Reclamă

Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Artista a glumit pe seama fostelor sale căsnicii în clipul melodiei „Can’t Get Enough”

Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Cântăreața internațională a făcut mai multe glume pe seama fostelor sale căsnicii. Artista a lansat clipul melodiei Can’t Get Enough. Soția lui Ben Affleck a vrut să le facă o surpriză fanilor săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 ianuarie 2024, 6:55

Jennifer Lopez nu mai pare deranjată de glumele care s-au făcut de-a lungul timpului pe seama căsniciilor sale eșuate. De data aceasta chiar ea a vrut să-și ironizeze viața amoroasă. Fanii artistei știu cp aceasta a fost căsătorită și a divorțat de mai multe ori de-a lungul vieții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou rochia de mireasă

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a lansat piesa celui mai recent single, Can’t Get Enough. Artista a vrut să lanseze un videoclip amuzant, care să surprindă esența căsniciilor sale eșuate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Diva a făcut mai multe glume pe seama vieții sale în cele câteva minute ale melodiei nou lansate. În primele imagini Jennifer apare căsătorindu-se cu un bărbat jucat de Tony Bellissimo.

Reclamă

Pe măsură ce se apropie momentul în care Jennifer trebuie să spună marele „DA!” invitații de la petrecerea divei încep să vorbească despre eșecurile amoroase ale divei. Jennifer și soțul ei ajung la petrecerea ținută cu ocazia nunții, moment în care apare în scenă cel de-al doilea soț, jucat de Derek Hough.

Pe măsură ce clipul se derulează apare în scenă și cel de-al treilea mire, jucat de Trevor Jackson, scrie presa. Pe tot parcursul clipului, Jennifer retrăiește momentele care au avut loc de-a lungul vieții sale.

Videoclipul piesei se încheie cu aceasta într-un cabinet, în timp ce mai multe voci masculine îi atrag atenția că lucrează prea mult și se concentrează mai mult asupra vieții profesionale decât a celei personale.

Reclamă

Diva a fost căsătorită în trecut cu Ojani Noam Cris Judd și Marc Anthony. În prezent are o căsnicie frumoasă cu Ben Affleck. Lansarea piesei a fost însoțită și de alte vești bune pentru admiratorii cântăreței.

Jennifer Lopez lansează un nou film

Jennifer Lopez este decisă să-și surprindă fanii. După lansarea clipului pentru piesa Can’t Get Enough, diva lansat și producția „This Is Me…Now: The Film”. Piesa divei a marcat un proiect important pentru cântăreață, citează PageSix. Aceasta se pregătește să lanseze cel de-al nouălea său album de studio.

Albumul „This Is Me Now” va fi lansat pe data de 16 februarie 2024. Acesta va include mai multe piese noi și videoclipuri speciale care să le însoțească.

Filmul divei va fi lansat și el pe o platformă private de streaming. Jennifer este mai tot timpul în sala de repetiții. Diva are un program încărcat și își dorește să dcă toate aceste proiecte la bun sfârșit. Ultima data când artista a lansat un album solo a fost în anul 2014.

Atunci JL a scos albumul A.K.A. Vedeta promite că cel mai recent proiect al său să dezvăluie mai multe amănunte din viața sa personală. Cele mai multe detalii vor fi legate de căsnicia sa cu ben Affleck. Filmul promite să fie o interpretare a vieții amoroase a lui JLo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×