Reclamă

Jennifer Lopez a participat la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Artista a apărut pe covorul roșu fără extensii

Jennifer Lopez a participat la săptămâna modei de la Paris 2024. Soția lui Ben Affleck a ales o ținută elegantă, însă nu acest aspect a atras atenția tuturor celor prezenți. Un alt detaliu a stârnit comentariile admiratorilor săi. JLo a ales să renunțe la extensii și să-și lase la vedere parul natural.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 ianuarie 2024, 10:58

O apariție complet neașteptată din partea vedetei latino. Sunt rare momentele în care Jennifer pozează pe covorul roșu fără să aibă coafura perfectă. Pare că de data aceasta a preferat să fie adepta unui look mult mai natural. Partenera lui Ben Affleck a pozat plină de încredere în fața fotografilor prezenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a participat la Săptămâna Modei de la Paris 2024

Jennifer Lopez a făcut senzație atunci când a pășit pe covorul roșu de la săptămâna modei de la Paris 2024. Vedeta nu a fost singura care a participat la marele eveniment.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o pereche de pantaloni negri și o haină din petale albe la Săptămâna Modei de la Paris 2024
Jennifer Lopez a apărut pe covorul roșu fără extensii / Profimedia Images

Alături de ea s-au aflat și alte nume celebre. Zendaya este una dintre actrițele care au reușit să întoarcă toate privirile asupra sa.

Reclamă

Ținuta purtată de JLo a fost semnată de Schiaparelli și face parte din colecția de primăvară-vară a cunoscutei case de modă. Artista, în vârstă de 54 de ani, a ales sa poarte o maletă alba la care a asortat o pereche de colanți negri.

Piesa de rezistență a fost reprezentată chiar de jacheta aleasă de cântăreața. Conform publicației People, haina purtata de Jennifer Lopez este confecționată în totalitate din petale naturale de trandafir. Diva a strălucit printre celelalte nume sonore prezente la marele eveniment.

Nu este singura surpriză din partea cântăreței. Jennifer a ales să-și completeze look-ul cu o pereche de ochelari de soare. La final a impresionat cu tunsoarea sa bob. Lipsa extensiilor a ajutat-o pe artista să aibă un look mult mai simplu, elegant și natural.

Reclamă

În ciuda faptului că nu a fost însoțită de Ben Affleck, Jennifer a părut să fie într-o stare bună de spirit. În câteva imagini care au fost surprinse după prezentarea de modă, Jennifer a fost surprins cu designerul de la casa de modă Schiaparelli.

Cei doi au pozat împreună după marele eveniment.

Jennifer Lopez a pozat recent în lenjerie intimă

Apariția artistei la Săptămâna Modei de la Paris 2024 vine la scurt timp după ce aceasta a realizat un nou pictorial în lenjerie intimă, scrie PageSix.

Cântăreața are o colaborare de lungă durată cu un brand cunoscut de lenjerie.

Jennifer știe cum să-și pună în valoare silueta și nu ratează nicio ocazie pentru a face acest lucru. Artista, în vârstă de 54 de ani, muncește din greu pentru a avea o condiție fizică excepțională. Într-un interviu din trecut a povestit cum arată rutina ei zilnică de antrenament.

Pe lângă alimentația pe care o monitorizează cu mare atenție, JLo merge regulat la sala. Aceasta combina antrenamentele de forță cu cele de cardio. Dr altfel, Jennifer colaborează cu un cunoscut antrenor de fitness de la Hollywood.

Mai mult, soția lui Ben Affleck petrece nenumărate ore în sala de dans și în sala de repetiții. Aceasta exersează constant pentru show-urile sale. În mod cert, stilul de viață bine pus la punct o ajuta pe Jennifer să-și atingă obiectivele stabilite.

În trecut, diva povestea că aceste obiective sunt „micile sale victorii” pentru care nu face concesii și nu negociază programul. Diva știe că are nevoie de dedicare și consecvență dacă vrea că forma ei fizică să rămână perfectă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×