a evoluției constante. Tom Holland a fost impresionat de imaginile cu partenera sa. Actorul a comentat rapid în secțiunea de comentarii pentru a-și susține partenera.

Anterior comentariului, Tom a făcut și câteva postări în secțiunea de story a contului său de Instagram. Acesta a vrut să-și celebreze iubita într-un mod inedit. Tom și Zendaya s-au cunoscut în anul 2017 pe platourile de filmare ale producției Spider-Man: Homecoming.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×